• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Slm kızlar
Menüm sabah 1 haşlanmış yumurta yeşillik 2 dilim peynir rezene casyi ve 1 çay bardağı süt

Öğle 1 bardak ayran 1 dilim ekmek ve yeşillik

Ara ceviz

Akşam lahmacun 1 tane 1 bardak ayran

Ara yarim portakala son bulacak

Yarım saat yürüyüş 1.5 lt su
Tamam canim yazmişin..👍

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler ;)

Bugün maalesef uğramaya fırsatım olmadı :(
Dün gece Ufaklık biraz halsizim dedi hadi nasılsa Baban sabah gelecek yine benle yat dedim ;) sabah 7de eşim işten geldiğinde adamcağız nasıl yorulduysa kendini direk yatağa attı. Tabi kuzu o arada yorgan kafasına çekmişti ve ben aman dikkat diyene kadar resmen kızın üzerine saldı adam kendini :(
Yüz üstü yattığı için de beline deng gelmiş ve sabahın köründe belim diye ağlamaya başladı :(
Buz falan koyduk ovalayip krem surdum biraz rahatladi ama gün içinde devamli ilgi istedi ;) Öğleden sonra mutfak alışverişi falan derken geldiğimde de baktık hafif ateşi var :(

Eger yarın da ağrısı gecmezse hastaneye götürüp bir röntgen cektiririm ;) Bugün goturmedik çünkü dolanıyor hiç bir sıkıntısı olmadan ama ara ara işte ağrıyor diye tutturuyor ;)
Belki ilgi çekmek için yapıyordur çünkü kuzuyu biliyoruz biraz nazlı hele birde bu hafta babasını da pek göremedi.
Tabi eşim sabah beri vicdan yaptı nasıl unuttum ben seninle yattığını nasıl görmedim yorganin kabarık durduğunu diye ama sonuçta istemeden oldu ;)

İnşallah yarına bir şeyi kalmaz da bende derin bir Oh çekerim ♡

Hemen bende aklimdayken yediklerimi paylaşayım;

Uyanınca Bol su 07.30 da

Kahvaltı 10.00da
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
4 dilim domates
5 dilim salatalik
Bolca limonlu turp

Ara 11.30 da
1 fincan şekersiz çay

Öğlen 15.30 da
2 parça ızgara tavuk
Bol salata

Ara 17.00de
1 büyük bardak ayran

Akşam 18.30 da ( bir tek bu kısmı hoşuma gitmedi normalde ekmek yememe kararim vardı dayanamadım çok aç olunca :( fazla da oldu farkındayım )

2 kepekli karisik tost

Ara 19.45de
1 şekersiz az sütlü nescafe

Gün içinde 2 litre su içtim ;)

Herkese hayırlı geceler :KK66:

Bugün maalesef uğramaya fırsatım olmadı :KK43:
Dün gece Ufaklık biraz halsizim dedi hadi nasılsa Baban sabah gelecek yine benle yat dedim :KK66: sabah 7de eşim işten geldiğinde adamcağız nasıl yorulduysa kendini direk yatağa attı. Tabi kuzu o arada yorgan kafasına çekmişti ve ben aman dikkat diyene kadar resmen kızın üzerine saldı adam kendini :KK43:
Yüz üstü yattığı için de beline deng gelmiş ve sabahın köründe belim diye ağlamaya başladı :KK43:
Buz falan koyduk ovalayip krem surdum biraz rahatladi ama gün içinde devamli ilgi istedi :KK66: Öğleden sonra mutfak alışverişi falan derken geldiğimde de baktık hafif ateşi var :KK43:

Eger yarın da ağrısı gecmezse hastaneye götürüp bir röntgen cektiririm :KK66: Bugün goturmedik çünkü dolanıyor hiç bir sıkıntısı olmadan ama ara ara işte ağrıyor diye tutturuyor :KK66:
Belki ilgi çekmek için yapıyordur çünkü kuzuyu biliyoruz biraz nazlı hele birde bu hafta babasını da pek göremedi.
Tabi eşim sabah beri vicdan yaptı nasıl unuttum ben seninle yattığını nasıl görmedim yorganin kabarık durduğunu diye ama sonuçta istemeden oldu :KK66:

Hem okudum hem gözümde canlandırdım, çok komik olmuştur, inşallah kuzuya bisey olmamistirda naz yapıyordur.
Geçmiş olsun

Bugün spor yok malesef, camide mevlidimiz vardı, mevlit sahibi olarak uzun durduk.
Sonra ben eve gidelim dedikçe oğlanlar ablama gidelim diye tutturdu.
Malesef geç geldik, hemen namazımı kıldım, çocukların beslenmesini hazırlarken bir zencefilli limonlu çay yapar içerim, bitince dan:uykucu::uykucu::uykucu:, hava çok soğuk, fazla üşüttüm galiba, burnum, gözüm, kulağım benden bağımsız hareket ediyor.

Herkese hayırlı geceler ;)

Bugün maalesef uğramaya fırsatım olmadı :(
Dün gece Ufaklık biraz halsizim dedi hadi nasılsa Baban sabah gelecek yine benle yat dedim ;) sabah 7de eşim işten geldiğinde adamcağız nasıl yorulduysa kendini direk yatağa attı. Tabi kuzu o arada yorgan kafasına çekmişti ve ben aman dikkat diyene kadar resmen kızın üzerine saldı adam kendini :(
Yüz üstü yattığı için de beline deng gelmiş ve sabahın köründe belim diye ağlamaya başladı :(
Buz falan koyduk ovalayip krem surdum biraz rahatladi ama gün içinde devamli ilgi istedi ;) Öğleden sonra mutfak alışverişi falan derken geldiğimde de baktık hafif ateşi var :(

Eger yarın da ağrısı gecmezse hastaneye götürüp bir röntgen cektiririm ;) Bugün goturmedik çünkü dolanıyor hiç bir sıkıntısı olmadan ama ara ara işte ağrıyor diye tutturuyor ;)
Tabi eşim sabah beri vicdan yaptı nasıl unuttum ben seninle yattığını nasıl görmedim yorganin kabarık durduğunu diye ama sonuçta istemeden oldu ;)

Geçmiş olsun canım cokkk kötü birşey yaa inşallah Bi sorun yok tur kıyamam ya kuzuya 😱

Dün gece Ufaklık biraz halsizim dedi hadi nasılsa Baban sabah gelecek yine benle yat dedim :KK66: sabah 7de eşim işten geldiğinde adamcağız nasıl yorulduysa kendini direk yatağa attı. Tabi kuzu o arada yorgan kafasına çekmişti ve ben aman dikkat diyene kadar resmen kızın üzerine saldı adam kendini :KK43:
Yüz üstü yattığı için de beline deng gelmiş ve sabahın köründe belim diye ağlamaya başladı :KK43:
Buz falan koyduk ovalayip krem surdum biraz rahatladi ama gün içinde devamli ilgi istedi :KK66: Öğleden sonra mutfak alışverişi falan derken geldiğimde de baktık hafif ateşi var :KK43:

Eger yarın da ağrısı gecmezse hastaneye götürüp bir röntgen cektiririm :KK66: Bugün goturmedik çünkü dolanıyor hiç bir sıkıntısı olmadan ama ara ara işte ağrıyor diye tutturuyor :KK66:
Tabi eşim sabah beri vicdan yaptı nasıl unuttum ben seninle yattığını nasıl görmedim yorganin kabarık durduğunu diye ama sonuçta istemeden oldu :KK66:

Geçmiş olsun banu
Hemen bende aklimdayken yediklerimi paylaşayım;

Uyanınca Bol su 07.30 da

Kahvaltı 10.00da
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
4 dilim domates
5 dilim salatalik
Bolca limonlu turp

Ara 11.30 da
1 fincan şekersiz çay

Öğlen 15.30 da
2 parça ızgara tavuk
Bol salata

Ara 17.00de
1 büyük bardak ayran

Akşam 18.30 da ( bir tek bu kısmı hoşuma gitmedi normalde ekmek yememe kararim vardı dayanamadım çok aç olunca :KK43: fazla da oldu farkındayım )

2 kepekli karisik tost

Ara 19.45de
1 şekersiz az sütlü nescafe

Gün içinde 2 litre su içtim :KK66:
Kendini bilmiş in birşey demeye gerek yok
Tatlım dışarda pilici çevirerek pisiriyorlarya, ondan 1 yarım 1 de yarımın yarısını yedim
Hımm afiyet olsun
Bugün spor yok malesef, camide mevlidimiz vardı, mevlit sahibi olarak uzun durduk.
Malesef geç geldik, hemen namazımı kıldım, çocukların beslenmesini hazırlarken bir zencefilli limonlu çay yapar içerim, bitince dan:uykucu::uykucu::uykucu:, hava çok soğuk, fazla üşüttüm galiba, burnum, gözüm, kulağım benden bağımsız hareket ediyor.
Çok geçmiş olsun dinlen iyice

Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bişeyi yoktur kuzunun

Sanada çok geçmiş olsun canım

Back
X