Erken ystip erken kalkınca lepyin daha çok çalışıyorbende acaba kilo veriyorumya ondan bir dengem sasmis olabilirmi ki100% hamile olamam zaten bekar bir insan olarak neyse umudum 12de yatip 6 da kalkmak
Ria spiral in eşanlamlısı canım@erigim ria derkn?merak ettimbide ben de ara ara kacirablyrm bazi seyleri .aklma gelen bi sey var.simdi yaptgmz kacamaklari yazalimki utanalim cezamizi alalim elimiz bidaha gitmesin ama iste kacamak yapldgni okudugumzda o da yapms bende yapayim demezmiyiz yada icinize ole gelmiyomu yoksa bende mi bi sorun var?
Kork sen korkEwet haklsn canm ole dsnmk gerek zaten bende ole yapmya calsyrm aklma geliyo bole seyler orazi dogru ama kanmamaya calsym ins cunku korkuyrm da tepkilerden
Dettt hadi biz koşar yakariz sen napcan bide evde yokmusmusİyi akşamlar kızlar. Karnım in ağrısından oluyorum . Regl olacam ne. Suratımı da sivilce bastı. Topicce regl dönemine mi girdik. Kaçamaklar havada uçuyorben bugun sabahki simit dışında cis birsey yemedim. Ama aklıma tatlı düşürdünuz kaçamakları okuyunca . Neyse ki evde yok tatlı falan
bu iyi fikir tatil donusu uygulayalimErigim bence bir kişi haftaki kaçamakları yazsın toptan ceza keselimhatta utanç listesi yayınlayalim. kesin her hafta birinin olacam
Allah en hayırlısından normal nasip de versin kardeşine @erigim cim. Zamansız olunca insanı sıkıntıya sokmaktan başka bir işe yaramıyor emin ol. Daha okul bitcek ya ben neler çekiyorum sen de hatırlıyorsundur. Ne zormuş. Altüstü bir mühendis olcaz. Benim kardeşimde çok zayıf çok güzel. Yolda çevirip çevirip burnunu hangi estetik cerraha yaptırdın diye soruyorlar. Ayy onun mürüvetinide görebilcek miyim acaba? Gerçi daha çok küçük.Ahufizar canım supersin menude sporda
Ayy o teyzeler benim ksrdesiminde teyze nasibi çok ama normal nasibi yokaramızda en güzel en zayif da odur
ay yok ne depresyonu o dönemler daha yeni başlıyor aniden şehirdışından gelen kuzenim aradı avmdeyim diye koştur koştur onun yanına gittim daha sonra dedi gel bizle kal anneannemlere gittik orda kaldım allahtan ki sabah sporumu da yapmıştım günümü de hafif geçirmiştim akşam 1kepçe mantı çorbası ve 2 lokma tatlısı yedim anneannem onu ye bunu ye diye sayıp duruyor yemeyince kız manyak bunlar ne ara yarım akıllı oldular diye söyleniyoEee millet ne var ne yok? Anlatın bakiim. Kaçamak mı yapıyordunuz yoksa? Ben çok açım şu an. Yerimden kalkcak dermanı bulunca su içcem. Ya şöyle entrikalı bir hayatım olsaydıda anlatsaydım muhabbet olurdu ama yok işte. judiee nerdesin bak kafanı kırcam senin. Geçen sefer diyeti bırakyitığındaki pişmanlığını hatırlıyorsun dimi? Sınav zamanı depresyona mı girdin kız yoksa. Ben çok girerdim. Anlat bak herşeyin bir çaresi var.
aynen öyle 2 yaşımı geçkin süreye kadar emmişim zorla bıraktırmışlar öyle de acayip şimdi sorsan sade süt içememalpikesonsuz tatlim bosver takma eşini o istediğini desin. Erkekler için herşey kolay.
@erigim uzulme nooluurr zaten 6 ayi tamamlamissin. Benim ablamin ilk çocuğu hiiiccc emmesi 1 ay sağa sağa kasikla zar zor anne sutu aldi, kizida 10 ay emdi. Qrkadasimin kizida 7 aylik ve emmeyi 2 ay önce birakmis. Çocuklara akil ermiyor cani isterse emiyor cani istemezse emmiyor. Üzülme tamam mii.
Ayfercim dun aksam öyle moralim bozulduki esimin yengesi bana kilo almissin dediiii nasil yani dedimm. Tatil resimlerimi görmüş taniyamamis çok kiloluymusum. Bende hic bisey demedim. İçime öküz oturdu sanki. Yawww ben 5 kilo vermisim kimse farketmiyor. Bi deri bi kemik kalinca mi farketcekler acaba yaaa
Aynen yaaa tam motivasyon tavan yapmis hooooppp iki lafla yerle bir oluyor. Ama daha çok hirslandim. Herkesten Aaaa ne güzelkilo vermissin llafini duyucam
Kızlar nescafenin bir zararı var mı diet açısından. LigHT süt tozları falan çıkmış. Bu konuda bilginiz var mı birde tatlandırıcı kullanmanın sakıncası olur mu. Sadece kahve için çayı şekersiz içiyorum zaten.
Bugün ki menüm
Sabah
1yumurta
50g peynir
1cevizli ekmek yuvarlak
Ara
Maydonoz suyu
Pingui
Öğle
4yk etsote
1cevizli ekmek
Aksam
(17:00)
1ucgen dilim patates tava(haşlanmış patates rendelenir 1yk tereyağında kızartılır
Su:2lt
Spor:1 saat yuruyus
Zaman çok hizli geçtiği için Bakmışsın bi gün dugunundesinAllah en hayırlısından normal nasip de versin kardeşine @erigim cim. Zamansız olunca insanı sıkıntıya sokmaktan başka bir işe yaramıyor emin ol. Daha okul bitcek ya ben neler çekiyorum sen de hatırlıyorsundur. Ne zormuş. Altüstü bir mühendis olcaz. Benim kardeşimde çok zayıf çok güzel. Yolda çevirip çevirip burnunu hangi estetik cerraha yaptırdın diye soruyorlar. Ayy onun mürüvetinide görebilcek miyim acaba? Gerçi daha çok küçük.
Sıkılma canım siz aynı binada oturuyordunuz değil mi hayirdirselam kızlar ben yokken baya kaynatmışsınızofff ben bütün gün temizlikle uğraştım ve inanılmaz yoruldum hemen menümü paylaşayım sonra doğruuu yatağa sabah işe kim gidecek yaaaa
kalkınca 2 büyük bardak maydanoz suyu,
kahvaltı sabah yazmıştım, klasik kahvaltı + 1/2 yemek kaşığı kuymak
ara 2-3 maden suyu, 3 tane gong, bol su
akşam 2 yemek kaşığı fırında patates, patlıcan, kıymadan yapılan yemek adı aklıma gelmediyarım kase yoğurt
ara şekersiz çay ve su
çayın yanında eşim halleyleri götürdü öylede güzel koktu ki ve ben çok severim ama dün akşamki yediğim tost aklıma gelince elimi bile sürmedim, sabahta simit ve poğacalara dokunmamıştımaferini aldım mı?
spor yerine bol bol temizlik yaptım, kollarım çoookkk ağrıyorrsadece salonum kaldı ama onuda belki bayramdan sonra haftaya temizlerim, çünkü daha halılarımı falan sermedim.
birde biraz moralim bozuk bu akşam görümcemlerle atıştım biraz. her zamanki gibi yine yanlış anladılar. eve çıktım ağladım ağladım durdum. onun için başım çok ağrıyor
Yakmissin lahmacunlari bravo canimiyi geceler kızlar bugün benim için o kadar yoğundu ki, hem temizliğe koş hem alışverişe. Valla bugün ben ne yedim anlamadım da ama gitti giden yani şöyle kii;
Sabah; 1 bardak tarçınlı süt
öğle: 2 orta lahmacun ve salata
akşam: yeşil fasulye (4 yk) ve yarım bardak meyve suyu
Bugün acayip çok su içtim sıcağında etkisiyle ve toplam 13561 adım atmışım(telefonun çantadayken saydığı eminim daha fazladır)
Oyy oyyy judiee sende mi kaçamak yaptın bayram rehaveti mi sardı bizi dün döndü bütün kacamaklar bu ortada olmayanlar mrnu yaşayanlar acaba sizler ne yapıyorsunuzay yok ne depresyonu o dönemler daha yeni başlıyor aniden şehirdışından gelen kuzenim aradı avmdeyim diye koştur koştur onun yanına gittim daha sonra dedi gel bizle kal anneannemlere gittik orda kaldım allahtan ki sabah sporumu da yapmıştım günümü de hafif geçirmiştim akşam 1kepçe mantı çorbası ve 2 lokma tatlısı yedim anneannem onu ye bunu ye diye sayıp duruyor yemeyince kız manyak bunlar ne ara yarım akıllı oldular diye söyleniyo
aynen öyle 2 yaşımı geçkin süreye kadar emmişim zorla bıraktırmışlar öyle de acayip şimdi sorsan sade süt içemem
aynen ben de verdim 4 kilo ama pek bir fark olmadı okul eteğim yine balon gibi şişiyor
ben yağların basenlerde toplanmasına sebep oluyor diye biliyorum
o pinguiler yok mu pinguilerbenim de okul dönemi başımın belası bir süre onlara hayır demem gerekecek
bugun sil baştan bu yediklerimize odeyecegizmenü felan yok ortada kızlar evde değildim zaten dün akşam ve bugün komple direk sıralayim bütün yediklerim hamur oldu oruç tutanlar felan da olunca pek bir şansın olmuyor zaten
dün akşam :
1kepçe mantı
2lokma tatlısı
sabah:
çeyrekten az simit
peynir felan yedim sanırım hatırlamıyorum
öğle yok temizlik felan vardı anneannemlerde denize gidenler de olunca yemek yapılmadı saat 1de acıkan biri olarak saldırdım tabi ekmeğe lokma tatlılarına kaç tane yedim allah bilir akşam yemeği olarak da kıymalı makarna ve domates çorbası daha sonrasında misafir geldi onlar için poğaça yapmıştık poğaça çerez öyle öyleyarın ev boş olursa eğer güzel bir spor yapmayı ve protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum umarım da öyle geçer
maşallah kız zaman zaman gaza getirdim oğlumla bende cekiyim ağırlıklı mekikSelam kızlar. Grip olmuşum. Boğazlarım falan ağrıyor. Gece uyuyamadım pek. Az önce bayramda göbişim hiç olmasın diye 40 mekik çektim. Bu gün temizlik günü. Az sonra emizlikçiede gelcekmiş. Kahvaltıyı yazarım az sonra.
çok yakın olmakta zor valla ayrıca ne var bunda tartışacak kendisi 40yasinda diyorsun bak şimdi evlenecek yaşı ileri olduğu içinde korunmayacak bebek var mi diye soracaklar strese girecek o zaman anlayacak canım kendi başına gelmeden kimse anlamıyor üzülme boşver biraz mesafenin olması iyi zaten bırak soğuk desinlergünaydın kızlarr, @erigim evet canım aynı binada oturuyoruz. benim 2 tane bekar görümcem var ve eşimin ablaları biri 40 diğeri 39 yaşında. 40 yaşında olan nişanlı 2 ay sonra düğünü var. zaten kültür olarakta eşimle çok farklıyız ama eşimle çok sıkıntı yaşamıyoruz ama ailesiyle ciddi düşünce farkımız var. öyle böyle bugünlere geldik. eşim ablasının evlilik hazırlığı için çok koşturuyor sağolsun. dün akşamda bi ara aşağıya indik sonra evlenecek ablası eşime benim hayır dua sana yeter Allah senden razı olsun, Allah tez vakitte sana nur topu gibi bi evlat versin dedi. (ki bunu çok sık söylüyorlar, 2 hafta ömce doğum günüydu ben işteydim aradım. bana telde işte pastamı üflerken size nur topu gibi evlat diledim falan dedi) bende abla sağol Allah razı olsun ama bu olayı rica ederim çok sık dile getirmeyin. çünkü sürekli böyle şeyler duyunca üzülüyorum, rahatsız oluyorum dedim. tamam sen yine duanı et, yada söyleyeceksende ben yokken söyle dedim hatta gözlerim doldu. ama onlar o kadar geri kafalılar ve hemen tartışmacı bir yapıları olduğu için olayı farklı yere çektiler. olaya diğer görümcemde girdi. ben dile getirmeyin dillendirmeyin dedim ya vay onlar başkalarına mı söylüyormuş sanki, ne varmış bunda... vs vs bende siz gidip her yerde konuşuyorsunuz başkalarına söylüyorsunuz demedimki dedim neyse olay böyle böyle biraz tartışma havasına girdi. sonra ben evime çıktım. inanın insan başkalarından hiç anlayış beklememeli. ben üzülüyorum etkileniyorum diye açık açık söyledim rica ettim ama olay başka yerlere gitti. işte yaşamayan bilemez benim neler hissettiğimi. ama yok onlarda tamam şimdiye kadar düşünememiş olabilirler ama ben hissettiklerimi dile getirdiğimde aaa derya öyle mi biz onun için söylemiyorduk ama sen üzülüyorsan dikkat ederiz demek yok. zaten ne zaman benim hissettiklerimi anlayışla karşıladılar ki şimdi karşılasınlar. her seferinde böyle oluyor. bu seferde ben kendimi çekiyorum. bu seferde derya bize çok uzak duruyor, bizimle bişey paylaşmıyor diyorlarrr. offf offf daha neler neler. yazsam sayfalar yetmez
hayır bide ben yine öyle diyorsunuz, niye böyle diyorsunuz diye de çıkışmadım zaten. üstelik üzülüyorum rica ederim ederim çok dillendirmeyelim dedim. ama onlar nasıl anlamak istiyorlarsa öyle anladılar her zaman ki gibi. ve ben her seferinde sonradan açıklama yapmaktan bıktım artık. diğer konularda artık takmıyorum ama bu konuda çok hassas ve kırılganım.çok yakın olmakta zor valla ayrıca ne var bunda tartışacak kendisi 40yasinda diyorsun bak şimdi evlenecek yaşı ileri olduğu içinde korunmayacak bebek var mi diye soracaklar strese girecek o zaman anlayacak canım kendi başına gelmeden kimse anlamıyor üzülme boşver biraz mesafenin olması iyi zaten bırak soğuk desinler
üzülme canım bazi insanlar empati kuramiyor. Karşılarında ki ni uzduklerini anlamıyorlar. Her dakika dile getirmeye ne gerek var ama hata yaptıklarını anlayacak kapasiteleri yok demek ki. Hiç üzme kendini herseyin hayırlısı .günaydın kızlarr, @erigim evet canım aynı binada oturuyoruz. benim 2 tane bekar görümcem var ve eşimin ablaları biri 40 diğeri 39 yaşında. 40 yaşında olan nişanlı 2 ay sonra düğünü var. zaten kültür olarakta eşimle çok farklıyız ama eşimle çok sıkıntı yaşamıyoruz ama ailesiyle ciddi düşünce farkımız var. öyle böyle bugünlere geldik. eşim ablasının evlilik hazırlığı için çok koşturuyor sağolsun. dün akşamda bi ara aşağıya indik sonra evlenecek ablası eşime benim hayır dua sana yeter Allah senden razı olsun, Allah tez vakitte sana nur topu gibi bi evlat versin dedi. (ki bunu çok sık söylüyorlar, 2 hafta ömce doğum günüydu ben işteydim aradım. bana telde işte pastamı üflerken size nur topu gibi evlat diledim falan dedi) bende abla sağol Allah razı olsun ama bu olayı rica ederim çok sık dile getirmeyin. çünkü sürekli böyle şeyler duyunca üzülüyorum, rahatsız oluyorum dedim. tamam sen yine duanı et, yada söyleyeceksende ben yokken söyle dedim hatta gözlerim doldu. ama onlar o kadar geri kafalılar ve hemen tartışmacı bir yapıları olduğu için olayı farklı yere çektiler. olaya diğer görümcemde girdi. ben dile getirmeyin dillendirmeyin dedim ya vay onlar başkalarına mı söylüyormuş sanki, ne varmış bunda... vs vs bende siz gidip her yerde konuşuyorsunuz başkalarına söylüyorsunuz demedimki dedim neyse olay böyle böyle biraz tartışma havasına girdi. sonra ben evime çıktım. inanın insan başkalarından hiç anlayış beklememeli. ben üzülüyorum etkileniyorum diye açık açık söyledim rica ettim ama olay başka yerlere gitti. işte yaşamayan bilemez benim neler hissettiğimi. ama yok onlarda tamam şimdiye kadar düşünememiş olabilirler ama ben hissettiklerimi dile getirdiğimde aaa derya öyle mi biz onun için söylemiyorduk ama sen üzülüyorsan dikkat ederiz demek yok. zaten ne zaman benim hissettiklerimi anlayışla karşıladılar ki şimdi karşılasınlar. her seferinde böyle oluyor. bu seferde ben kendimi çekiyorum. bu seferde derya bize çok uzak duruyor, bizimle bişey paylaşmıyor diyorlarrr. offf offf daha neler neler. yazsam sayfalar yetmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?