Şuan ilaç kullanıyorum durumum stabil ilaçlar ile o iç sıkıntısıni yaşamıyorumAnlamadığım hasta mısınız değil misiniz? Eşiniz zengin ise niye milletin 40 yıllık eşyasını kullandınız. Bir de şu an tam olarak nerden başlayım derken sosyal medyada içerik üreticisi olmak için mi soruyorsunuz yoksa eşinizden ayrı bir hayat kurmak için mi soruyorsunuz? Yani eğer hasta iseniz 2 özel çocuk ile hayat size daha da zor olacak o yüzden soruyorum
Kullaniuorum anksiyete iç sıkıntısı bunalmislik hissi ağlama atakları yaşıyorum kullanmadığım zamanİlaç kullanıyor musunuz hala?
Peki boule ne yapayım ben...Ayrılık falan düşünmeyin 2 özel cocukla çok zor olur
Şuan boşanırsanız geçiminizi nasıl sağlayacaksınız çocukların özel eğitimi,yemesi,içmesi ev kirasını nasıl karşılaşacaksınız.Şuan ilaç kullanıyorum durumum stabil ilaçlar ile o iç sıkıntısıni yaşamıyorum
40 yıllık eşyalara gittim cunku aşırı cimriler varlıklı olmalarına rağmen asla bir çöp atılmaz asla yeni bişey alınmaz
Benim sormak istediğim şu zaten hayalim kendi alanım olan ve başarılı olduğum yemek bunu sosyal medyaya aktarsam videoları para kazanıp yeni bir hayat kurabilir miyim
Ya da nasıl yapayım önce bosanayimmi
Yoksa belirli bir seviyeye gelip öyle mi bosanayaim
Hayır ekran değil aksine ikiside hiç istemez müzik açıyorum dans resim çiziyoruz boyama yapıyoruz bahçeye çıkıyoruz beraber oyun kuruyoruz yazın zaten hep deniz kum bahçede geçiyorÇocuklara ekran çok verdiğiniz için mi oldular böyle yoksa doğuştan mı? Çünkü düzeldi vs demişsiniz. Eğer düzelebiliyorlarsa ekran otizmidir. O sebeple siz şimdi sadece çocuklarınızla ilgilenin önce bi onlar düzelsin. Yoksa sosyal medyaya dalıp çocukları tekrar ekran önüne oturtmanız çok olası.
Ben küçükken ekrana maruz kalmalarını soruyorum. Doğduklarından beri hiç tv telefon tablet vermediniz mi?Hayır ekran değil aksine ikiside hiç istemez müzik açıyorum dans resim çiziyoruz boyama yapıyoruz bahçeye çıkıyoruz beraber oyun kuruyoruz yazın zaten hep deniz kum bahçede geçiyor
İnanın çok nadir kendileri zaten izlemezBen küçükken ekrana maruz kalmalarını soruyorum. Doğduklarından beri hiç tv telefon tablet vermediniz mi?
Banka oturup ağlarken eşim yanıma geldi tanıştık bana yardımcı oldu koruyucu art niyetsiz davrandığı için 6 ay içinde aşık oldum sonra evlenme teklifi etti yaşı benden büyüktu 15 yaş kadar ama hem bu hayattan kurtulmak hem sevilmek istedim
Ben ne diyorum siz ne diyosunuz neyse hayırlısı olsun. İzleyip izlememelerinden bahsetmiyorum. Siz bu çocuklar küçükken bebekken 1-2-3-4 yaşlarındayken ekrana maruz bıraktınız mı?İnanın çok nadir kendileri zaten izlemez
Ben öyle sandım küçüktüm başka da kimsem yoktuGerçekten çok iyi niyetli biriymiş!!! 15 yaş küçük ve daha reşit bile olmayan biri ile duygusal bağ içine girmiş eşiniz. Diğer konuları saymıyorum bile. Kötü niyetli olsa ne yapardı acaba?
Söylüyorum doğumdan beri çok nadir kendileri almaz zaten doktor tam sebebi yok dediBen ne diyorum siz ne diyosunuz neyse hayırlısı olsun. İzleyip izlememelerinden bahsetmiyorum. Siz bu çocuklar küçükken bebekken 1-2-3-4 yaşlarındayken ekrana maruz bıraktınız mı?
Bipolar olabilir dediler ama kesin tanı konulmadi zaten tabi ki bakıyorum herseyleriyl ben ilgileniyorum gecem gündüzüm çocuklarim eğitimleri ekstra sporları gelişimleri için aklımıza gelebilecek herseyİki özel çocukla çalışamazsınız ?
Bipolar diyorsunuz çocuklara bakabılır misiniz Bilmiorum bi annenın en zor olabileceği durumdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?