Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

***10. Takım *** YENİ ÜYE LİSTESİ(+çıkan üyeler listeye alınmayacaktir)
Perimmm07 ( 76.2 / 76.1/0.1 /%0.13 )yeni üye baş. kilosu:78, hedef kilosu: 65 , başlangıç tarihi:21.08.2015-beklemede özel sebepler
Baldamlasmixmelis( 62.9/ 62.4/ 0.5/% 0.79 ) yeni üye baş. Kilosu: 64.5 hedef kilosu: 54baş.tarh:04/09/15
elfkkk(76/75.2 / 0.8/%1.05 )yeni üye baş.kilosu:76 hedef kilosu: 65 baş.tar:13/09/15
Hayat70(79/ 79.9/-0.9 /%-1.14 )yeni üye baş. Kilosu: 79 hedef kilosu: 66 baş.tarihi:14/09/15
Birsen4545(77/ / /% )yeni üye baş.kilosu:77 hedef kilosu:65 baş. Tarihi:13/09/15_deneme suresi başarısız

@birsen4545 deneme suresi başarısız hayır çok saçma madem gerçekten istemiyorsanız niye gelip yer kaplıyorsunuz

Kızlar yeni üye almiyoruz biri gelir talep ederse dusunuruz onun dışında paylaşımdan üyeye gerek yok biz biz bize çok iyiyiz

1.grupta
Kimyager1508
Keskee
Potterhead
Baldamlasxix

2.grupta
Judiee
Ahufizar
Basen

3.grup
Erigim
Cansutr
Oskhee
Hayat70
Elfkkk

4.grup
Dudujan
Tobefit

Evet her takımdan birinci seçeceği her grup kg olarak yakın olanlardir​

Sabah
60g peynir
1yumurta
Bol yeşillik

Ispanaklı Smoothie

Evi supurdum şimdi oğlumu uyuttum sonra paspas tox alma ptesi sayıda anneme bayram temizliği yapcam bu ara spor temizlik oluyo

Kızlar bu günden itibaren Allah'ın izniyle daha dikkatli olmaya karar verdim. Eee artık listelerdede varım sonuçta. Hepimizi tebrik ediyorum. Bayramda herkes yiyip yiyip gelcek. Bu fırsatı değerlendirip biz birinci olalım. Tatile gidenlerde salıp o kadar emeklerini boşa götürmesinler lütfen. Herşey tadımlık. Zaten bu dünyadaki nimetler sadece numune. Cennetle asılları var. Accık sabredin. Bu sabah kahvaltıda sadece 1 dilim tb ekmeği yedim ki bu benim için gerçek anlamda milattır. Çarşamba tartıkcaktık yanlış hatırlamıyorsam. Az zaman var. Güzel haberlerle gelin. Hepinizi öpüyorum.

Kahvaltım
1 dilim tb ekmeği
1 yumurta
1 zeytin
1 kk peynir
Cevizli suyum ve balık yağım

Sabah kahvaltım pek bişeye benzemedi dolabı açtım göz gezdirdim felan yazim en iyisi
Sabah:
1yarım sarma
1yeşil elma

Acıkırsam öğlen yemeğine kadar müsli ya da fıstık leblebi felan devam edicem

Bugün hiç enerji yok neden acaba
Uff eşim dün yaptığım ekmekleri çok beğendi bugünde yapsana demez mi
Aldık başa belsyi bi sure ister bu cevizlisini çekirdekli sini vs vs

Diyette hiç öyle şeylere girişilir mi bende börek gibi bişe yapacaktım Son anda vazgeçtim annem beğendiği şeyleri her misafirine aynısını yapar beğenme riskini göze alamazdım 48de ödülüm bu olsun hatta ki bida yapmayı düşünmeyim

İnşallah ben bayrama özel protein ağırlıklı beslenmeyi dusunuyorum
askinda hafif birşey ama bir iki bir iki gidip gelip yememek lazım

İnşallah ben bayrama özel protein ağırlıklı beslenmeyi dusunuyorum
askinda hafif birşey ama bir iki bir iki gidip gelip yememek lazım
Tam buğday unuyla yapabilirsin canım. Hem çok daha lezzetli oluyor hem daha sağlıklı.

@erigim seni ve diger ilk uc arkadasmzi tebrik ediyrm darisi basmza bende sabh yarm omlet 1 zeytn yarm kk kadar beyaz peynr ve salatalk yedm bi sey sorcm bizler yeni uyeyz ya asil uyelk ne zamn oluyo acaba cnku ben cok sukur alstm bu takima ve sınırlamalarinao yuzden de merak edyrm tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…