- 17 Aralık 2021
- 7
- 13
- 8
- 31
- Konu Sahibi yazkizim0993
Herkese iyi geceler. Ne yapsam ne yapsam diye düşünürken çok önceden birkaç şey yazmış olduğum, fikir danıştığım kadınlar kulübü aklıma geldi ve buradayım. 10 yıllık evliyim ve yaklaşık 2.5 yıldır evliliğimi bitirme kararı alıp uygulamaya geçemiyorum. 7.5 yaşında bir oğlum, 3.5 yaşında bir kızım var. Eşimle 18 yaşında severek evlendim ama 10 sene içinde sevginin kırıntısı dahi kalmadı. Son 1 senedir çok şiddetli kavgalarımız oldu. Çocuklarım da buna tanık oldu. Ben evden gittim ama en fazla 5 gün sonra geri döndüm çocuklarım için. Eşim çok kötü biri değil ve son zamanlarda rahatsız olduğum birçok şeyinden vazgeçmiş durumda ama bu beni hiç etkilemiyor. Bende çoktan bitti her şey. Hep kavga gürültünün sonunda boşanma mevzusu açılıyor. Ben açıyorum yani. Eşim kesinlikle boşanmak istemiyor ve beni seviyor. Ben daha fazla sürdürdükçe kendime üzülüyorum. 28 yaşındayım ve neden mutlu bir kadın değilim, neden ben de sevgi denen şeyi yaşayamıyorum diye. Ortada hiçbir sorun yokken ben boşanmak istiyorum demeyi düşünüyorum. Eminim saçmalamadığımı düşünecek. Ailem boşanmak istediğimi biliyor ve bir sorun çıkarmıyorlar. Ben de devlet memuruyum. Başımın çaresine bakabilir miyim? Çocuklarım babalarına çok düşkün. Bende sevgi bitti diye evliliği bitirmek şımarıklık mı olur sizce? Çocuklarım bana kızarlar mı? Onlara neyi nasıl açıklarım? Ben eşime boşanmayı nasıl kabul ettirebilirim? Çünkü böyle konularda sakin kalmayı beceremeyen birisi. Asarım keserim moduna girecek. Fikirleriniz benim için çok önemli, gerçekten bir çıkmazdayım.. şimdiden teşekkür ediyorum