- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
aynen öyle canım herşeyin hayırlısı.üzülme canım bazi insanlar empati kuramiyor. Karşılarında ki ni uzduklerini anlamıyorlar. Her dakika dile getirmeye ne gerek var ama hata yaptıklarını anlayacak kapasiteleri yok demek ki. Hiç üzme kendini herseyin hayırlısı .
hadi bakalım bundan sonra tam diyet bekliyoruzGünaydın kizlar . Bugün alçı çıkacak inşallah saat 11 verdi randevu doktir . Gidip kahvaltıyi hazırlayam görüşürüz sonra
Ablacım sen hiç üzülme. Değmez canını sıktığın. Benim halamda çok cahil bir insan. Cahille uğraşmaya lafına üzülmeye değmiyor inan. Benim halam annemi zamanında boşandırmaya çalışmış ben olduğum halde. Ama bu günlerde gelir geçer. Bu zamanda yiyecekler doğal olmadığından herkes yaşıyor bu bebek problemini. Ama Rabbim hayırlısıyla bir evlat verince hepsini unutursun inşAllah.günaydın kızlarr, @erigim evet canım aynı binada oturuyoruz. benim 2 tane bekar görümcem var ve eşimin ablaları biri 40 diğeri 39 yaşında. 40 yaşında olan nişanlı 2 ay sonra düğünü var. zaten kültür olarakta eşimle çok farklıyız ama eşimle çok sıkıntı yaşamıyoruz ama ailesiyle ciddi düşünce farkımız var. öyle böyle bugünlere geldik. eşim ablasının evlilik hazırlığı için çok koşturuyor sağolsun. dün akşamda bi ara aşağıya indik sonra evlenecek ablası eşime benim hayır dua sana yeter Allah senden razı olsun, Allah tez vakitte sana nur topu gibi bi evlat versin dedi. (ki bunu çok sık söylüyorlar, 2 hafta ömce doğum günüydu ben işteydim aradım. bana telde işte pastamı üflerken size nur topu gibi evlat diledim falan dedi) bende abla sağol Allah razı olsun ama bu olayı rica ederim çok sık dile getirmeyin. çünkü sürekli böyle şeyler duyunca üzülüyorum, rahatsız oluyorum dedim. tamam sen yine duanı et, yada söyleyeceksende ben yokken söyle dedim hatta gözlerim doldu. ama onlar o kadar geri kafalılar ve hemen tartışmacı bir yapıları olduğu için olayı farklı yere çektiler. olaya diğer görümcemde girdi. ben dile getirmeyin dillendirmeyin dedim ya vay onlar başkalarına mı söylüyormuş sanki, ne varmış bunda... vs vs bende siz gidip her yerde konuşuyorsunuz başkalarına söylüyorsunuz demedimki dedim neyse olay böyle böyle biraz tartışma havasına girdi. sonra ben evime çıktım. inanın insan başkalarından hiç anlayış beklememeli. ben üzülüyorum etkileniyorum diye açık açık söyledim rica ettim ama olay başka yerlere gitti. işte yaşamayan bilemez benim neler hissettiğimi. ama yok onlarda tamam şimdiye kadar düşünememiş olabilirler ama ben hissettiklerimi dile getirdiğimde aaa derya öyle mi biz onun için söylemiyorduk ama sen üzülüyorsan dikkat ederiz demek yok. zaten ne zaman benim hissettiklerimi anlayışla karşıladılar ki şimdi karşılasınlar. her seferinde böyle oluyor. bu seferde ben kendimi çekiyorum. bu seferde derya bize çok uzak duruyor, bizimle bişey paylaşmıyor diyorlarrr. offf offf daha neler neler. yazsam sayfalar yetmez
Evet aynen devam ediyorum diyetime öğlen sebze yemeği varmış annemi denetleyim de az yağlı yapsın gündüz misafir olacakmış akşam yaparm artık sporu daZaman çok hizli geçtiği için Bakmışsın bi gün dugunundesin
Sıkılma canım siz aynı binada oturuyordunuz değil mi hayirdir
Yakmissin lahmacunlari bravo canim
Oyy oyyy judiee sende mi kaçamak yaptın bayram rehaveti mi sardı bizi dün döndü bütün kacamaklar bu ortada olmayanlar mrnu yaşayanlar acaba sizler ne yapıyorsunuz
bugun sil baştan bu yediklerimize odeyecegiz
Yok kopmamOlsunjudiee cim. Sen paylaşım yapmayı birakma. Bizden kopma. Telafi edersin bunları Allah'ın izniyle. Öğle yemeklerini kendin pişirsen ya da domates peynirle geçiştirsen olmaz mı?
Kopmam zaten de benim şarj aletim yoktu orda telefonumu kapatmak zorunda kaldım şarj bitince paylaşım yapamadm benimki süper anneanne değil ki interneti olsunYok kopmam
Sabah akşam ayrı spor yapıp sabah müsli felan gibi hafif şeylerle öğleni de yoğurt ağırlıklı geçirince güzel kilo veriliyoBu sabah +1.2yim acilen telafi etmemliyim ayça kaya yapacağım tartiya kadar sabit cikmaliuim hatta versem fena olmazay bezdim su 80den yine 80i gormek
Ablacım üzülme ya onlarda ingünaydın kızlarr, @erigim evet canım aynı binada oturuyoruz. benim 2 tane bekar görümcem var ve eşimin ablaları biri 40 diğeri 39 yaşında. 40 yaşında olan nişanlı 2 ay sonra düğünü var. zaten kültür olarakta eşimle çok farklıyız ama eşimle çok sıkıntı yaşamıyoruz ama ailesiyle ciddi düşünce farkımız var. öyle böyle bugünlere geldik. eşim ablasının evlilik hazırlığı için çok koşturuyor sağolsun. dün akşamda bi ara aşağıya indik sonra evlenecek ablası eşime benim hayır dua sana yeter Allah senden razı olsun, Allah tez vakitte sana nur topu gibi bi evlat versin dedi. (ki bunu çok sık söylüyorlar, 2 hafta ömce doğum günüydu ben işteydim aradım. bana telde işte pastamı üflerken size nur topu gibi evlat diledim falan dedi) bende abla sağol Allah razı olsun ama bu olayı rica ederim çok sık dile getirmeyin. çünkü sürekli böyle şeyler duyunca üzülüyorum, rahatsız oluyorum dedim. tamam sen yine duanı et, yada söyleyeceksende ben yokken söyle dedim hatta gözlerim doldu. ama onlar o kadar geri kafalılar ve hemen tartışmacı bir yapıları olduğu için olayı farklı yere çektiler. olaya diğer görümcemde girdi. ben dile getirmeyin dillendirmeyin dedim ya vay onlar başkalarına mı söylüyormuş sanki, ne varmış bunda... vs vs bende siz gidip her yerde konuşuyorsunuz başkalarına söylüyorsunuz demedimki dedim neyse olay böyle böyle biraz tartışma havasına girdi. sonra ben evime çıktım. inanın insan başkalarından hiç anlayış beklememeli. ben üzülüyorum etkileniyorum diye açık açık söyledim rica ettim ama olay başka yerlere gitti. işte yaşamayan bilemez benim neler hissettiğimi. ama yok onlarda tamam şimdiye kadar düşünememiş olabilirler ama ben hissettiklerimi dile getirdiğimde aaa derya öyle mi biz onun için söylemiyorduk ama sen üzülüyorsan dikkat ederiz demek yok. zaten ne zaman benim hissettiklerimi anlayışla karşıladılar ki şimdi karşılasınlar. her seferinde böyle oluyor. bu seferde ben kendimi çekiyorum. bu seferde derya bize çok uzak duruyor, bizimle bişey paylaşmıyor diyorlarrr. offf offf daha neler neler. yazsam sayfalar yetmez
Ablacim üzülme ya onlarda yaptiklari hatayi anlarlar insallah hem senin icinde kotuluk olmadan demissin kim ne derse desin senin icin rahat .günaydın kızlarr, @erigim evet canım aynı binada oturuyoruz. benim 2 tane bekar görümcem var ve eşimin ablaları biri 40 diğeri 39 yaşında. 40 yaşında olan nişanlı 2 ay sonra düğünü var. zaten kültür olarakta eşimle çok farklıyız ama eşimle çok sıkıntı yaşamıyoruz ama ailesiyle ciddi düşünce farkımız var. öyle böyle bugünlere geldik. eşim ablasının evlilik hazırlığı için çok koşturuyor sağolsun. dün akşamda bi ara aşağıya indik sonra evlenecek ablası eşime benim hayır dua sana yeter Allah senden razı olsun, Allah tez vakitte sana nur topu gibi bi evlat versin dedi. (ki bunu çok sık söylüyorlar, 2 hafta ömce doğum günüydu ben işteydim aradım. bana telde işte pastamı üflerken size nur topu gibi evlat diledim falan dedi) bende abla sağol Allah razı olsun ama bu olayı rica ederim çok sık dile getirmeyin. çünkü sürekli böyle şeyler duyunca üzülüyorum, rahatsız oluyorum dedim. tamam sen yine duanı et, yada söyleyeceksende ben yokken söyle dedim hatta gözlerim doldu. ama onlar o kadar geri kafalılar ve hemen tartışmacı bir yapıları olduğu için olayı farklı yere çektiler. olaya diğer görümcemde girdi. ben dile getirmeyin dillendirmeyin dedim ya vay onlar başkalarına mı söylüyormuş sanki, ne varmış bunda... vs vs bende siz gidip her yerde konuşuyorsunuz başkalarına söylüyorsunuz demedimki dedim neyse olay böyle böyle biraz tartışma havasına girdi. sonra ben evime çıktım. inanın insan başkalarından hiç anlayış beklememeli. ben üzülüyorum etkileniyorum diye açık açık söyledim rica ettim ama olay başka yerlere gitti. işte yaşamayan bilemez benim neler hissettiğimi. ama yok onlarda tamam şimdiye kadar düşünememiş olabilirler ama ben hissettiklerimi dile getirdiğimde aaa derya öyle mi biz onun için söylemiyorduk ama sen üzülüyorsan dikkat ederiz demek yok. zaten ne zaman benim hissettiklerimi anlayışla karşıladılar ki şimdi karşılasınlar. her seferinde böyle oluyor. bu seferde ben kendimi çekiyorum. bu seferde derya bize çok uzak duruyor, bizimle bişey paylaşmıyor diyorlarrr. offf offf daha neler neler. yazsam sayfalar yetmez
Ablacım sen hiç üzülme. Değmez canını sıktığın. Benim halamda çok cahil bir insan. Cahille uğraşmaya lafına üzülmeye değmiyor inan. Benim halam annemi zamanında boşandırmaya çalışmış ben olduğum halde. Ama bu günlerde gelir geçer. Bu zamanda yiyecekler doğal olmadığından herkes yaşıyor bu bebek problemini. Ama Rabbim hayırlısıyla bir evlat verince hepsini unutursun inşAllah.
Ablacım üzülme ya onlarda in
Ablacim üzülme ya onlarda yaptiklari hatayi anlarlar insallah hem senin icinde kotuluk olmadan demissin kim ne derse desin senin icin rahat .
ooo hadi geçmiş olsun canımm. sen yine de bi süre dikkat et kendini bacağını yorma. @erigim daha net söyler ama en son çarşamba tartılıcaz, bayram sonrası pazartesi tartılıcaz diye biliyorum. bu cumaki etapla haftaya cumaki etap birleştirilecek ve yüzdeler ikiye bölünerek hesaplanacak.Alçı çıktı yarın sabah aç karnına tartilacagim erigim. Bayramda m3nu paylaşacak misiniz . Nasıl olacak düzen ?çarşamba tartilinacak denilmişti sonra haftaya cumaya kadar tartılmak yok mu
Turk milleti temizlikçi gelmeden evi temizler AA bunlarda çok pişmiş demesin diyeAçımmmm
Ama sabredicem daha öğün vaktim gelmedi. Psikolojik açlık olmalı. Ya sizin gibi bu hafta 2 kilo versem döneme süper bir başlangıç yapmış olurum. Yok yok vazgeçtim aç değilim.temizliğe devam. Temizlikçi bu evin temizlencek bişeyi pek yok diyor. Annemi deli etcek.
Havadandir canım o fırsatın varsa tak kulaklığı çık yuru biraz yururksn bak nasıl muhteşem bir yaradılış umutsuz olmaya gerek var mi bu kadar muhteşem ligin kusursuzluğu içinde ne umitsizler ne caresizler bunalmiyor gencecik siz bunalmayin yahu valla tavayla kocaların :)Günaydın kızlar sabah kahvaltimi yaptm biraz omlet cay ve salatalik domates yedim canm pek bisey istemedi bugun ayri bi umutsuzum, mutsuzum sanki havada kapali zaten
Sen kesin mangala gitcen bellikızlar bayramda sebze yemeyeceğimize göre baya dengesiz geçecek günler bir sınır mı çizsek de kendi aramızda ona göre ne yediğimizi iyi mi ettik kötü mü ettik ölçsek mesela ilk gün mangal yapsak kaç şiş kavurma yapsak ne kadar ekmek ne kadar olmalı ortalama vs günlük olarak miktar belirlesek olur mu
haydi gözün aydın yarın sabah tartil giriş kilon olacak çarşamba bu haftaki kilon hatta cuma imkânın olursa cuma da tartil bu haftaki kilonu o şekilde not alalım bayram dönüşünde de listede olursun malum bir aydır bizlesinAlçı çıktı yarın sabah aç karnına tartilacagim erigim. Bayramda m3nu paylaşacak misiniz . Nasıl olacak düzen ?çarşamba tartilinacak denilmişti sonra haftaya cumaya kadar tartılmak yok mu
Aynen mangalTurk milleti temizlikçi gelmeden evi temizler AA bunlarda çok pişmiş demesin diye
Havadandir canım o fırsatın varsa tak kulaklığı çık yuru biraz yururksn bak nasıl muhteşem bir yaradılış umutsuz olmaya gerek var mi bu kadar muhteşem ligin kusursuzluğu içinde ne umitsizler ne caresizler bunalmiyor gencecik siz bunalmayin yahu valla tavayla kocaların :)
Sen kesin mangala gitcen belli
Misal birinci gün et vs işleri onun için ilk gün güzel bir kahvaltı et ekmeksiz mümkünse öğlen kesin menude et olur ama (kesebilenler için Rabbim herkese o fırsatı versin) geç bi saat olur yanı 14:00-15:00gibi bu igundede ekmeksiz bol salatayla et yersin
İkinci gün mangal desek mangaldada ette sınır yok fakat ekmek gazlı içecek cips kuruyemiş yok salata et ayran belki bi iki dlm kavun karpuz bol bol hoplama zıplama
haydi gözün aydın yarın sabah tartil giriş kilon olacak çarşamba bu haftaki kilon hatta cuma imkânın olursa cuma da tartil bu haftaki kilonu o şekilde not alalım bayram dönüşünde de listede olursun malum bir aydır bizlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?