Geçmiş olsun canımmerhaba kızlar. korkunç bir baş ağrısıyla uyandım. canım kahvaltı da istemedi. ama az önce ağrı kesici içeyim diye yulaf tost yaptım yedim. ilaç içtim inşallah ağrıyı keser. çok yordu beni.
Canım valla cok yorucu geliyor ama bu sefer de kışın yiyecek bişey bulamıyoruz bu zamanlar da yorucu ama kışında el altında olunca iyikinde yapmışız diyoruz
Kızlar bu günden itibaren gunde 7 tane hap içeceğimilaç içerken öğürüyorum okadar cok midemi bulandırıyor okadar cok bıktım ki
merhaba kızlar. korkunç bir baş ağrısıyla uyandım. canım kahvaltı da istemedi. ama az önce ağrı kesici içeyim diye yulaf tost yaptım yedim. ilaç içtim inşallah ağrıyı keser. çok yordu beni.
Geçmiş olsun canım sana da sağlığın için yap bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah benim babamın kuzeni de varisler yüzünden ameliyat oldu kurtulduSelam kizlarrr
Bendeki sans bahtsiz bedevide bile yok
Neden mi
Hani benim damar varisler parmak kadar da yayildi ya butun alt bacaga
Ameliyat istiyordum. Doktor ultrason falan istemisti
Sonuc olarak damar 5.4 mm genisliginde
Eger 5.5 mm olsaydi ameliyat olabilecektim yani karinca kadar daha genis olsaydi olacaktim.
Doktorcum dedi ki kilo ver 6 ay sonra gel o zaman yapabiliriz. Ama kilo ver diye 2 kez soyledi hakki adam simdi son hiz 6 ayda 20 kilo hedefim biraz zor ama ne kadar yaklasirsam o kiloya o kadar kafi benim icin
Selam kizlarrr
Neden mi
Eger 5.5 mm olsaydi ameliyat olabilecektim yani karinca kadar daha genis olsaydi olacaktim.
Doktorcum dedi ki kilo ver 6 ay sonra gel o zaman yapabiliriz. Ama kilo ver diye 2 kez soyledi hakki adam simdi son hiz 6 ayda 20 kilo hedefim biraz zor ama ne kadar yaklasirsam o kiloya o kadar kafi benim icin
Kzuum onunde 6 ay var ben 3.5 ayda 19 kg verdim rahatlıkla verebilirsin sıkıntı etme geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla iyileşirsinSelam kizlarrr
Neden mi
Sağol canımİlaç içmeyi ben de sevmem aynı senin gibiyim Allah yardımcın olsun canımm
Valla bende gelen giden için yapıyorum bizim evde acı sos pek yenmez benim mide rahatsızlığı var eşimde acı sevmez ama yine de yaptım kısır yanına cok yakısyorBen tek olduğum için biraz aman yapmasam mı diyorum da sonra diyorum hep tek mi kalacan gelenin gidenin de oluyor illa ki diyorum :))
Ah keske kurtulunsa 3 kez oldum bu 4. Olacak ama olsunnapalimGeçmiş olsun canım sana da sağlığın için yap bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah benim babamın kuzeni de varisler yüzünden ameliyat oldu kurtuldu
Amin canim benimİnşallah verirsin kiloyu ve hayırlısı ile olur ameliyatı kurtulursun canım
Supersin insallah ben de verebilirimKzuum onunde 6 ay var ben 3.5 ayda 19 kg verdim rahatlıkla verebilirsin sıkıntı etme geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla iyileşirsin
Ay canım benim ya ilk defa olucan sandım hep mi ürüyor bu varislerAh keske kurtulunsa 3 kez oldum bu 4. Olacak ama olsunnapalim
Evet maalesefAy canım benim ya ilk defa olucan sandım hep mi ürüyor bu varisler
Fulyacım geçmiş olsun canım istersen covid testi yaptır belirtilerin ona benziyor çünkümerhaba kızlar. korkunç bir baş ağrısıyla uyandım. canım kahvaltı da istemedi. ama az önce ağrı kesici içeyim diye yulaf tost yaptım yedim. ilaç içtim inşallah ağrıyı keser. çok yordu beni.
Geçmiş olsun canımSelam kizlarrr
Neden mi
geçen hafta yaptırdım canım negatif çıktı. sırf tedbir diye yaptırdım zaten. yoksa üşütme olduğunu biliyorum.Fulyacım geçmiş olsun canım istersen covid testi yaptır belirtilerin ona benziyor çünkü
Geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım. aslında dikkat etsek 6 ayda 20 kilo hayda hayda verilir. zor ve imkansız değil inan.Selam kizlarrr
Neden mi
Ne kadar güzel bir yer