Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kuzum bildirimin bu şekilde geçersiz, tekrar tarih ve kullanıcı adın ile bildirimde bulunabilir misin:KK56:
27 temmuz 84.3
30 temmuz 84.1
Tartının pili bitik oldugu için fotograf cekemiyorum tartıya cıktıgım anda loo işareti gösteriyor ben bile 3-4 kere tartıldıgım zaman ancak görebiliyorum o yüzden foto atamadım kusura bakmayın

27 temmuz 84.3
30 temmuz 84.1
Tartının pili bitik oldugu için fotograf cekemiyorum tartıya cıktıgım anda loo işareti gösteriyor ben bile 3-4 kere tartıldıgım zaman ancak görebiliyorum o yüzden foto atamadım kusura bakmayın
tamam canım eğer tartının pilini değiştirme imkanın yoksa yapabilecek bir şey yok, bildirimin geçersiz sayılıyor bu durumda ve verdiğin kilo haftaya 3 e bölünecek.

kızlar kilo bildirimleri kurallara uygun olarak yapılsın.:KK56:
tatilde olanlar eğer tartı bulabilirlerse tartılıp farklı tartı olduğunu da mutlaka bildirsin. tartıya ulaşamayanlar da tartı bulamadığı için tartılamadığını belirtsin.
bunlar çok önemli lütfen özen gösterilsin canlarım :KK200:

Zerosima Zerosima E Etabiti Lonely single girl Lonely single girl

tamam canım eğer tartının pilini değiştirme imkanın yoksa yapabilecek bir şey yok, bildirimin geçersiz sayılıyor bu durumda ve verdiğin kilo haftaya 3 e bölünecek.
Tamam sorun yok pili değiştirme imkanım yok tartı benim değil sonucta pazartesi gunu de tartı sonucu paylaşamıcam cumaya inşallah paylaşım yaparım

20210730_115010.jpg

Gecen cuma: 75.4
Bugun : 74.9
Fark -500gr
Y

Neyse yine eksi de geldim pazartesi 63,8 dim sabite de razıydım ama bu hafta menüleri paylaşmasam da bir iki kaçamağım oldu onun dışında yediklerime dikkat ettim bir kaç gün sporda yaptım zaten şu 3 gündür de kendimi hem evde hem işyerinde temizliğe verdim :KK70:

*** 10. TAKIM 736-737. ETAP ***

Zerosima(63,2/63,0/0,2/% 0,158)Etap birleşimi, yüzdesi 2 ye bölündü.
Etabiti (62,0///%)Tatilde, tartıya ulaşamadığı için bildirimsiz. Mezun olmak istiyor.
Fatma_4224 (85,3///%)Tatilde, tartı sebebiyle fotoğraflı bildirim yapamadığı için geçersiz bildirim.
Baby Cat (75,4/74,9/0,5/%0,332)Etap birleşimi, yüzdesi 2 ye bölündü.

10. Takım Ortalaması: % 0,123

takım içi

60kiloyum (86,6/)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.

El_Em El_Em Zipzip- Zipzip-

27 temmuz 84.3
30 temmuz 84.1

Eki Görüntüle 2894325
Gecen cuma: 75.4
Bugun : 74.9
Fark -500gr
Y

Herkese günaydın
Arkadaşlar ben tatildeyim ve maalesef tartılma imkanım yok. moni moni beni mezun da edebilşrsin, ya da izin de olabilir. Hangisi uygun olursa. Tatil dönüşü yeniden aranızdayım 😁😁🤗🤗

En son 63,2
Bugün 63
Fark 0,2
Yüzde 0,316

X