- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Öncelilke iyi bayramlar kızlaar ve günaydınumarım iyisinizdir dün kurban telaşından ötürü yazamadım.
Benim sabah kahvaltım;
1 ücgen dilim omlet
1 dilim peynir
yarım domates ve 4 zeytin
yarım bardak çay
Geçmiş olsun. Kahvaltın çok güzel.Günaydın kizlar. Bugün kahvaltıyi hafif tuttum dün zaten ipin ucu kaçtı.
Sabah
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 domates
1 kb peynir
Çok az zeytin yağı ( mide ve bağırsak icin)
Ayağım dün çok ağrı yaptı hareket edemedim akşam mekik planlarım suya düştü . Bugün de aynı. Geçen gün temizlik Te zorladım galiba. Yere basamiyorum
Bazı arkadaşlar tatilde ama burda olanlarda var.Gunaydin arkadaslar..iyi bayramlar..
Sanirim bayagi biseyler kacirdim..bayram dolayisi ile bildirim yapilmayacaksanirim..kimsecikler yok..
Sipersin canım superrrrrTam yürüyüşe çıkıp bu kadar yürümüştümmki:
Eki Görüntüle 1639484
ZIRRRR telefon. Annem: "misafiler gelcek koş eve gel" her zaman 2. Gün gelen insanların bu sefer geleceği tuttu. Bir açıdan iyi bir açıdam kötü. Koş koş kısa yoldan eve dön. Duş al, giyin... Gelenlere nelerrr nelerrr ikram ettik. Tabakların yüzüne bile bakmadım.(zati yedin sabah yiyeceğin kadar desenize ). Bu yarın daha az misafir geleceği ve daha az tabak hazırlanacağı anlamına gelirrrr ki ondan sonraki gün biz büyüklere gidicez. Başkasının evinde pişeni kolay kolay yemem zaten biraz kötü bir huyum var tiksiniyorum. Yarın için oldukça özgüvenliyim. Ama bu gün canım çok sürlaç çekti belki yarın bir kasecik yerim(üzerinde düşünmem lazım) anneciğimin sütlaçlarını bir daha kolay kolay bulamam.
Şimdik kızlar. Bu saatte yürüyüşe falanda çıkamıyacağıma göre bir jilliana hayır demem. Üstüne ısınmışkende inşAllah 100 mekik. Misafir gelmezde yapabilirsem haberdar ederim.
Yemin et deki komşudan gelenlere dokunamayacağı yoksa Yandık biz ne komsuymus bubugün gözümü tatlıyla açtım resmen nasıl bir istektir öyle yazim de bir güzel parçalayın beni
sabah:
1magnum mini classic
öğle aslında yemicektm teyzemlerle buluşup mangal yapıcaktık sona işler aksadı dedi annem ye yemeğini uzun sürecek bende yedim 1-2saat sonra hadi gidiyoruz demez mi boşu boşuna midemi doldurdum
öğle:
1-2dilim ekmek
1.5 kase yoğurt çorbası
ara: komşudan gelmişti tadımlık kavurma ve pilav yedim ama baklava cevizli oluca direk saldırdımcevizli bizim eve pek girmez benim de en sevdiğim olunca 1tane yedim
akşamsaat 15-16 gibi)
yarım şiş et
yarım şiş ciğer
1bardak ayran
biraz közlemiş soğan biber
elimden küçük kebap ekmeği (kaç dilime denk bilmiyorum)
ara: 1dilim baklava(yine komşudan gelen)
su yok
spor yardım vs ordan oraya koşturdum
umarım komşudan gelenler bir an önce biter de rahatlarım ona karşı koyamıyorum üzgünümdaha bayramlaşmaya gidicez onlara
Canim bende aile ile birlikteydim sabah kahvaltıda büyük eltimdeydik maaile öğlende akşamda annemlerdeyiz ama dikkat ettim bu sabahta bizdelerdi kahvaltıda buradanda piknik var ama napiyonuz gözümüz dönmüyor ben hala yarım baklava ile durduğuna sasiyorum ama idelom ahufizar :)hünkar beğendi en hafifi biz evde olsak bolca yoğurtlu patlıcan azıcık da et yiyecektim ilk gün planım oydu ama aileyle birlikte olunca öyle olmuyormuş iştesabah da kahvaltıya davetliyiz kavurma zaten dert inşallah başka yağlı birşey yoktur
Dimi dimiBenim jilliana + 100 yarın mekik + basit şekilde kendimi yormadan 50 şınav(pek alışık olduğum bir spor değil)
Uykudan kıstım bunları yapmak için. Şimdide hiç uykum yok. Fazla karbonhidrat alımından mıdır nedendir jillian ilk defa beni hiç yormadı. Ayy uyuyamıycam şimdi insülin salğılıycak vücudum ya. İyice stres oldum.
Evettt bu günde böyle geçti sevgili günlük. (???!!!) Millet nerdesiniz. Buraya günlük yazar gibi dayıyorum döşüyorum siz yoksunuz. Baramdan sonra gelip ağlamayın sakın.
İltifatlar çok güzel baklava çok olmuşSelam Kizlar çok şükür evime gelebildim. Aksam ustu anneme geçtim daha yeni geldik. Bizim kurban kesme isi çok geç saate kalinca ben ablamlarla gectim Esim sonradan saat 10.30 gibi geldi. Sağolsun tüm herşeyi yapip buzluca koymuş. Super olmuş.
Bugün ki menume gelince:
Kahvalti 1 haslanmis yumurta, zeytin peynir domates salata 1 tatil kasigi bal 2 dilim çavdar ekmeği şekersiz cay
Ara farkli zamanlarda 4 tane ufak sarma 3 tane baklava (yengem super yapar baklavayi dayanamadim) 2 tane maden suyu
Aksam yarim tabak kuru fasulye, 2 kasik pilav,2 isirimlik börek salata
Tabi birsuru şey vardi sofrada ama hicbisey canim istemedi et bile yemedim sonrasında da ne tatil ne pasta hicbiaey yemedim.
Ama bugün herkes bana coookkk zayiflamissin kaç kilo verdin diye sordu superdi bu sözleri duymakkk, hatta bugün bana olmayan bi pantalonumu giydim ve boldu
cansucum yoyo olma yeter yine mi abur cubur en şanslı sensin aile yok yanında diğerini bozma arttikaksam biraz abur cubura kacti elim cok pismanim cokannemle görüntülü konustum demin...beni bir hirslandirdir anlatamam ,, ben gidince sen zayifliycaktin ne oldu......??? '' tmm bir kac kilo verdim aslinda annem gideli ama bariz bir sekilde fark yok taabiiki yaklasik 5 haftam var ne kadar cok kilo giderse o kadar kar...savas ilan ettim
Akşam yemedim mi saç yapacaktin WWEIyi geceler arkadaslaaarrrr daha oturali 10 dk felan oldu esim sabh cikti gelsgnde 12 ye geliyoms kesim sirasi cookkms snra etlerle ugrastk anca bitti neyseki bekldgmden kolay oldu cok sukur Rabbim herkesn niyetni kabul etsin ins menume gecyrm
Sabah
1 pogaca+yarima yakin simit
Maydonoz suyu
1 saatlik bi yuruyus
16 30 civari
1 kase sutlu cornflakes
Su (yaklask 1,5 km)
(Cok aciktim cunku dengesz oldu gakiba)
Bende ekmeksiz yumurta birazda peynir bi iki dlm patates oğluna misafire koşmaktan kalmado yemeye iştahKahvaltım:
Yarım yumurta
1 dilim tb ekmeği
3 zeytin
Bol peynir, domates, salatalık
Herkeste aynı telaş dün ne yedin bakıyimÖncelilke iyi bayramlar kızlaar ve günaydınumarım iyisinizdir dün kurban telaşından ötürü yazamadım.
Benim sabah kahvaltım;
1 ücgen dilim omlet
1 dilim peynir
yarım domates ve 4 zeytin
yarım bardak çay
Dikat et aman tekrarlamasin canım benim şimdilik sağlıklı beslenerek baslaGünaydın kizlar. Bugün kahvaltıyi hafif tuttum dün zaten ipin ucu kaçtı.
Sabah
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 domates
1 kb peynir
Çok az zeytin yağı ( mide ve bağırsak icin)
Ayağım dün çok ağrı yaptı hareket edemedim akşam mekik planlarım suya düştü . Bugün de aynı. Geçen gün temizlik Te zorladım galiba. Yere basamiyorum
Biz hep buralarda yüz sen nerelerdesin: (Gunaydin arkadaslar..iyi bayramlar..
Sanirim bayagi biseyler kacirdim..bayram dolayisi ile bildirim yapilmayacaksanirim..kimsecikler yok..
Allah kolaylık versin her gün yeni bir huyları çıkıyor bizimki de gece ağlayarak uyandı kalktik gezdik sonra geri uyuduGunaydin kizcelerr geergin bi gecenin ardindan yine gergin uyandim oglum cok mizmizlasti gece kalkp ayagmda salliyrm surekli kalkncada uyku surenizi uzatsanzda hala uykusuz ve gergin hissediyosnz henuz bi sey yemdm basm agryo ole neyse ins gunumun devami ve sonu zit hislerle dolu olur
Kahvaltimi da ettim. Tabi bayram dolayisiyla sofra yine doluydu. Sinirler, kizarmis patatesler, kavurmali yumurtalar amaaa ben yine hic birine elimi surmedim
Kahvaltida 2 tane ince dilim kepekli ekmek, domates, salqta, peynir ve 7 zeytin yedim
alpikesonsuz alçı çıktı mı?
kesinlikle katılıyorum tatlım. bana da hayret nasılsa dün zayıflamışsın dediler. benim dalga geçen eşşek erkek kardeşim bile dedi ya gam yemem artıkKızlar şunu farkettim ki sizi çekemeyen insanlar şişkoyken her gördüklerinde hala aynın olduğunuz halde "AAA zayıflamışsın sen" diyip kilonuzu yüzünüze vururken gerçekten zayıfladığınızda hiçbirşey demiyorlar. Birde erkekler kilo konusunda çok daha dikkatli. Zaten onlar kadınlardan farklı düşünürmüş. Zihinleri bedenleri hayal etme konusında çok daha gelişmişmiş. (discovery channel da izlemiştim) yakın akrabam olan erkekler hemem sen çok zayıflamışsın dedi.
Aldırma sen yiyenlere hatta kendini motive et bu günlerde bile bozmuyoruz yemeklerin boşuna cikmiycam filan falanDışarda kendimi tutamıyorum ne yapim eve dönsek bir Düzene giricem ama sabah çıkıp gece eve Dönüyoruz spor da yalan oluyor tabi
Evet canım yarın tartil sabah açErigim sen bana bugün için tartil demiştin ama ben unuttum bugünün cuma olduğunu. Kahvaltıdan sonra tartıldim 80.6 çıktı ilk kilom la aynı. Yarın aç karnına tartilayim inşallah unutmazsam
@erigim senbgelince burası canlanıyor tatlım.hepimizi motive ediyorsun
Kızlar şu an misafirle var. 5 dk lığına içeri kaçtım. Tabakları bitti. Annemin bı gün yeni yaptığı leziz şeylerden koyduk tabaklara. İkindin yemeğimi de yemedim daha. Canım çekti ama yemedim
Bu günğ kaçamaksız atlatıp akşam spor yapmak istiyorum
aynen canım erkekler plaan yapmaz çünkü ve harikasin iraden süperKızlar şunu farkettim ki sizi çekemeyen insanlar şişkoyken her gördüklerinde hala aynı olduğunuz halde "AAA zayıflamışsın sen" diyip kilonuzu yüzünüze vururken; gerçekten zayıfladığınızda hiçbirşey demiyorlar. Birde erkekler kilo konusunda çok daha dikkatli. Zaten onlar kadınlardan farklı düşünürmüş. Zihinleri bedenleri hayal etme konusında çok daha gelişmişmiş. (discovery channel da izlemiştim) yakın akrabam olan erkekler hemem sen çok zayıflamışsın dedi.
Pazartesi çıktı canım.alpikesonsuz alçı çıktı mı?
kadinlar kiskancligindan bir şey demiyorKızlar şunu farkettim ki sizi çekemeyen insanlar şişkoyken her gördüklerinde hala aynı olduğunuz halde "AAA zayıflamışsın sen" diyip kilonuzu yüzünüze vururken; gerçekten zayıfladığınızda hiçbirşey demiyorlar. Birde erkekler kilo konusunda çok daha dikkatli. Zaten onlar kadınlardan farklı düşünürmüş. Zihinleri bedenleri hayal etme konusında çok daha gelişmişmiş. (discovery channel da izlemiştim) yakın akrabam olan erkekler hemem sen çok zayıflamışsın dedi.
Güzel bir gün geçirmene sevindim ne zamandır evde bunalmistinPazartesi çıktı canım.
kadinlar kiskancligindan bir şey demiyor
Kızlar yeni eve geldim tüm gün piknikteydik. Çok güzel bi gund.u. neşe m yerine geldi valla. Birazdan yemekleri yazarım çok abartmadım birde siz bakın
günü çok güzel idare etmissin ayrıca sütü yatmadan iki saat önce iç canım bana bile emzirdigim için onbirde yatarsam 9da vermişti sutuToptan yazayım
Sabah 1 domates
1 kb kadar peynir
1,5 dilim tb ekmeği
Çok az zeytinyağı
Saat 3 gibi
2 küçük incir
5 tane üzüm
Aksam
1 dilim kadar kizarmis ekmek
2 kaşık salata
2 kaşık koz patlıcan soğan biber karışımı
3 parça kemikli et (bir buyuk kaşık kadar ancak gelir keçi eti pek sevmedigimden fazla yemedim )
Sonrasında çekirdek vardı ama ben yer gibi yapıp 5 tane falan yedim tabağı geri ittim
Çeyregun yarisi kadar nar yedim birde bu kadaaaar
normalde olsa yarım ekmek arası tika basa et yerdim. Bir tabak çekirdeği huplerdim. Üstüne tatlılar tuzlular ucardi hava da ama yemedimartık yatmadan bir bardak ayran yada süt içerim çünkü hiç kalsiyum almamış im bugün. Başkada bir şeye gerek yok
Misfirligi bu kadar hafif atlattı m ya aferin bana. Him bir ısırık kek yedim ama onuda söyleyeyim kibrit kutusunun yarısı kadar falandi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?