- 5 Nisan 2023
- 4.227
- 13.515
- 128
- 27
Tamam ama siz calısırsanız ne olacak ?Bipolar olabilir dediler ama kesin tanı konulmadi zaten tabi ki bakıyorum herseyleriyl ben ilgileniyorum gecem gündüzüm çocuklarim eğitimleri ekstra sporları gelişimleri için aklımıza gelebilecek hersey
Fenomen olmak değil amacım fenomen olmak istesem zaten gorselligimi yüzümü kullanirim böyle amaclarim yok sadece boş insan olmak yerine kendimi geliştirmek birşeyler başarmak istiyorum yani tüm bu kargaşadan birazda olsa bir hobi bir kaçış alanı gibi düşünün evde olacağım zatenBenim anlamadığım hem ilaç kullanıyorsunuz, hem iki özel çocuk annesisiniz hemde hedefiniz sosyal medyada fenomen olmak mı?
Eşinizden boşanma, hayatınızı değiştirme gibi hedefleriniz varsa sigortalı düzenli iş bulmanız gerek.
Ben çocukları bırakıp çalışmayacagim bir üst mesajda açıkladım evdenTamam ama siz calısırsanız ne olacak ?
Ekrandan Otizm olmaz. Otizm ya vardır ya yoktur. Oğlum için çok psikolog kreş gezmiştim ordan biliyorum.Ben ne diyorum siz ne diyosunuz neyse hayırlısı olsun. İzleyip izlememelerinden bahsetmiyorum. Siz bu çocuklar küçükken bebekken 1-2-3-4 yaşlarındayken ekrana maruz bıraktınız mı?
Devlet çocuklar için size aylık veriyor mu peki.Şuan ilaç kullanıyorum durumum stabil ilaçlar ile o iç sıkıntısıni yaşamıyorum
40 yıllık eşyalara gittim cunku aşırı cimriler varlıklı olmalarına rağmen asla bir çöp atılmaz asla yeni bişey alınmaz
Benim sormak istediğim şu zaten hayalim kendi alanım olan ve başarılı olduğum yemek bunu sosyal medyaya aktarsam videoları para kazanıp yeni bir hayat kurabilir miyim
Ya da nasıl yapayım önce bosanayimmi
Yoksa belirli bir seviyeye gelip öyle mi bosanayaim
Kimsem yok çünkü ne eş ne dost annemle gorusmuyorum abim almanyda hiç haber yok babam vefat etti kimsem yok onlara sığındım düzelir diye çabaladım elimden gelen herşeyi yaptımkonu sahibi böyle bir ailede 2 çocuk yapma motivasyonun neydi acaba?
Onun haricinde tabiki boşanma. En azından 2 çocuk aç açıkta değil. Ev sahibi kapıya dayanmıyor. Çocukların hastane ihtiyaçları karşılanıyor. Ben sosyal medyadan böyle video çekimiyle kazanç elde edeceğini düşünmüyorum. Daha gerçekçi bir iş bakmanı tavsiye ederim
Ekran otizmi denen şey aslında uyaran eksikliği.Ekrandan Otizm olmaz. Otizm ya vardır ya yoktur. Oğlum için çok psikolog kreş gezmiştim ordan biliyorum.
Oğlum hiç ekrana maruz kalmadı ama sorun yaşadık. Kızımda boşanma sürecindeydim ekrana maruz kaldı ama hiç sorun yaşamadık. Arkadaşımın çocuğu Otizm. Televizyonun t sini bilmez mesela
Hayır durumu iyi olduğu için çıkmıyor sadece harcamiyorlar asla çok fazla cimrilerDevlet çocuklar için size aylık veriyor mu peki.
Oğlumda kalktı çünkü çok fazla emek verdim ne kadar emek verdin diyecekseniz 8 yaşında birebir ilgilendim her zaman mutfağa soktum şuan mutfakta bir yetişkin gibi atıştırmalıklar hazırlar kendi banyosunu yapar kıyafetlerini katlar yatağını toplar ve şuan okulunda sınıf birincisi dersleri çok iyi iletişim mükemmel çok araştırmacı kardeşine karşı çok duyarlı biryere gittigimizde ilk kardesine hediye alır okuldan yemekhaneden kardeşi elma seviyor diye çantasına koyup getirmiş mesela :)Ekran otizmi denen şey aslında uyaran eksikliği.
Çocuk psikiyatristlerinden ekran otizmini kullanan çok var. Tanı kalkmış diyor. Otizmde tanı kalkar mı? Çabayla emekle kalkar. Ekran daha da ilerletebilir ben bundan bahsediyorum
Hayır Otizm geçmez. Sadece otizmli yaşamayı öğrenir otizmli kişi ve ailesi. O başka birşeydir. Ekranın elbette zararları var. Ama kalıcı zarar değil bunlar. Yani kadını bu konuyla ilgili yargılamak doğru olmaz.Ekran otizmi denen şey aslında uyaran eksikliği.
Çocuk psikiyatristlerinden ekran otizmini kullanan çok var. Tanı kalkmış diyor. Otizmde tanı kalkar mı? Çabayla emekle kalkar. Ekran daha da ilerletebilir ben bundan bahsediyorum
Harika tebrik ederim. Bizler de çocuklarımı için aynılarını yapıyoruz, hepimiz emek veriyoruz ama bazen biraz dinleneyim diyebiliyoruz. Siz özel çocuk anneleri dinlenme lüksünüz bile olmuyor biliyorum. Azminizden dolayı tebrik ediyorum. Umarım her şey kızınız için de çok iyi güzel olur.Oğlumda kalktı çünkü çok fazla emek verdim ne kadar emek verdin diyecekseniz 8 yaşında birebir ilgilendim her zaman mutfağa soktum şuan mutfakta bir yetişkin gibi atıştırmalıklar hazırlar kendi banyosunu yapar kıyafetlerini katlar yatağını toplar ve şuan okulunda sınıf birincisi dersleri çok iyi iletişim mükemmel çok araştırmacı kardeşine karşı çok duyarlı biryere gittigimizde ilk kardesine hediye alır okuldan yemekhaneden kardeşi elma seviyor diye çantasına koyup getirmiş mesela :)
Sonra sorumluluk bilinci var ödevlerini kendi yapar bunlar nasıl oldu biliyormusunuz emekle gecem gündüzüm yoktu kitaplar okudum sosyalleşmesi için bir çok yere götürdüm ve ağır otizmliydi benim çocuğum 2bucuk yaşında başladık eğitime
Ben yargılamıyorum, ekranla ilgili iş yaparsa ekrana maruziyetleri artabilir bu da kötü sonuç doğurabilir diyorum.Hayır Otizm geçmez. Sadece otizmli yaşamayı öğrenir otizmli kişi ve ailesi. O başka birşeydir. Ekranın elbette zararları var. Ama kalıcı zarar değil bunlar. Yani kadını bu konuyla ilgili yargılamak doğru olmaz.
Allah çocuklarını bağışlasın. 3. Çocuk yapma kesinlikle. Çocuklar büyümüşken başa dönme. Bu kadar istekli ve azimliysen mutlaka iş kolla. Mesela dışarıya yemek yapabilirsin. Sarma sarıyorlar. İçli köfte börek yapıyorlar. Ben antepliyim burda yuvalama yemeği meşhurdur mesela. Bir kadın var eşi memur. Eşinin 2 katı kazanıyor evden yemek yaparak. Kendini sakın bırakma başla bir yerden. Ama bu önce boşanma olmasınKimsem yok çünkü ne eş ne dost annemle gorusmuyorum abim almanyda hiç haber yok babam vefat etti kimsem yok onlara sığındım düzelir diye çabaladım elimden gelen herşeyi yaptım
Boşanın çocuklar için maaş alın. Benim bir tanıdık öyle yaptı geçiniyor..tek fark köyde evi vardı orada yaşıyor. İki engelli çocuğu var. İki de büyük kızları. Onları üniversite okutuyor hatta. Kocanızın da üzerine mal varsa boşanırken alırsınız zaten.Hayır durumu iyi olduğu için çıkmıyor sadece harcamiyorlar asla çok fazla cimriler
Fenomen olmazsan para kazanamazsın ki, içerik üreticisi fenomen olmak işte hepsi yüzünü göstermiyor zaten. Mesela bebek ek gıda hazırlayarak olan var, yöresel yemek yaparak olan var, siz hobi olarak düşünüyosanız kamerası iyi bir telefon ve tripot iş görür sosyal medya açın başlayın.Fenomen olmak değil amacım fenomen olmak istesem zaten gorselligimi yüzümü kullanirim böyle amaclarim yok sadece boş insan olmak yerine kendimi geliştirmek birşeyler başarmak istiyorum yani tüm bu kargaşadan birazda olsa bir hobi bir kaçış alanı gibi düşünün evde olacağım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?