Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kitap okumaya sardım.saat kaç oldus bole . İyi uykular hanımlar. Pizza ince hamurdu malzeme yoğun değildi sucuk ve yesil biber zeytin vardi uzerinde ama sonuçta alt kısım komple karbonhidrat.işin kötü tarafı acıktım gecenin bu vakti . Allahtan ayak kırık taaa mutfağa kim gidecek şimdi yiyemeyecegim birsey ne güzel.

çok sıkıntı olmaz o zaman ben de uyuyamadım ya nasıl birşeyse biraz daha deneyeyim hadi iyi uykular :)

Anneme de yapmıştım tarçınlı kahve beğenmedi o da ben kahveyi normalde de sevmediğim için içmedim benim hayalim başka cuma günü gerçekleşecek
Merak ettim hayalini kunefemi kız
Afiyet olsun sporun çok guzel
Pide olmamış canım ne kadar yedin barı onu şöyle
Hrpnmasa başında olunca insan aklına kötü kötü şeyler geliyor işte
Alemsin bulgur oilavina üzülmüş kedi diline değil ya bi gün bi kacamaksiz menü alalım senden canım böyle spor yapmadan zor gider bu kacamakla zaten spora dua et
İyi bugün yat dinlenme iyi tatiller
aman iyi ki kırık diyeceğini dusunmezdim

Menüm
Sabah
2kk kadar peynir
Domates salatalık

Ara
Detox sıvısı

Öğle
150g köfte
Salata

Ara
1/2kucuk ev pogaci ceviz büyüklüğünde

Akşam
1tavuk but
Salata
1kepce domates çorbası kremasiz

Hayalim
Panini gusto menü hayalim 4kiloya bir hedef koydum yarın ödül günü

Dün arkadaşımda kaldığım için sandvicimi yine hazırlayamadım

2 tane kurabiye yedim küçük. acıktım şu an , türk kahvesi içicem

Günaydııın klasik kahvaltımı ettim geldim sütlü müsli her sabah her sabah olmuyormuş ama bitince biraz ara verme niyetindeyim

Günaydin kizlar...menüler güzel gözüküyor..umarim darti hepimizin yüzüne güler...69.9 görmeden bana ödül yok zaten 22 sinden sonra izinliyim 2 hafta icin kendimden yüksek performans bekliyorum

Günaydin kizlar...menüler güzel gözüküyor..umarim darti hepimizin yüzüne güler...69.9 görmeden bana ödül yok zaten 22 sinden sonra izinliyim 2 hafta icin kendimden yüksek performans bekliyorum
Ohh ne guzel azmine saglik
Banada 60 ı görmeden ödül yok. en fazla ödülüm yine diyet şeylerden olur :))
ay banada 75bi inden 75e gerisi daha kolay gelecek biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…