• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Karatay faydası oldu mu kaç kilo verebildim Cansu. Bende onu mu yapsam zaten ara işini hep unutuyorum

5 augustosdan beri yapmaya calisiyorum 2 ayi gecti...ama arada cok kacamak jojom oldu yaklasik 6,5 kilo verdim simdiye kadar ama bu rahat 10 olabilirdi sporuda su son zamanlar oturttum...vaktinde herseyi 4 4 lük yapdaydim 12_15 kilo vermis olabilirdim...neyee evet kesinlikle karatayi tavsiye ederim..ama iskenderlerde etin cok yagli olmamasina dikkat edilmeli hatta 1/2 porsiyon olarak siparis etmek daha mantikli yoksa fazla oluyor...en iysi herseyi evde hazirlamak...ben gercekten cok memnunum cunku ekmek makarna patates cok tuketeb bir insandim...ve istisnalarim cok cok az alistim bu beslenmeye ve bana yaradi...herkez beni süzüp kilo verdin diyor :rolleyes::KK71:

5 augustosdan beri yapmaya calisiyorum 2 ayi gecti...ama arada cok kacamak jojom oldu yaklasik 6,5 kilo verdim simdiye kadar ama bu rahat 10 olabilirdi sporuda su son zamanlar oturttum...vaktinde herseyi 4 4 lük yapdaydim 12_15 kilo vermis olabilirdim...neyee evet kesinlikle karatayi tavsiye ederim..ama iskenderlerde etin cok yagli olmamasina dikkat edilmeli hatta 1/2 porsiyon olarak siparis etmek daha mantikli yoksa fazla oluyor...en iysi herseyi evde hazirlamak...ben gercekten cok memnunum cunku ekmek makarna patates cok tuketeb bir insandim...ve istisnalarim cok cok az alistim bu beslenmeye ve bana yaradi...herkez beni süzüp kilo verdin diyor :rolleyes::KK71:
Ya bana anlatirmisin su karatay diyetini ben hic anlamadm onu cok karsik geliyo bana kaptan biraz anlatti ama hic ara ogun yokmu neler yasak mesela neler yiyebilirim

Ya bana anlatirmisin su karatay diyetini ben hic anlamadm onu cok karsik geliyo bana kaptan biraz anlatti ama hic ara ogun yokmu neler yasak mesela neler yiyebilirim

Yasaklar: her türlü hazir gida aslinda (bazen kurali ihmal ediorum)., toplu yemeklerin pistigi yemekhanelerde yemekler, pirinc, un, makarna, patates, hamurisleri, her türlü seker buna bal pekmezde dahil, meyve kisitli kuru meyveler tercih, kizartmalar

Yenilebilirler: her türlü sebze, et kizartma olmiycak, yumurta, kavrulmamis kuruyemis kesinlikle kavrulmamis olacak, bulgur pilavi, türk kahvesi, sekersiz caylar, misir,bezelye ve diger cok nisastali sebzeler cok nadir tüketilmeli. Her tür sebze, et, balik, tavuk haslama,buglama,izgara izinlidir. Her tür sorun icin buradayim tatlim sorabilirsin elimden geldigince yardim ederim :KK66:

Ara öğün yok sabah aksam yada en fazla 3 ögün ara ogün yok aralarinda en az 4-5 saat olmali uymadan 3-4 saat once en gec birakiyoruz yemek yemeyi..bol bol su ve karatayin tavsiyeyi her gün yuruyus.

Son düzenleme:
Yasaklar: her türlü hazir gida aslinda (bazen kurali ihmal ediorum)., toplu yemeklerin pistigi yemekhanelerde yemekler, pirinc, un, makarna, patates, hamurisleri, her türlü seker buna bal pekmezde dahil, meyve kisitli kuru meyveler tercih, kizartmalar

Yenilebilirler: her türlü sebze, et kizartma olmiycak, yumurta, kavrulmamis kuruyemis kesinlikle kavrulmamis olacak, bulgur pilavi, türk kahvesi, sekersiz caylar, misir,bezelye ve diger cok nisastali sebzeler cok nadir tüketilmeli. Her tür sebze, et, balik, tavuk haslama,buglama,izgara izinlidir. Her tür sorun icin buradayim tatlim sorabilirsin elimden geldigince yardim ederim :KK66:

Ara öğün yok sabah aksam yada en fazla 3 ögün ara ogün yok aralarinda en az 4-5 saat olmali uymadan 3-4 saat once en gec birakiyoruz yemek yemeyi..bol bol su ve karatayin tavsiyeyi her gün yuruyus.
Sagol canimmm :)))
Pekiii ara ogun yok falan demisti erigim o nasil oluyo 4 saat ac kaldikdan sonra vuxud hizli yag yakiyomus falan
bide porsyonlar onemlimi
doyana kadar ye falan diyo karatay nasil yani
ekmek hicmi yemicez

eger doktorun izin veriyorsa SIKInti yoksa bizimlesin her daim :KK19: o kaynana ne derse tebessüm et o seni cileden cikartmaya calisiyor sanki sen inadina iy olur..kudurur..eline koz verme :KK20:
Niye böyle yapıyor hiç bilmiyorum :(
Belkicsen diyet yaptigin icin oyle hani iilestin artik diyetine devam edebilirsin diye demistir benim esimde bana diyo zayifla biraz diye ama ben o istedigi icin degil kendm ostedgm icn zayifliyorum sende oyle yap. O kaynananin getirdigi gomlegide sakla ona baktikca hirslanip daha cok kilo vermeye calisirsin zayifladigindada sende kaynanan al xxxl gomlek buyuk derse ne bilim ben large giyiyorum sanada bu olur sandim dersin.terbiyesiz kadin yaa

ayroca kac kilosun sen boyum kac ki
Canım şuan kilom 99 boyum 162 zaten ben vermek istiyorum bıktım artık al ver al ver :(
Ahj canim ahh oyleler iste bazen oyle bise yapiyolar ki hooop orda bur bakim sen el kizisin gelinsin der gibi. Ama napalim itib hatri yoksa sahibinn var eslerimiz icin sabretcez
Annemim sözüde bu bende dayanmaya çalışıyorum.
dudujan dudujan canım boşver sen kayınvalideni hedefine ulaşınca da sen ona aynısını yaparsın bana S oluyordu da sana XL anca gibi geldi gözüme sesini bile çıkaramaz kalır öyle ettiğiyle izine ayrılınca kilo almışsın sanırım gel burda beraber verelim bekleme hiç motivasyonun da artmış olur hem
Canım kilo aldım ama hızlı verilenleri aldım sütle vermiştim hastalık zamanı şimdi az az da yesem alıyorum ama bu haftadan sonra bomba gibi dönecem :)
Eki Görüntüle 1661233 Eki Görüntüle 1661234 Saçımı biraz daha koyu yaptım, birazda kestirdim. ASlında pek bi değişiklik yok ama yinede bilemedim :)
Yeni daha güzel olmuş güle güle kullan canım.Bende kestirip bakır yaptıracam ama ne zaman cesaret ederim bilmiyorum :)

Sagol canimmm :)))
Pekiii ara ogun yok falan demisti erigim o nasil oluyo 4 saat ac kaldikdan sonra vuxud hizli yag yakiyomus falan
bide porsyonlar onemlimi
doyana kadar ye falan diyo karatay nasil yani
ekmek hicmi yemicez

Ekmek hic yok ne beyazi ne tam bugdayi, yulaf ezmeside yok, yukardaki yazimda düzeltme yaptim ara ögün yok..

Niye böyle yapıyor hiç bilmiyorum :KK43:

Canım şuan kilom 99 boyum 162 zaten ben vermek istiyorum bıktım artık al ver al ver :KK43:

Canım kilo aldım ama hızlı verilenleri aldım sütle vermiştim hastalık zamanı şimdi az az da yesem alıyorum ama bu haftadan sonra bomba gibi dönecem :)

Yeni daha güzel olmuş güle güle kullan canım.Bende kestirip bakır yaptıracam ama ne zaman cesaret ederim bilmiyorum :)
Takma kafana canim veririz beraber kilolari o kaynananda kiskancligindan catlar ozanan

Ekmek hic yok ne beyazi ne tam bugdayi, yulaf ezmeside yok, yukardaki yazimda düzeltme yaptim ara ögün yok..
En fazla 3 ogun ara ogun yok ekmek hazir gida yok seker yok kavrulmamis kuru yemis turk kahvesi kebap var ama kebapin yanimda ekmek yemek yok aksam 20 den snra yemek yok bol su var sabahlari bi car bardagi taze ceviz var :)) karatayin sitesine baktm da orda yazmis canan abla :)) sagol canim bende yarimdan itibaren karatay yapm ekmeksiz nasil yapcam bakalm ama yapcam insallah
Yuruyusude leslie yapsam olur mu acaba cnku malum havalar sogudu ruzgarla cikamam diaari

Niye böyle yapıyor hiç bilmiyorum :KK43:

Canım şuan kilom 99 boyum 162 zaten ben vermek istiyorum bıktım artık al ver al ver :KK43:

Teşekkürler canım. Yaptır yaptır değişiklik iyi geliyor insana şahsen bana kuaföre adım atmak bile iyi geliyor :))

En fazla 3 ogun ara ogun yok ekmek hazir gida yok seker yok kavrulmamis kuru yemis turk kahvesi kebap var ama kebapin yanimda ekmek yemek yok aksam 20 den snra yemek yok bol su var sabahlari bi car bardagi taze ceviz var :)) karatayin sitesine baktm da orda yazmis canan abla :)) sagol canim bende yarimdan itibaren karatay yapm ekmeksiz nasil yapcam bakalm ama yapcam insallah
Yuruyusude leslie yapsam olur mu acaba cnku malum havalar sogudu ruzgarla cikamam diaari
olur olur havalar düzelince yaparsin yuruyusu...ben yagmur ciselese dahi cikip yuruyusumu kosumu yapiyorum

Sıfır karbonhidrar yani meyve taze de yasak diyorsun. Dukana bazı yönleri çok benziyor. Dukanda en azından yulaf ezmesi var .
İnşallah dahada iyi kilo verirsin canim

Sıfır karbonhidrar yani meyve taze de yasak diyorsun. Dukana bazı yönleri çok benziyor. Dukanda en azından yulaf ezmesi var .
İnşallah dahada iyi kilo verirsin canim

insallah ya ben zaten cok meyve sevmem hani kiraz bile olsa bir oturusta 10 tanesini gecmez benim yedigim..karpuz, kavun filan hic sevmem katiyen yemem..tr deyken armut, elma yerim yani amasyada olupta elma yememek ayip olur :rolleyes: yani yasak söyle yenmezse daha iyi ama cilek tarzinda, frambuaz, kara dut tarzindaki meyvelere ok diyor ama taabiki ölcülü ve nadir.
ben sebzeyi cok severim ispanakti, bamya, yesil fasulye :rolleyes: cok severim ondan benlik sorun olmuyor :oops: benim avantaj evde suan kardesimle yalnizim bizimkiler tr de annemgil dönünce börek pogca yapmasa bari :KK34::KK61::KK61:

sabah:
1bazlama
2dilim peynir
yarım avuç kuruyemiş

öğle:
3parça tavuk
patates soğan domates vs 3-4yk toplam
ayran
soğan piyazı

ara:
yarım avuç kuruyemiş

spor:
5km 5-7.5km/h hızda yürüyüş 50dk

su:3lt+

menüleri görelim kızlar benden bugünlük böyle kızdım kendime biraz pek diyete benzemedi bu ama spor kurtardı

sabah:
1bazlama
2dilim peynir
yarım avuç kuruyemiş

öğle:
3parça tavuk
patates soğan domates vs 3-4yk toplam
ayran
soğan piyazı

ara:
yarım avuç kuruyemiş

spor:
5km 5-7.5km/h hızda yürüyüş 50dk

su:3lt+

menüleri görelim kızlar benden bugünlük böyle kızdım kendime biraz pek diyete benzemedi bu ama spor kurtardı
O kuruyemis kavrulmusmu ?? Bazlamayi duyduk :KK43: haklisin ama yarin daha iyisini yaparsin:KK66:

O kuruyemis kavrulmusmu ?? Bazlamayi duyduk :KK43: haklisin ama yarin daha iyisini yaparsin:KK66:
valla hiç bilmiyorum sanırım kavrulmuş beğenmeme sebebim hem kuruyemişler paketti hem de bazlama işte :( paket olan herşeye çok kötü bakıyorum artık çok fena bir psikoloji sarıyo beni ama yedikten sonra alıştırıcam kendimi sağlık için besleniyorum

Back
X