- 30 Eylül 2014
- 6.501
- 23.819
- 348
O kara deliği kapatmak senin elinde canim.birlikte başaracağiz inşallah..Pes etmiyorum ama midemde bi kara delik var gibi. Biraz çiğ badem yedim umarım iyi gelir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kara deliği kapatmak senin elinde canim.birlikte başaracağiz inşallah..Pes etmiyorum ama midemde bi kara delik var gibi. Biraz çiğ badem yedim umarım iyi gelir
Oy canım benim,çok teşekkür ederimSeni görünce geldim ablaa nasilsinnn büyüdü mu çocuklar![]()
73kiloyum,63 istiyorum.Hoşgeldin kaç kg sun kaç olacaksın
geldimmi gelmedimmi bilmiyorumki,Kurallar falan nedir bilmiyorum,biri yazarsa çoook memnun olurumHoşgeldiniz aramıza
Hoş buldummmHoşgeldin canım
Oy canım benim,çok teşekkür ederim
İyiler çok şükür.Biri 7,biri 2yaşında oldu.sen nasılsın?me yaptın bu yıllar içinde?
73kiloyum,63 istiyorum.
geldimmi gelmedimmi bilmiyorumki,Kurallar falan nedir bilmiyorum,biri yazarsa çoook memnun olurum
Hoş buldummm
Bende 73 kiloyum, haydi gel yarışalımOy canım benim,çok teşekkür ederim
İyiler çok şükür.Biri 7,biri 2yaşında oldu.sen nasılsın?me yaptın bu yıllar içinde?
73kiloyum,63 istiyorum.
geldimmi gelmedimmi bilmiyorumki,Kurallar falan nedir bilmiyorum,biri yazarsa çoook memnun olurum
Hoş buldummm
Kuzum benim, senin kilolar nasıl?Ben gecen yillar icinde okulu bitirdim nişanladım simdi de atandım yaza dugunum varkilo alip vermeler devam. 12. Takimdaydim ama kapandi 5. Takima dahil oldum ben de bugün
seninle birlikte olmak isterdim ❤ gelir giderim ki yanına. Kuzulari op yerime maşallah
![]()
Ablacımm ne guzel oldu sizi gormus gibi oldum❤ 1 aydir aktif degildim. Ozel hastanedeydim ya cok kotuydu yazin hele cok zor gecti abla. Gecen ay atamam oldu devlet memurluguna cok şükür şimdi iyiyim isimden de cok memnunum nisanlimin oldugu sehre atandim burda evimizi tuttuk ev düzüyoruz. Kilolar valla verdim biraz geri aldim yeni sehre tasinma ev kurma telasinda. 12.takimdaydim kapandi bende yazdim 5 e davet ettiler oraya geçtimKuzum benim, senin kilolar nasıl?
Iş yerinde çok yoruluyormusun?
Haftalık hedef belirliyoruz. Cuma hedefin nedir?Oy canım benim,çok teşekkür ederim
73kiloyum,63 istiyorum.
Hoş buldummm
hoşgeldin canım, tabii ki katılabilirsin.Merhabalar...Ben de aranıza katıla bilirmiyim???Eski 7. takım kapitanı Aynura ben...Kilo aldım,mesuliyyetimi arttırmak adına size katılmak istedim.7.takım kapatılmış![]()
temennim oBu cuma ilk 3 e girermiyiz?
Hayırlısı olsun canımAblacımm ne guzel oldu sizi gormus gibi oldum❤ 1 aydir aktif degildim. Ozel hastanedeydim ya cok kotuydu yazin hele cok zor gecti abla. Gecen ay atamam oldu devlet memurluguna cok şükür şimdi iyiyim isimden de cok memnunum nisanlimin oldugu sehre atandim burda evimizi tuttuk ev düzüyoruz. Kilolar valla verdim biraz geri aldim yeni sehre tasinma ev kurma telasinda. 12.takimdaydim kapandi bende yazdim 5 e davet ettiler oraya geçtim
ilk sayfamızda gerekli açıklamaları bulabilirsin73kiloyum,63 istiyorum.
Hoş buldummm
Bazen bende pes edesim geliyor ama
Sakın pes etme, nerdeydin nereye geldin
Ben bakarken dr dedi ki senin çocuğun olmaz aşılama yaparız dedi. Evlenince eşim yaşımız geçmesin deyince hemen çocuğumuz olsun istedik ve rabbim nasip etti. 2. çocuk için kaç dr gezdim niye olmadı diye. Sonra akışına bıraktım ve onu da nasip etti rabbimBenim böyle söylediğime bakmayın benim kilo verme amacım anne olabilmek için o yüzden prs etme lüksüm yok ama yorulmadım mı çok yoruldum bıkmadım mı çok bıktım bazen herşey den vazgeçesim geliyor zor günler geçiriyorum sadece diyetle uğraşmıyorum annem hasta onun her daim yanında olamıyorum tedabilerden sldığım hormonlar kiloma hatırı sayılır katkı sağlıyor ooof ooof bir dokun bin ah işit oldu sma kusura bakmayın buhğn çok ağlakım biri bişey dese gözlerim doluyor sinirlerim bozuk