10 yıldır hasta olma sebebim kocammis

harika95

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2025
29
16
3
29
Selam kızlar ben 30 yaşında 2 özel çocuk annesiyim çok küçük yaşta evlendim aramizda epey yaş farkida var çocuk olmadan önce güzel bir evliliğimiz vardı

Erken yaşta evlenme sebebim ailem çok fakirdi ne kadar fakir olabilir derseniz hastanenin yemekhanesinden yoğurt kovaları ile artan yemekleri bekleyip onlarla geçiniyor bazen 2 gün aç kaldığımız oluyordu benim hiç kendine ait kıyafetim bile olmadı hep onun bunun eskisi ile büyüdüm babam kanser hastasıydi annem merdiven siliyor temizliğe gidiyordu anca kirayi çıkarıyor ama elleri artık paramparca oluyordu

16 yaşında okulu bırakıp bir işyerine muhasebeyi öğrenmek için girdim orada çok ezdiler beni yol param olmadığı için ilk zamanlar yürüyerek gidip geliyordum
Bir yıl içinde işi öğrendim ve genel muhasebeye geçtim fakat orda tacize uğradım başka iş bulamam kovarlar korkusu ile hep görmezden gelip kaçtım taaki adam iyice niyeti bozana kadar canıma tak etti çıktım o gün orada tanisitigmiz bir abla başka bir iş buldu orada da tacize uğrayınca intihar etmek istedim.

Banka oturup ağlarken eşim yanıma geldi tanıştık bana yardımcı oldu koruyucu art niyetsiz davrandığı için 6 ay içinde aşık oldum sonra evlenme teklifi etti yaşı benden büyüktu 15 yaş kadar ama hem bu hayattan kurtulmak hem sevilmek istedim

Eşimle tanistikca varlıklı olduğunu ogredim yalan yok güzel bir hayat yaşayacağımı sanarak mutluydum.

Varlık icinde yokluk yaşattı gelin gittiğim ev 40yillik eşyalar kendine ait hiç biseyim olmadı üstelik 10 yıllık evlilikte hiç tatile gitmedik hiç bir doğum günümde hediye almadı evlilik yıldönümü kutlamadi ben demeden sıkılmadan bunaldım demeden bir kahveye çıkarmaz anca ben dicem bunalicam bir kere kahvaltıya bile götürmedi...

Cinsellik deseniz son 4 yılda hiç yok sıfır neden böyleyiz diye sorduğumda haklısın diyor ama bı gelişme yok ev düzenimiz hiç yok kayinvalideler ile alt üst yaşıyoruz üst katta mutfak yok sabah akşam benim evdeler misafir gelir bende çocuklarımın odası yok kocamla yatak odam yok kendime ait eşyalarım yine yok

Bunca şeye neden dayandin derseniz psikolejim bozuktu arkadaşlar avuç avuç hap kullanıyor terapiye gidiyordum sonuç yok yine kötüydum bipolar dediler anksiyete dediler avuç avuç ilaç kullandirdilar
Üstelik eşim bu duygusal karmasamdan faydanalip pandemide tesettüre girmem için beni manipüle etti kafam yerinde değil
Sonra asla acilmama izin vermedi beni suçladı girmeseydin benim kırmızı çizgim asla böyle bişey yapamazsın derken

Yasayamadigim tüm hayatım duygularım yapmak istediklerimi bastırdım
Sonuç psikolojik dalgalanmalar mutsuzluk iç sıkıntısı zaten iki çocuğum özel onların eğitimleri her türlü beslenme ilgi ben de
Oğlum 9 yaşına girdi otizm silik tanısı kalktı kimse otizm olduğunu bilmez anlayamaz
Kızım ise konusmuyor ama haftada beş gün eğitim spor herşeyi yapıyorum kızımda çok şükür iyiye gidiyor açıldı algıları kelime etmeye başladı yeme düzenini oluşturdum

Cok şey yazdım hakkınızı helal edin ben sadece ne yapacağımı bilmiyorum
Şuan hesabımda 5 bin TL iki özel çocukla ben ne yapacağım gerçekçi olalım

Ve ben bu bütün yasamima rağmen uykusuz kalıp en ufak boşlukta mutfak akademisinden eğitim aldım başarılı oldum
İsteğim sosyal medyaya video çekmek açılmak ama o böyle şeyleri asla istemiyor
İzin vermez

Ben de başlamak istiyorum çekimlere benim tarifler püf noktalar şuan sosyal medyada paylaşılmiyor nerden basliyim kızlar bana yardimci olursanız sevinirim

Bu başlığı atma sebebim eşimin zaten kötü olan hayatımı daha kötüye çevirmesiydi ne gezdim ne İstanbul dışına çıktım 30 yaşındayım ben bastırılmış duygular dayatılan zorunluluklar beni hasta etti.

Anlamadığım hasta mısınız değil misiniz? Eşiniz zengin ise niye milletin 40 yıllık eşyasını kullandınız. Bir de şu an tam olarak nerden başlayım derken sosyal medyada içerik üreticisi olmak için mi soruyorsunuz yoksa eşinizden ayrı bir hayat kurmak için mi soruyorsunuz? Yani eğer hasta iseniz 2 özel çocuk ile hayat size daha da zor olacak o yüzden soruyorum

Şuan ilaç kullanıyorum durumum stabil ilaçlar ile o iç sıkıntısıni yaşamıyorum
40 yıllık eşyalara gittim cunku aşırı cimriler varlıklı olmalarına rağmen asla bir çöp atılmaz asla yeni bişey alınmaz
Benim sormak istediğim şu zaten hayalim kendi alanım olan ve başarılı olduğum yemek bunu sosyal medyaya aktarsam videoları para kazanıp yeni bir hayat kurabilir miyim
Ya da nasıl yapayım önce bosanayimmi
Yoksa belirli bir seviyeye gelip öyle mi bosanayaim

Çocuklara ekran çok verdiğiniz için mi oldular böyle yoksa doğuştan mı? Çünkü düzeldi vs demişsiniz. Eğer düzelebiliyorlarsa ekran otizmidir. O sebeple siz şimdi sadece çocuklarınızla ilgilenin önce bi onlar düzelsin. Yoksa sosyal medyaya dalıp çocukları tekrar ekran önüne oturtmanız çok olası.

Şuan boşanırsanız geçiminizi nasıl sağlayacaksınız çocukların özel eğitimi,yemesi,içmesi ev kirasını nasıl karşılaşacaksınız.

Nafaka miktarları çok yüksek olmuyor duruma göre değişiyor miktarlar o yüzden sadece nafakaya güvenmeyin.

Anladığım kadarıyla şiddet,kumar vs yok o yüzden ilk önce siz ayaklarınız üzerinde durun daha sonra boşanırsınız ama önce kendinizi garantiye alın yavaş yavaş.

Sosyal medyada yemek işi yapmak istiyorsanız acın bir sayfa baslayın bu işlerde hemen olmaz tabi zaman gerek, sponsorlu reklamlar vermeniz gerek Instagram da düzenli olarak aynı anda YouTube kanalıda açmanız gerek daha çok kişiye ulaşmak için.

Hayır ekran değil aksine ikiside hiç istemez müzik açıyorum dans resim çiziyoruz boyama yapıyoruz bahçeye çıkıyoruz beraber oyun kuruyoruz yazın zaten hep deniz kum bahçede geçiyor

Hayır ekran değil aksine ikiside hiç istemez müzik açıyorum dans resim çiziyoruz boyama yapıyoruz bahçeye çıkıyoruz beraber oyun kuruyoruz yazın zaten hep deniz kum bahçede geçiyor
Ben küçükken ekrana maruz kalmalarını soruyorum. Doğduklarından beri hiç tv telefon tablet vermediniz mi?

Gerçekten çok iyi niyetli biriymiş!!! 15 yaş küçük ve daha reşit bile olmayan biri ile duygusal bağ içine girmiş eşiniz. Diğer konuları saymıyorum bile. Kötü niyetli olsa ne yapardı acaba?

İnanın çok nadir kendileri zaten izlemez
Ben ne diyorum siz ne diyosunuz neyse hayırlısı olsun. İzleyip izlememelerinden bahsetmiyorum. Siz bu çocuklar küçükken bebekken 1-2-3-4 yaşlarındayken ekrana maruz bıraktınız mı?

Ben ne diyorum siz ne diyosunuz neyse hayırlısı olsun. İzleyip izlememelerinden bahsetmiyorum. Siz bu çocuklar küçükken bebekken 1-2-3-4 yaşlarındayken ekrana maruz bıraktınız mı?
Söylüyorum doğumdan beri çok nadir kendileri almaz zaten doktor tam sebebi yok dedi

İki özel çocukla çalışamazsınız ?
Bipolar diyorsunuz çocuklara bakabılır misiniz Bilmiorum bi annenın en zor olabileceği durumdasınız
Bipolar olabilir dediler ama kesin tanı konulmadi zaten tabi ki bakıyorum herseyleriyl ben ilgileniyorum gecem gündüzüm çocuklarim eğitimleri ekstra sporları gelişimleri için aklımıza gelebilecek hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…