Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Göbekli ergen mi ay bizim evdeki ergenler de hiç göbek yok o yüzden alay konusu hep benim göbek utanmadan bugün erkek kardeşim 1kg almista yemiyormus boy 180 60kg neymiş göbeği çıkmış yavrum göbek kelimesinin anlamını bilmiyor
en güzeli bu bence

Geçmiş olsun erigim
Sağol canim
kahvaltım:
Yarım dilşm tb ekmeği
Yarım yumurta
5 zeytin
Minicik bir kase sütlaç
Domates, salatalık
Afiyet olsun sütlacı hak ettin
Hoş buldum kaptan.maalesef +1 ile döndüm. Ben yarın tartilmayayim.
Çok geçmiş olsun...
yok yok tartilacak herkes ona gore cumaya kadar telafi edeceğiz bizde pek masum değiliz

Çok sukur o var.dün gelir gelmez mayaladim.buzluga da bir şey koyamamıştım.domates,salatalık....hiç bir şey yok.iki gün boyunca kebap yeyince protein de istemiyor vücut...
Yarın pazardan alırız inş.
marketler bomboş zaten hal kapalı olduğu için pazar varsa en güzeli

Bugün de saçma sapan geçiyor . Patates haşlayayim bari. Pek bir sey yiyemiyorum ne yesem.midem ağzımda . İnşallah yarın iyinolurum. Cumaya kadar çok sıkı tutup telafi etmem gerek. Ayağımda buz karnımda sıcak su torbası çok komik bir durumdayım

itiraf ediyorum gün içinde toplamda yarım simit 1.5dilim baklava yedim saatleri belli değil gördükçe canım çekti bir yerde patladım ((( menümü de yazayım da bol bol eleştirin beni

sabah:
1kase sütlü yulaf
2parmak simit

ara: yarım avuç fıstık

akşam
1.5kase yoğurt çorbası
1tabak mercimekli patlıcan yemeği

Alttan soğutmalı üstten ısıtmalı
@erigim, alpikesonsuz gecmis olsun kizlar...bende darti günü bugün saniyordum bu aralar pek ihmal ettim kusura bakmayin
Nerelerdesin sen: (
artık bitirelim kacamaklarin bayram bitti

Merhaba kizlarrr nasilsiniz @erigim ve alpikesonsuz cook cok gecnis olsun mevsim gecisleri dikkat edelim menume geceyim
Sabah
Klasik kahvalti(ekmek yerine ceyrek simit)+3 4 minik dilim borek
Ikindi bir tabakta sebzeli et yemegi+az bulgur pilavi+kavurma+yogurtlu fasulye(sanirim) ama az az yemeye calstm hepsibden+ayran
Su

Alttan soğutmalı üstten ısıtmalı

Nerelerdesin sen: (
artık bitirelim kacamaklarin bayram bitti
gözümün önünden kalkmaları gerek bir tepsi baklava duruyor evde bıktım ben de ama diyet psikolojisi itiyor resmen ye ye diye ama okuldayım zaten yarından itibaren 8saatim rahat oh mis bir de gelmişken söyleyeyim belki yarın okul sebebiyle unuturum bu sabah aç karnına 51.9 kg çıktım

simit ve börek aynı anda olmamış ikisinden de olacaktı madem keşke tadımlık alsaydın ikindi güzel gibi duruyor ama miktarlar belli değil pek yorum yapılamaz

Yarin Allah izin verirse daha degisik baslcm gune okul basliyor..ogrencilerim veliler..tekrar sabahcilik ki iki vesait gdyrm
Bi taraftan 3 aydir full oglumlayim ondan ayrilma duygusu....
Veeee bayramin ardindan tarti gunu....
Degisik,yogun ama ins hayirlisiyla huzurlu baslar huzurlu biter...

simit ve börek aynı anda olmamış ikisinden de olacaktı madem keşke tadımlık alsaydın ikindi güzel gibi duruyor ama miktarlar belli değil pek yorum yapılamaz
Miktarlar az azdi yani bi buyuk tabaga sigacak kadardi hepsi ewt simit ve borek olmdi ayni anda farkndaym snra baya bi dolastm sayilir ins ertmstrm regl donemmde istahim artar malasef ki yinede iyi gecrdgmi dusnuyrm diger donemlerne gore ins

Slm Ne yedim belirsiz bugun parça parça bir sürü şey yedim inşallah yarın arti çıkmam. Hala Karnım ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…