• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dedikodu yapalım mi eski firmam hala arar sağolsun ama çok sasirdigim bisey anlattılar
İmalatta çalışan bi kız vardı iki yasında kızı var bide sevkiyat soforleeinden biri iki tane çocuğu var en küçüğü 3 yasında
Bunlar 1.5yildir sevgiliymis kızın eşi öğrenmiş tartışmışlar kız çekmiş gitmiş sevgilisinin evine(adamın eşi köyde çocuklarla tatilde)
Kızın eşi polisle basmış zinayi ispatlamış çocuğu alamazsin şimdi ne yaparsan yap demiş
Adamında babası ile karısı gelmiş köyden (komşular aramış)
Babası gelinine çocuklarına bakarım bu ev onların defolun gidin demiş
İşler sarpa sarinca adamda kızı bırakmış kız sığınma evine gitmiş(şirkette ikisine çıkış vermiş kızın 5yillik tazminatı emeği kül oldu)
Çok şaşırdım yanı bunun bebeği daha iki yasında anlayamıyorum insanlari

Merhaba guzel arkadaslarim sabh ve oglen bi kase dutlu cornflakes yedm bi sorum olck cigkofte yasakmi:(bu arada aksanada 3 tabe biber dolmasi yogurt ve salata tuketmyi planliyrm uygunmudur?

@erigim ne kadar kötü şeyler ya :KK43:(
Evet ya adamdan beklerim biraz çakal tipliydi vardır ya eli yüzü düzgün aşı tarzli ama kız kapalı sessiz sakin serviste günaydın bile demezdi kimseye tek başına otururdu filan hanı ben servisi kaynatirdim(6yillik çalışma arkadaşlarım) onun giki çıkmazdı çok şaşırdım korkcan demek ki :KK43:

Merhaba guzel arkadaslarim sabh ve oglen bi kase dutlu cornflakes yedm bi sorum olck cigkofte yasakmi:KK43:bu arada aksanada 3 tabe biber dolmasi yogurt ve salata tuketmyi planliyrm uygunmudur?
değil canım marulla yiyebilirsin akşam ki dolayı iptal et çiğköfte ye mesela

SIkInti yok 1 taney görmüyoruz tatlim :KK68: hatta afferin sadece birtane yemissin...iradenin selami var coolsun:KK66::KK59:
Tşk ederim cnm :21:

Dedikodu yapalım mi eski firmam hala arar sağolsun ama çok sasirdigim bisey anlattılar
İmalatta çalışan bi kız vardı iki yasında kızı var bide sevkiyat soforleeinden biri iki tane çocuğu var en küçüğü 3 yasında
Bunlar 1.5yildir sevgiliymis kızın eşi öğrenmiş tartışmışlar kız çekmiş gitmiş sevgilisinin evine(adamın eşi köyde çocuklarla tatilde)
Kızın eşi polisle basmış zinayi ispatlamış çocuğu alamazsin şimdi ne yaparsan yap demiş
İşler sarpa sarinca adamda kızı bırakmış kız sığınma evine gitmiş(şirkette ikisine çıkış vermiş kızın 5yillik tazminatı emeği kül oldu)
Allah ıslah etsin.sessiz insandan korkacaksin...

:KK57::KK57::KK57: gercek se bu Aski memnu yaninda hal yemis :KK57: inanilmaz birsey..hep tv den duyariz..ama 1 ci elden duymak dahada inandirici ve sarsici :KK43: Mevlam hidayet versin zilhiccenin ilk 10 gün icerisinde belki hatasini anlar...Onlari basan kocaya helal olsun...umarim cocuklarina güzelce sahip cikar iyi bir sekilde yetistirir.

:KK57::KK57::KK57: gercek se bu Aski memnu yaninda hal yemis :KK57: inanilmaz birsey..hep tv den duyariz..ama 1 ci elden duymak dahada inandirici ve sarsici :KK43: Mevlam hidayet versin zilhiccenin ilk 10 gün icerisinde belki hatasini anlar...Onlari basan kocaya helal olsun...umarim cocuklarina güzelce sahip cikar iyi bir sekilde yetistirir.
İnşallah ne çocuk ne ev ne araba hiçbir hak talep edemiyomus zinadan zaten ya dünya çok tuhaf
İse başlayalı bir yıl olmuştu muhasebe deki biri geldi açıldı evlenme teklif etti (henüz nişanlı değildim ama eşimle konuşuyorduk ve bunu işyerinde biliyordu) ve adam evliydi zaten hemen gittim insan kaynaklarına şikayet ettim hızımi alamadım gittim patrona söyledim ya ben giderim yada o gidecek dedim 10 dakika içinde çıkışını verdiler

İnşallah ne çocuk ne ev ne araba hiçbir hak talep edemiyomus zinadan zaten ya dünya çok tuhaf
İse başlayalı bir yıl olmuştu muhasebe deki biri geldi açıldı evlenme teklif etti (henüz nişanlı değildim ama eşimle konuşuyorduk ve bunu işyerinde biliyordu) ve adam evliydi zaten hemen gittim insan kaynaklarına şikayet ettim hızımi alamadım gittim patrona söyledim ya ben giderim yada o gidecek dedim 10 dakika içinde çıkışını verdiler

bir genc kadinin konustugu görüstügü birileri oldugunu bilerek acilip evlenme teklifi etmek gercekten..cok ayip etmis ki..ben ne bileyim is yerinde böyle seylerin olmasi...diyelim ki olmadi her gün ayni is yerindesin ziyan olur..ekmek parasi kazandigin yer..hic gerek yok..büyük konusmus olmiyayim...umarimda benide bir ögretmen ben okulda ögretmenlik yaparken bulmaz yani ayni okulda calismasin:KK22: ins ögretmen olur :KK70: kizlarrrrr yeni dartim geldi :rolleyes::rolleyes: suanki dartildigim her zaman hep ayni sayiyi göstermedigi icin sonunda tak etti..tüm gündür onu bekliyordum :mad:

Evet ya adamdan beklerim biraz çakal tipliydi vardır ya eli yüzü düzgün aşı tarzli ama kız kapalı sessiz sakin serviste günaydın bile demezdi kimseye tek başına otururdu filan hanı ben servisi kaynatirdim(6yillik çalışma arkadaşlarım) onun giki çıkmazdı çok şaşırdım korkcan demek ki :KK43:

aynen öyle canım

Slm kızlar sabahtan beri internetten bir sehpa almıştım onu kurmakla uğraşıyorum ancak geldim . Erigim sabah aç tartıldim 81. 2 geldi. Alçı en fazla 1.5 kilodur. Seninle yakın olacak kilolarimiz. Rakip olalım ben başlayınca :KK45: bende bir başlayamadim şu diete :KK51:ama dikkat ediyorum sabahları yediğim simit dışında cis yemiyor um

14kg kaç ayda verdin acaba bir de her gün spor yaparak mı benim hedef 12kg vermekti şuan 3-4 civarı verdim henüz :KK43:
Çok düzensiz verdim.Ekim ayında 76'dan 67'ye düştüm.Kesinlikle tavsiye etmem.Daha sonra 3 kilo aldım 70'te kaldım.Artık diyeti bırakmıştım fakat kilom değişmedi.Temmuz-Ağustos ayında yeniden başladım ve 5 kilo daha verdim.Şimdi 62 civarıyım ama bir türlü göremedim 61'i

Boyu n ne kadar canm
Çok düzensiz verdim.Ekim ayında 76'dan 67'ye düştüm.Kesinlikle tavsiye etmem.Daha sonra 3 kilo aldım 70'te kaldım.Artık diyeti bırakmıştım fakat kilom değişmedi.Temmuz-Ağustos ayında yeniden başladım ve 5 kilo daha verdim.Şimdi 62 civarıyım ama bir türlü göremedim 61'i

Back