• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yaşındaki kızım için epilasyonda ne yapmalıyım?

MVSMAYN01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2019
3
2
86
41
Herkese merhaba

10 yaşında bir kızım var ve yakın zamanda mezuniyeti var fakat bacağındaki tüylerden çok rahatsız . Sevgili anneler aranızda böyle bir konudan şikayetçi olan ve ne yapsam diye düşünüpte çözüm bulan var mı? Şunu yap bunu yap diye biçok şey söyledi sorduklarım ama kafam çok karıştı😞 Desteklerinizi bekliyorum😘

Epilasyon için çok erken değil mi? Çok takıyorsa diz altında bir elbise/etek ve tenini göstermeyecek süslü çorap giyebilir. Ya da işlemeli pantolon giyer. 10 yaşında abiye giymezler sanıyorum.

Ben 10 yaşında ilk ağdami olmuştum mutluluktan uçuyordum demeye geldim

Epilasyon için çok erken değil mi? Çok takıyorsa diz altında bir elbise/etek ve tenini göstermeyecek süslü çorap giyebilir. Ya da işlemeli pantolon giyer. 10 yaşında abiye giymezler sanıyorum.
Mezuniyete uygun bir elbise seçtiğimiz için malesef sizin söylediğiniz tarzda olmuyor kıyafet seçeneği ve dolayısıyla çorap vs uygun değil tabiki yaşına uygun mezuniyet kıyafeti giyecek 😉 ama gündelikten birkaç tık fazlası tabi

Mezuniyete uygun bir elbise seçtiğimiz için malesef sizin söylediğiniz tarzda olmuyor kıyafet seçeneği ve dolayısıyla çorap vs uygun değil tabiki yaşına uygun mezuniyet kıyafeti giyecek 😉 ama gündelikten birkaç tık fazlası tabi

Kastettiğim gündelik değildi zaten.

Back
X