Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Super tatlim tebriklerrrrr :)

Utanarak menumu yazıyorum

Sabah
1yumueta biraz peynir

Ara
2ece çikolata
1kahve naneli

Akşam
Mangal et (ekmeksiz)
Salata
3 tane şekerpare
Biraz cekirdek

Sekerpareleri keske daha erken bi saatte yeseydin canimm

Bende hemen günümü yzayim.
Kahvalti saat 11:00 2 dlim kepekli ekmek peynir zeytin salata domates

Ara farklı zamanlarda 2-3 kusbasi büyüklüğünde et, bol su, soğuk yeşil cay, ufak salkim uzum,

Aksam 2-3 kasik sakizli muhallebi, 7-8 findik, şekersiz cay

Bugün kemikli etleri kaynatip ayikladim. Ben etle ugrasmayi hic sevmem. Onun için o kadar midem bulandi ki iştah falan kalmadi. Koku tüm solunum ve tat bolgelerime isledi. Evi camasir suyuna bogdum sonrasi resmen. Kendimi banyoya zor attim. Ama hala burnumda et kokusu var iiiyyyhhhh

Super tatlim tebriklerrrrr :)

Sekerpareleri keske daha erken bi saatte yeseydin canimm
Piknikte gitti
ben de sevmiyorum

MaşAllah sunhanAllah. Tü tü tü... Çok iyi gidiyoruz hanımlar. Hıh herkes neler neler yiyor. Gerçi onlarada yazık keşke bilincinde olsalar.

İkindin yemeğimde 4 kaşık fasülye, maydonoz bol yoğurt yedim.

Ondan sonra başladık komşuları gezmeye. İsimlerini saymayayım çok zararlı. Çirkin insanların fazla fazla yedikleri şeylerden vardı. Dokunmadım. Komşunun biri ketenin. yanına bir bardak ayran yapmış, onu içtim. (keteyi tabiki yemedim) O kadar. Şimdi bir kafile misafir daha bizim eve doğru hareket etmekte. Midem kazındı. Soda içiyorum. Onlarlada yemiycem inşAllah. Çok uykum gelmezde spor yapabilirsem yazarım.

@erigim pişmanlık yok. Yarın telafi inşAllah.

Şimdi de kendime yoğurt kuru yaptim onu yicem belki agzimin tadi değişir

Eklentiler

• IMG_20150925_225315.jpg
    121,3 KB · Görüntüleme: 40
Iyi geceler kizzlarr bugunku menum
Sabah
Maydonoz suyu+cornflakes sutlu
Aksam 1 dilim borek+ 1dilim baklava
22 00 civari
1 tabak kavurma+ceyrek kadayif tatlisi
2 lt su
Saatler ve menuler dengesz biliyrm fakat iki ziyarete gttk ve ikisnede gec kaldk
Bu nedenle boyle oldu
@erigim oncelikle nasilsin ozlettin kendinibu arada asil gruba hangi cuma girecektim ins net olarak?

İnşallah canım tartıda artuydim ama reglden dolayı galiba karnım inanılmaz sus ve dün yediklerimize dokundu galiba çok kötü mide ağlıyor içerdene yaptın bana diyor bağırsaklar vicdanim zaten kuşu gitmiş
Şimdi de kendime yoğurt kuru yaptim onu yicem belki agzimin tadi değişir
Nasıl oldun derya toparladın mi
Kızlar aynı kilofayım ya 0 fark
İlk hedef ptesiye artı olmadan çıkmak
Ben yatiyorum Kizlar bugün çok Yoruldum. Birde bugün ben nobetciydim ise gittim herkese iyi geceler Allah rahatlik versin opuldunuz
Günaydın :)
çok geç saatlerde yemissin canım sabah akşam arası hiçbirşey yemedim mi
Sen kahvaltı yapmadiysam bugun tartil bayram dönüşü listedesin inşallah

Gunaydin Kizlar. Ayfercim daha iyiyim. Sabah kaktim direk diş fircalama naneli agiz suyu ile gargara yaptim. Kurban bayramlarini bu yüzden zor geciriyorum. Ben önceden hic et yemezdim. Simdi yiyorum ama ehh iste. Allqhtan Esim etleri posetleyip buzluca yerleştirmiş Allah razi olsun. Gecen sene 4 kez cikarmistim etleri posetleyene kadar. Dunde çok kotu oldum. Ama şükür bugün iyiyim.

ohh 55e inmeden jiliian ve slim in 6ya bulasmiycsm acayip sıkılaştırıyor ve de kas yapıyor kilo zir gidiyor bu kiloda yapamam
Ya ben nasıl bu kilolari geldim hayatımın maximumundayim ama gidecek
Olan oldu. Bu günlerde gelir geçer. İnsan neler atlatıyor. Regl halinle canını sıkma. Unutma! Evet yeni bir 'biz' üzerinde çalışıyoruz ama şu anki halimiz çok kötü olduğundanndeğil. Biz sadece bedenden ibaret değiliz o sadece bizim geçici bir parçamız. Ve ruhu güzel insan her daim güzeldir. Biz kendimiz çok kötü olduğu için değil onu geliştirebileceğimiz için üzerinde çalışıyoruz. Yani sen ve hepiniz kılar çok güzelsiniz. Birşeyler yapmak için çabalıyorsunuz. Emekleriniz (sadece çektiğiniz sıkıntı bile) beğenilmeye değer. Hepinizi öpüyorum ve üstün dökmenin bir lafı var "dağlardan koparılmamış tüm çiçekleri sizlere armağan ediyorum"

Erigim,ahufizar canim bildirimi sordum ama yok sanirim..inan ojuyamiyorum sayfalari..evim tiklimtiklim..dedim ya bana okul acilana kadar sure verin..paxartesi itibariyle buralardayim..
Bildirim olmadi ama dimi..

Erigim,ahufizar canim bildirimi sordum ama yok sanirim..inan ojuyamiyorum sayfalari..evim tiklimtiklim..dedim ya bana okul acilana kadar sure verin..paxartesi itibariyle buralardayim..
Bildirim olmadi ama dimi..
Pazartesi canım bildirim. Erigim söylemişti. Tamam bekliyoruz seni

Kahvaltım 1 yumurta, 1 d. Tb ek ekmeği, 3 zeytin, peynir, domates, salatalık, maydonoz (klasik kahvaltı). Yarım saattir tatli krizim tuttu. Düşünüyorum sütlaç veya bir tane bayram çikolatı yesem mi diye. Geçmezse yiycem sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…