Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Öncelilke iyi bayramlar kızlaar ve günaydın umarım iyisinizdir dün kurban telaşından ötürü yazamadım.
Benim sabah kahvaltım;
1 ücgen dilim omlet
1 dilim peynir
yarım domates ve 4 zeytin
yarım bardak çay

Günaydın kizlar. Bugün kahvaltıyi hafif tuttum dün zaten ipin ucu kaçtı.
Sabah
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 domates
1 kb peynir
Çok az zeytin yağı ( mide ve bağırsak icin)

Ayağım dün çok ağrı yaptı hareket edemedim akşam mekik planlarım suya düştü . Bugün de aynı. Geçen gün temizlik Te zorladım galiba. Yere basamiyorum

Geçmiş olsun. Kahvaltın çok güzel.

Gunaydin arkadaslar..iyi bayramlar..
Sanirim bayagi biseyler kacirdim..bayram dolayisi ile bildirim yapilmayacaksanirim..kimsecikler yok..
Bazı arkadaşlar tatilde ama burda olanlarda var.

Gunaydin kizcelerr geergin bi gecenin ardindan yine gergin uyandim oglum cok mizmizlasti gece kalkp ayagmda salliyrm surekli kalkncada uyku surenizi uzatsanzda hala uykusuz ve gergin hissediyosnz henuz bi sey yemdm basm agryo ole neyse ins gunumun devami ve sonu zit hislerle dolu olur

Kahvaltimi da ettim. Tabi bayram dolayisiyla sofra yine doluydu. Sinirler, kizarmis patatesler, kavurmali yumurtalar amaaa ben yine hic birine elimi surmedim

Kahvaltida 2 tane ince dilim kepekli ekmek, domates, salqta, peynir ve 7 zeytin yedim

Sipersin canım superrrrr
Yemin et deki komşudan gelenlere dokunamayacağı yoksa Yandık biz ne komsuymus bu bugün telafi et ekmek yok tatlı yok normal ye lütfen çok abartmissin magnumub kahvaltıda işi ne
Canim bende aile ile birlikteydim sabah kahvaltıda büyük eltimdeydik maaile öğlende akşamda annemlerdeyiz ama dikkat ettim bu sabahta bizdelerdi kahvaltıda buradanda piknik var ama napiyonuz gözümüz dönmüyor ben hala yarım baklava ile durduğuna sasiyorum ama idelom ahufizar :)
Dimi dimi
İltifatlar çok güzel baklava çok olmuş dengelemissin gerçi borekleri gormedim hadi ayrıca esib en iyisini yapmis
cansucum yoyo olma yeter yine mi abur cubur en şanslı sensin aile yok yanında diğerini bozma arttik
Akşam yemedim mi saç yapacaktin WWE
Kahvaltım:
Yarım yumurta
1 dilim tb ekmeği
3 zeytin
Bol peynir, domates, salatalık
Bende ekmeksiz yumurta birazda peynir bi iki dlm patates oğluna misafire koşmaktan kalmado yemeye iştah
Herkeste aynı telaş dün ne yedin bakıyim
Dikat et aman tekrarlamasin canım benim şimdilik sağlıklı beslenerek basla
Gunaydin arkadaslar..iyi bayramlar..
Sanirim bayagi biseyler kacirdim..bayram dolayisi ile bildirim yapilmayacaksanirim..kimsecikler yok..
Biz hep buralarda yüz sen nerelerdesin: (
Allah kolaylık versin her gün yeni bir huyları çıkıyor bizimki de gece ağlayarak uyandı kalktik gezdik sonra geri uyudu
Kahvaltimi da ettim. Tabi bayram dolayisiyla sofra yine doluydu. Sinirler, kizarmis patatesler, kavurmali yumurtalar amaaa ben yine hic birine elimi surmedim

Kahvaltida 2 tane ince dilim kepekli ekmek, domates, salqta, peynir ve 7 zeytin yedim

Kızlar piknikte çekerse tel buralardaki yoksa dönünce hemen gelirim yönetim tatlıları et yiyim et

Erigim sen bana bugün için tartil demiştin ama ben unuttum bugünün cuma olduğunu. Kahvaltıdan sonra tartıldim 80.6 çıktı ilk kilom la aynı. Yarın aç karnına tartilayim inşallah unutmazsam

@erigim senbgelince burası canlanıyor tatlım. hepimizi motive ediyorsun

Kızlar şu an misafirle var. 5 dk lığına içeri kaçtım. Tabakları bitti. Annemin bı gün yeni yaptığı leziz şeylerden koyduk tabaklara. İkindin yemeğimi de yemedim daha. Canım çekti ama yemedim
Bu günğ kaçamaksız atlatıp akşam spor yapmak istiyorum

Kızlar şunu farkettim ki sizi çekemeyen insanlar şişkoyken her gördüklerinde hala aynı olduğunuz halde "AAA zayıflamışsın sen" diyip kilonuzu yüzünüze vururken; gerçekten zayıfladığınızda hiçbirşey demiyorlar. Birde erkekler kilo konusunda çok daha dikkatli. Zaten onlar kadınlardan farklı düşünürmüş. Zihinleri bedenleri hayal etme konusında çok daha gelişmişmiş. (discovery channel da izlemiştim) yakın akrabam olan erkekler hemem sen çok zayıflamışsın dedi.

ooo rakibem sen baya geri kalmışsınn pazartesi çıktı ya alçıı
kesinlikle katılıyorum tatlım. bana da hayret nasılsa dün zayıflamışsın dediler. benim dalga geçen eşşek erkek kardeşim bile dedi ya gam yemem artık

Dışarda kendimi tutamıyorum ne yapim eve dönsek bir Düzene giricem ama sabah çıkıp gece eve Dönüyoruz spor da yalan oluyor tabi
Aldırma sen yiyenlere hatta kendini motive et bu günlerde bile bozmuyoruz yemeklerin boşuna cikmiycam filan falan
Erigim sen bana bugün için tartil demiştin ama ben unuttum bugünün cuma olduğunu. Kahvaltıdan sonra tartıldim 80.6 çıktı ilk kilom la aynı. Yarın aç karnına tartilayim inşallah unutmazsam
Evet canım yarın tartil sabah aç

aynen canım erkekler plaan yapmaz çünkü ve harikasin iraden süper

Pazartesi çıktı canım.
kadinlar kiskancligindan bir şey demiyor

Kızlar yeni eve geldim tüm gün piknikteydik. Çok güzel bi gund.u. neşe m yerine geldi valla. Birazdan yemekleri yazarım çok abartmadım birde siz bakın

Toptan yazayım

Sabah 1 domates
1 kb kadar peynir
1,5 dilim tb ekmeği
Çok az zeytinyağı

Saat 3 gibi
2 küçük incir
5 tane üzüm
Aksam
1 dilim kadar kizarmis ekmek
2 kaşık salata
2 kaşık koz patlıcan soğan biber karışımı
3 parça kemikli et (bir buyuk kaşık kadar ancak gelir keçi eti pek sevmedigimden fazla yemedim )
Sonrasında çekirdek vardı ama ben yer gibi yapıp 5 tane falan yedim tabağı geri ittim
Çeyregun yarisi kadar nar yedim birde bu kadaaaar
normalde olsa yarım ekmek arası tika basa et yerdim. Bir tabak çekirdeği huplerdim. Üstüne tatlılar tuzlular ucardi hava da ama yemedim artık yatmadan bir bardak ayran yada süt içerim çünkü hiç kalsiyum almamış im bugün. Başkada bir şeye gerek yok
Misfirligi bu kadar hafif atlattı m ya aferin bana. Him bir ısırık kek yedim ama onuda söyleyeyim kibrit kutusunun yarısı kadar falandi.

Güzel bir gün geçirmene sevindim ne zamandır evde bunalmistin
günü çok güzel idare etmissin ayrıca sütü yatmadan iki saat önce iç canım bana bile emzirdigim için onbirde yatarsam 9da vermişti sutu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…