• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kadir gecemiz mübarek olsun bugün dualarınızda bana da yer verin yaşadığım durumlardan haklı olarak alnım ak bir şekilde çıkmam ve bir an önce kurtulmam için Rabbim dualarımızı kabul eylesin 🤲🏻🤲🏻
Allah gönlüne göre versin canım hakkında hayırlısı neyse o olsun

Saat 22.30
6 petibor bisjuvi ile 1 bardak cay
.
Saat 00.30
1 kucuk kase hazir corba
Az bir sey seyden yedim tarif edeyim: ekmekleri parcaladim salca koydum sogan sarimsak yag koydum karistirdim .tavada 15 . 20 saniye ısıttım. Ev halki bayıldı :) ben de tabi, az bir sey yedim
....
Suyum henuz 1 lt
Mydestinyy Mydestinyy
Hayatini yasa canim önce gez toz kizinla ailenle saglikli mutlu omurler yasa elini sallasan ellisini bulursun sekerim bossveeerrrr

Tabiki de bir gün evlenicen kimse hayatı boyunca yalnız kalmak istemez hazır fırsatın varken keyfini çıkar keşke olmasaydı böyle ama kader işte bu mübarek günde rabbim karşına çıkaracağı kişiyle bir ömür boyu mutlu mesut olursun rabbim herkesin yardımcısı olsun herkesin evinde mutluluk huzur eksik olmasın inşallah 🤲🏻♥️hepinizi çok sevdim yakın akrabalardan daha iyisiniz her ne kadar da sadece nicklede olsa konuşmamız 🤗♥️
Aminnnnn💜💜
Ben de ayni duygulari paylaşıyorum sizinle. Grubumuza yeni geldin ama inan kilonu versen de buradan kopamayacaksin cunku burasi diger gruplar gibi degil. Aile bildiğin aile . ❣
Bende o şekilde yiyiyorum. Canım kaç günde bir ı cikiosun wc ye
Simdi malum beni baz alirsan wc konusunda ☺☺
Evliliğimin sonlarina dogru 10 gun hatta hatta 15 gun cikmadigim bile olmustu ölüm gibiydi.
Ama skmdi psikolojim duzelince
Her gun 1 adet kuru incir de yiyorum
Taş catlasin en gec 3 gece
Yeterli su ictiysem mesela 2 lt o gece cikiyorum
Karisik yani benim durumlar
.
Su ani sorarsan da regl kncesi bende tutulma oluyor 4 gun oldu cikmadim ama bu dogal surec oldugu icin normal karsiliyorum
Hayatini yasa canim önce gez toz kizinla ailenle saglikli mutlu omurler yasa elini sallasan ellisini bulursun sekerim bossveeerrrr
Aynen oyle canim benim bosverrr diyorum ben de ☺ zsten gelmisim 33 34 yasima
Bu firsat daha elime gecmez sanirsam :)
Bu arada miniğim erkek ablasi ellerinden öper 😚☺☺☺

Aminnnnn💜💜
Ben de ayni duygulari paylaşıyorum sizinle. Grubumuza yeni geldin ama inan kilonu versen de buradan kopamayacaksin cunku burasi diger gruplar gibi degil. Aile bildiğin aile . ❣

Simdi malum beni baz alirsan wc konusunda ☺☺
Evliliğimin sonlarina dogru 10 gun hatta hatta 15 gun cikmadigim bile olmustu ölüm gibiydi.
Ama skmdi psikolojim duzelince
Her gun 1 adet kuru incir de yiyorum
Taş catlasin en gec 3 gece
Yeterli su ictiysem mesela 2 lt o gece cikiyorum
Karisik yani benim durumlar
.
Su ani sorarsan da regl kncesi bende tutulma oluyor 4 gun oldu cikmadim ama bu dogal surec oldugu icin normal karsiliyorum

Aynen oyle canim benim bosverrr diyorum ben de ☺ zsten gelmisim 33 34 yasima
Bu firsat daha elime gecmez sanirsam :)
Bu arada miniğim erkek ablasi ellerinden öper 😚☺☺☺
Oyyy kiyamam ya yanaklarindan kocaman opuyorum oğlunun anneler gununuz kutlu olsun herzaman evladinla birlikte mutlu ol❤❤❤❤❤❤

Anneler gununuz kutlu olsun

Eklentiler

• edbbb725af0d928ae06af19c7cab50da.webp
    edbbb725af0d928ae06af19c7cab50da.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 27
Neyse menjmu yazayim
Saat 19.30
1 kucuk kase ısırgan yemegi
4 kaşık tavuklu pirincli corba gibi bir sey ( annecimyapti oglum seviyor diye ben de yiyim dedim ) .
Çok az salata
3 ısırım pide.
.
Saat 23.30
4 kaşık o tavuklu yemekten
1 kase ısırgan.
Bir parca ekmek yedim
Gunduz cok gucten düşüyorum sonra
.
Hemen peşine
1 kucuk finan Turk kahvesi
1 kuru incir
Birkac kuru üzüm
.
Yemek işi 10 dk da bitti..
Su 1 litreye yaklasti
Malum bu aksam unuttum icmeyi🙂
Mydestinyy Mydestinyy
O yemegi bilirim,gocmenmisiniz:)
Kv yapar,bulgur ve pirinc karisik,ne corba ne yemek,ara bir sey olur,ama guzeldir tadi:)
Ben de yapiyorum arada,alistim yiyorum.

Back
X