- 13 Ekim 2016
- 3.619
- 6.442
- 158
- Konu Sahibi yazkizim0993
Daha 28 yaşındasınız, 2 tane çocuk var. Böyle durumlarda en çok çocuklara üzülüyorum. Bir çocuğa dünyaya getirmek için önce her açıdan çok iyi hazırlanmak ve düşünmek lazım. Çok erken evlenmişsiniz, ilk çocuk bir şekilde oldu diyelim. İkinci çocuk için çok daha hazırlıklı çok daha iyi düşünerek karar vermeniz gerekliydi. Ama artık olan olmuş, Şahsen ben olsaydım, eğer eşimle iyi anlaşıyorsam maddi manevi sorunum yoksa, eşim de çaba gösteriyorsa çocuklarım için kocamı sevmeye çalışırdım. Çocuk olayı şaka değil. Mutsuz ailelerle veya anneden babadan biri olmadan büyüyen çocukların hep bir tarafı eksik kalıyor. Yaşınız daha küçük ama sonuçta siz bir annesiniz, önceliğiniz çocuklarınızın refahı olmalı. Size şiddete katlanın hakarete boyun eğin demiyorum böyle şeyler varsa mecburen ayrılın tabi ama eşiniz iyi biriyse sorumluluklarını yerine getiriyor babalığını yapıyorsa bu aileye şans verilmeli diye düşünüyorum. Ancak bu şekilde mutlu nesiller yetişebilir. Hayat " ben kocama ısınamadım çocuklarım da babasını arada sırada görüversin" şımarıklığını kaldıracak kadar basit değil.