Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar dun hastaneye gittim
Doktorum polistik over yumurta tembelliği ve kist olduğunu soyledi bunun yuzunden hamile kalamıyormuşum 2 yıldır bosuna devlet hastanelerinde sürünmüşüm
Doktorum kilomu sordu bende 84 dedim 96dan indim dedim ne kadar kilo verirsen senin için okadar iyi olur dedi tedaviye başladı dua edin bana

Doktorum polistik over yumurta tembelliği ve kist olduğunu soyledi bunun yuzunden hamile kalamıyormuşum 2 yıldır bosuna devlet hastanelerinde sürünmüşüm
Doktorum kilomu sordu bende 84 dedim 96dan indim dedim ne kadar kilo verirsen senin için okadar iyi olur dedi tedaviye başladı dua edin bana

Rabbim hayırlısı ile sağlığına kavuşup bir evlat nasip etsin inşallah yaşın küçük stres yapma en doğru zamanda olur sen ümidini kesme :KK68: :KK68:

Rabbim hayırlısı ile sağlığına kavuşup bir evlat nasip etsin inşallah yaşın küçük stres yapma en doğru zamanda olur sen ümidini kesme :KK68: :KK68:
Valla inanır mısın ilk defa bu kadar umut ediyorum cunku devlet hastanesi bşy yok git şimdi özel muayenehane deki doktor bu bu var diyince ilacımı kullandığım zaman herşeyin geçeceğine inanıyorum doktor rahım de bir sıkıntı yok polistik over de ilaçla tedavi olunur boy boy couklarınız olur endişe etmeyin siz dedi cok olumlu konustu doktorumuz

Valla inanır mısın ilk defa bu kadar umut ediyorum cunku devlet hastanesi bşy yok git şimdi özel muayenehane deki doktor bu bu var diyince ilacımı kullandığım zaman herşeyin geçeceğine inanıyorum doktor rahım de bir sıkıntı yok polistik over de ilaçla tedavi olunur boy boy couklarınız olur endişe etmeyin siz dedi cok olumlu konustu doktorumuz

Doktor çok önemli gerçekten canım böyle konularda sen içini ferah tut Rabbim en doğru zamanda nasip eder :)

Bende polikistik vardı. Tanıdığım biriydi Dr. Dediki bosver evliliğin tadını çıkar ( yeni evliydim ve bekarliktan vardı)
Çocuk isteyince gel aşılama yapalım dedi.
Biz hicbirsey kullanmadık ilk ay hamile kaldım 😅😅😅
Sonra aynı Dr doğuma gittim. 🤪🤣🤣
Rabbim dermansız dert vermesin 😘

Allah isteyen herkese nasip etsin canım inşallah hayırlısı ile seninde kucağını doldurur 😘

Bende polikistik vardı. Tanıdığım biriydi Dr. Dediki bosver evliliğin tadını çıkar ( yeni evliydim ve bekarliktan vardı)
Çocuk isteyince gel aşılama yapalım dedi.
Biz hicbirsey kullanmadık ilk ay hamile kaldım 😅😅😅
Sonra aynı Dr doğuma gittim. 🤪🤣🤣
Rabbim dermansız dert vermesin 😘
Amin canım ben 4 yıllık evliyim evliliğin tadını coktan cokardık artık bir evlat sahıbı olma zamanımız geldi Allah'ın izniyle

Amin canım ben 4 yıllık evliyim evliliğin tadını coktan cokardık artık bir evlat sahıbı olma zamanımız geldi Allah'ın izniyle
Hayırla inşallah canım
bi arkadaşım vardı. Eşi ile ileri geri olmuş galiba ev almadan çocuk yapmayalım demiş bizimki. Sonra ev alamadılar hadi çocuğumuz olsun dediler çocuk olmadı. Bir zaman sonra dr gidince aslında sürekli düşük yaptığı ortaya çıktı. Ama hiçbir tıbbi tanı koyamadılar. Tıbbi tanı olmayınca tedavide olmadı. Sonra bunlar işin ucunu bıraktı. Bu söyledikleri aklına geldi tövbeler etti. Rabbim o sene tedavisiz çocuk sahibi yaptı onları. şimdi 2 tane oğlu var.
hayır dilemek lazım.
benden sonra evlenenlerin bile iki çocuğu var diye niyet ettim ikinci çocuk için. Olmadı. Dr gittim ilkini doğurdum bunu niye olmuyor diye 6 aylık bir süre içinde. Sonra ikinci oğlum oldu. Otizm. Bellide hayır dilemedim diyorum bazen. Hayırdan şaşma canım.

Hayırla inşallah canım
bi arkadaşım vardı. Eşi ile ileri geri olmuş galiba ev almadan çocuk yapmayalım demiş bizimki. Sonra ev alamadılar hadi çocuğumuz olsun dediler çocuk olmadı. Bir zaman sonra dr gidince aslında sürekli düşük yaptığı ortaya çıktı. Ama hiçbir tıbbi tanı koyamadılar. Tıbbi tanı olmayınca tedavide olmadı. Sonra bunlar işin ucunu bıraktı. Bu söyledikleri aklına geldi tövbeler etti. Rabbim o sene tedavisiz çocuk sahibi yaptı onları. şimdi 2 tane oğlu var.
hayır dilemek lazım.
benden sonra evlenenlerin bile iki çocuğu var diye niyet ettim ikinci çocuk için. Olmadı. Dr gittim ilkini doğurdum bunu niye olmuyor diye 6 aylık bir süre içinde. Sonra ikinci oğlum oldu. Otizm. Bellide hayır dilemedim diyorum bazen. Hayırdan şaşma canım.
Aynen ablam herşeyin hayırlısı ben hiç birgün illa çocuğum olsun demedim hep hayırlısını istedim rebbimden ve şükürler olsun 2 tane yavrum var sana da geçmiş olsun canım Allah oglusuna şifa sana da sabır versin ❤️😘

Hayırla inşallah canım
hayır dilemek lazım.
otizm teşhisi netleşti mi canım?

İyi geceler kızlar
Sabah 9.30
Biraz patates kızartması
Peynir
Zeytin 4 adet
Salatalık domates
1 çay kaşığı çilek reçeli

15.30
1 kase yoğurt çorbası
1 yemek k. Yoğurtlu tarhana
1 ymk k. Pirinç pilavı
4 yemek k. Taze fasulye

1 adet elma
1 avuc çerez

2 litre su içmişmiyimdir bilmiyorum

Ay moni moni cim menu bildirince strese giriyorum o hafta kilo veremiyorum ya ben de boyle.bi degişiğim sanirsam.
Ya kizlsr.iki gundur.buraya girmek aklima bile gelmedi cok etkilendim.bu yanginlardan
Instagramdayim surekli mahluklarcomtr diye bir sayfa var dogru ve saniye basi guncel haber akışı var surekli ordayım. Icim mahvoldu ama oyle ay kahroldum falan degil sol kolum uyustu dun gece. Rabbim sonumuzu hayır eylesin Amin

Günaydın
moni moni 1 Ağustos itibariyle başlangıç yapıyorum

Eklentiler

• IMG_20210801_085341.jpg
    IMG_20210801_085341.jpg
    117,3 KB · Görüntüleme: 38
Bugün yediklerim ağırdı
Biraz dans ettim spor olarak.
Çökertme kebabı denedim 1 porsiyonu zaten 650 kal imiş.
Gerisini demeye gerek yok sanırım
kaç gündür haberlerden ben de dağıttım. çok dağınık yiyorum.
Günaydın
moni moni 1 Ağustos itibariyle başlangıç yapıyorum
benim bugün de geçti de artık inşallah yarın yola koymak nasip olsun.

X