- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Olan oldu. Bu günlerde gelir geçer. İnsan neler atlatıyor. Regl halinle canını sıkma. Unutma! Evet yeni bir 'biz' üzerinde çalışıyoruz ama şu anki halimiz çok kötü olduğundanndeğil. Biz sadece bedenden ibaret değiliz o sadece bizim geçici bir parçamız. Ve ruhu güzel insan her daim güzeldir. Biz kendimiz çok kötü olduğu için değil onu geliştirebileceğimiz için üzerinde çalışıyoruz. Yani sen ve hepiniz kılar çok güzelsiniz. Birşeyler yapmak için çabalıyorsunuz. Emekleriniz (sadece çektiğiniz sıkıntı bile) beğenilmeye değer. Hepinizi öpüyorum ve üstün dökmenin bir lafı var "dağlardan koparılmamış tüm çiçekleri sizlere armağan ediyorum"
Geçmiş olsun canimGünaydın kizlar.
Erigim tartıldim 80.4 çıktı. Gece regl olmusum feci Karnım ağrıyor . Hemen birseyler yiyip ağrı kesici içeceği felaketim
Bitter çikolata varsa onu ye canimKahvaltım 1 yumurta, 1 d. Tb ek ekmeği, 3 zeytin, peynir, domates, salatalık, maydonoz (klasik kahvaltı). Yarım saattir tatli krizim tuttu. Düşünüyorum sütlaç veya bir tane bayram çikolatı yesem mi diye. Geçmezse yiycem sanırım.
Markete uğrarsak alayım. Saol :)
Geçmiş olsun canim
Bitter çikolata varsa onu ye canim
Soda iç, tok hissedersin.Bende yeni kahvalti ettim. Evde kepekli ekmekyoktu onun iiçin 1.5 tost ekmeği, 1 tane yağda yumurta, peynir, domates, salata, zeytin, 1 tatil kasigi bal yedim. Ama hala çok acim dun sadece kahvalti etmiştim onun için bugün doymadim
Markete uğrarsak alayım. Saol :)
Soda iç, tok hissedersin.
Sorma ya benimde eşim öyle o yüzden bana kalıyorGunaydin Kizlar. Ayfercim daha iyiyim. Sabah kaktim direk diş fircalama naneli agiz suyu ile gargara yaptim. Kurban bayramlarini bu yüzden zor geciriyorum. Ben önceden hic et yemezdim. Simdi yiyorum ama ehh iste. Allqhtan Esim etleri posetleyip buzluca yerleştirmiş Allah razi olsun. Gecen sene 4 kez cikarmistim etleri posetleyene kadar. Dunde çok kotu oldum. Ama şükür bugün iyiyim.
Canım inan o kurken tüm egom tavan yaptı iyi ki varsın iz ne guzelsiniz dusmeye izin vermiyorsunuz tutup KandırıyorsunuzOlan oldu. Bu günlerde gelir geçer. İnsan neler atlatıyor. Regl halinle canını sıkma. Unutma! Evet yeni bir 'biz' üzerinde çalışıyoruz ama şu anki halimiz çok kötü olduğundanndeğil. Biz sadece bedenden ibaret değiliz o sadece bizim geçici bir parçamız. Ve ruhu güzel insan her daim güzeldir. Biz kendimiz çok kötü olduğu için değil onu geliştirebileceğimiz için üzerinde çalışıyoruz. Yani sen ve hepiniz kılar çok güzelsiniz. Birşeyler yapmak için çabalıyorsunuz. Emekleriniz (sadece çektiğiniz sıkıntı bile) beğenilmeye değer. Hepinizi öpüyorum ve üstün dökmenin bir lafı var "dağlardan koparılmamış tüm çiçekleri sizlere armağan ediyorum"
Gozun aydınGünaydın kizlar.
Erigim tartıldim 80.4 çıktı. Gece regl olmusum feci Karnım ağrıyor . Hemen birseyler yiyip ağrı kesici içeceği felaketim
Çikolata olabilir canım bi iki parçaKahvaltım 1 yumurta, 1 d. Tb ek ekmeği, 3 zeytin, peynir, domates, salatalık, maydonoz (klasik kahvaltı). Yarım saattir tatli krizim tuttu. Düşünüyorum sütlaç veya bir tane bayram çikolatı yesem mi diye. Geçmezse yiycem sanırım.
Sütle meyve tuket CanımBende yeni kahvalti ettim. Evde kepekli ekmekyoktu onun iiçin 1.5 tost ekmeği, 1 tane yağda yumurta, peynir, domates, salata, zeytin, 1 tatil kasigi bal yedim. Ama hala çok acim dun sadece kahvalti etmiştim onun için bugün doymadim
Hadi bol eğlenceli geçsin iyi yillarBirazdan içerim canim. Dun calistigim için esinle bayram ziyaretine bugün cikicaz. Umarim gittiğimiz yerler ye diye çok idrar etmez.
Bu arada eşime sabah surprizimi yaptim çok beğendiMuhtemelen aksam yyemeğini disarida yeriz. Yani bugün bütün gün disarda olucam Kizlar. Giremezsem merak etmeyin
Bendd de aynı durum çok feci agrik var ama neden bilmiyorum ya usuttum yada birşey çıkacakSlm kızlar . Gece eşim yatak odasındaki banyonun kapısını açık bırakmış sabaha karşı oranın penceresinden serin serin esti tabii . Soğuğa yedim ben bugun iptal olurum. Zaten sancılıdir regl. Böyle soguknyiyince kipirdayamiyorum bile.
Erigim 200 gr vermiş görünüyorum ama tahminimce daha fazla regl olunca biraz şişiyor um çünkü. İnşallah pazartesi çok daha iyi çıkar.
Herkes regl allahtan cumaya kadar gider sisligimizMerhabalar nasilsiniz kizlarrr ancak girebiliyorum kahvalti +oglum+temizlik ancak vakit oldu bugun misafr gelme ihtmaki var odolaysyla tekrar temzlige grstm @erigim ya keske tartlsaydm ama yeni okudum kahvaltmi yaptm vee coookk sewndim bekkiyorum bayram donusunuuu bende pazartesi tatrlirm ins dun gecede regl oldum hafif bi sislik de var sanirim iste boyle hepinizi opuyorum simdilik bu aradaAhufizar yazdiklarin cok anlamli cok hos gercekten son cumleni tuttum ayrica
Topikce regli yiz galiba
hemen telafiye başla canım hosgeldinSlm kızlar
Ben evime geldim çok şükür. Ne diyet ne spor yoktu maalesef
Çok yorucu geçti, kemerini bile takamadim o derece.ayaklarim felaket açıyor.uzandim biraz.yarın tartilip kaldığım yerden devam
sanırım ben de dün o baklavalardan misafirlikte evde vs 3tane yedim toplam şeker isteği misteği kalmadı eve de döndük şükür gezmelik iş misafirlik vs de kalmadı teyzemler de dönünce rahatladım yeme düzeni konusunda bugünden itibaren diyetimi kontrol edebilicemUtanarak menumu yazıyorum
Sabah
1yumueta biraz peynir
Ara
2ece çikolata
1kahve naneli
Akşam
Mangal et (ekmeksiz)
Salata
3 tane şekerpare
Biraz cekirdek
sanırım ben de dün o baklavalardan misafirlikte evde vs 3tane yedim toplam şeker isteği misteği kalmadı eve de döndük şükür gezmelik iş misafirlik vs de kalmadı teyzemler de dönünce rahatladım yeme düzeni konusunda bugünden itibaren diyetimi kontrol edebilicem
ölçüler biraz ortalama şeklinde olacak ama hiçbirinden pişman olacak kadar yemedim akşam yoğurt yiyecektim eve yatmak dışında uğramayınca bittiğini farketmemişim mecbur olan yemeklerden yedim
sabah:
1çatal patlıcan salatası
3e yakın ince dilim peynir
1dilim pide
2yk kavurma /yağını filan iyice ayırdım
saat 14.00 gibi de yarım incir
15.00 eve gelince bir avuçtan az fıstık
akşam (18.00)
4yk pirinç pilavı
4parmak kadar haşlanmış et
salata
kızlar bugün tartıda 52.2yi gördüm sabah ve öğleden sonra eve geldiğimde de 52.3tüm çok şaşırdım fazla dikkat edemedim ama kilo verdim umarım yağdır tabi
siz kilo verdikce ben vermiş kadar mutlu oluyorum Rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmiyor sabır sabır derken okulu bu işteSelam kizlarrr ben eve geldim ama KV lerde de misafir var oraya inicem simdi. Hemen gününden bahsedeyim.
Kahvaltimi yazmistim zaten klasik kahvalti.
Ara yarim dilim baklava, 1 tane şekerpare, bol su, cay
Aksam 17:00 Esim beni evlilik yol dönümü diye disari götürdü. 1 adana kebap, bol meze, 1 bardak ayran ve pidenin 1/3 unu bile bitirwnedim. Saat erken diye pideden yedim yoksa yemezdim.ama o kadar doydum ki midem küçülmüş demek ki :)))
Bu saatten sonrada sadece cay içerim bisey yemem.
Bende sabah 64.9 u gördüm çok sevindim :))
Bugün önceden olmayan pantalon ve gomlegimi giydim artik oluyorlar :)) birde herkes Aaaa ne güzel kilo vermissin dedi acayip motive oldum. Çok sagolun Kizlar @erigim siz olmasaydiniz basaramazdim. İnanin cok iyi bir takimiz iyi ki varsiniz
Slm hanımlar bütün gün ağrım vardı hatta hala var karnımda sıcak su torbası oturuyorum. Wc den de çıkamadım saçma sapan bir gündü. Yediklerimde dağınık az az garip bir şey oldu yazmaya çalışayım.
Sabah
Bir parça simit peynir
Birkaç saat sonra minik bir parça peynir
Bir kaç saat sonra bir bardak süt
Birkaç bardak bitki çayı şekersiz hepsi
Yine bir kaç saat sonra bir iki ısırık hamburger yarım bardak kadar diet kola
Bir iki patates kizartmasi
Gün içinde iki küçük çikolata da yedim . Başka sanırım yemedim ama devamli wc deyim. İçimde ne varsa boşaldı. Çok kötü usutmusum. Yediğim hucbirseyin sindirildigini sanmıyorumsuan da yine midem ağzımda bunlarda çıkacak gibi. Çok afedersiniz hem ishal hem mide bulantısı bugün feci durumdayım. Bütün gün battaniye altında yattım. Bu sıcakta usutmeyi başardığım için kendimi tebrik ediyorum. Bir de regl var zaten
geçmiş olsun canım mideni bastıracak daha sağlıklı şeyler yeseydin keşke bol bol dinlenSlm hanımlar bütün gün ağrım vardı hatta hala var karnımda sıcak su torbası oturuyorum. Wc den de çıkamadım saçma sapan bir gündü. Yediklerimde dağınık az az garip bir şey oldu yazmaya çalışayım.
Sabah
Bir parça simit peynir
Gün içinde iki küçük çikolata da yedim . Başka sanırım yemedim ama devamli wc deyim. İçimde ne varsa boşaldı. Çok kötü usutmusum. Yediğim hucbirseyin sindirildigini sanmıyorumsuan da yine midem ağzımda bunlarda çıkacak gibi. Çok afedersiniz hem ishal hem mide bulantısı bugün feci durumdayım. Bütün gün battaniye altında yattım. Bu sıcakta usutmeyi başardığım için kendimi tebrik ediyorum. Bir de regl var zaten
sıcak ütü koy midene herkese bunu diyorum ama ben üşüttüğümde çok işe yaramıştı 1saatte tuvaletle odam arasında mekik döşemekten bir hal olmuştum ne yesem çıkarıyodum yemesem yine çıkarıyodum öyle de acayip bişiydi işte bir örtüyle belini sarıp sıcak ütü koy üstüne yakma kendini de 30dkye normale dönersin birazSlm hanımlar bütün gün ağrım vardı hatta hala var karnımda sıcak su torbası oturuyorum. Wc den de çıkamadım saçma sapan bir gündü. Yediklerimde dağınık az az garip bir şey oldu yazmaya çalışayım.
Sabah
Bir parça simit peynir
Geçmiş olsunSağ olun kızlar sabahtan beri sıcak su torbası ve battaniye ile oturuyorum . Ter icinde kaldim ama hala usume var. Bol bol bitki çayı içtim hala da içiyorum ama çok değişiklik yok. Kendime gelebilirsem sıcak bir dus alacağım. İlk gün genelde sancılı olur zaten ama böyle üsutunce çok berbat geçiyor yapacak birsey yok.
Geçmiş olsunalpikesonsuz . Kekik çayı da tavsiye ederim. Öğünlerindede haşlanmış patates ve muz yersen ishale iyi geliyormuş doktor söylemişti. Bir de bir tatlı kaşığı türk kahvesine çeyrek limonu sıkıp suyla yutabilirsen oda mideni bastırır. Şimdiden geçmiş olsun.
Kızlar eve yeni gelebildim. Yarında böyle olur muhtemelen. Çok yorgunum spor yapmıycam bu gün. İkindin menümde sağlıksız birşey yemedim ama miktarları abarttım. Yarın telafi edicem inşAllah. Oda açık havadan oldu zaten. Tok olan acıkıyor. Bu gün gittiğimiz yerden bir resim:
Eki Görüntüle 1640134
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?