Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ara: çeyrek avuç beyaz leblebi
1büyük kupa yeşil çay
öğle:
3yk bulgur pilavı
3yk taze fasulye
1bardak ayran
3kaşık cacık
azcık salatanın domateslerinden
bende doğadan büyülü bohça yaseminli, güllü yeşilçay kullanıyorum ofiste. buda çok güzel. deneyebilirsin erikcimBi ara bi firma çilekli Yeşilçay çıkarmıştı çok tutmustum valla ama çabuk söndü
Emzirirken olmaz demişti diyetisyen çocukta kilo kaybına sebep oluyormuşbende doğadan büyülü bohça yaseminli, güllü yeşilçay kullanıyorum ofiste. buda çok güzel. deneyebilirsin erikcim
Evet ya adamdan beklerim biraz çakal tipliydi vardır ya eli yüzü düzgün aşı tarzli ama kız kapalı sessiz sakin serviste günaydın bile demezdi kimseye tek başına otururdu filan hanı ben servisi kaynatirdim(6yillik çalışma arkadaşlarım) onun giki çıkmazdı çok şaşırdım korkcan demek ki@erigim ne kadar kötü şeyler ya(
değil canım marulla yiyebilirsin akşam ki dolayı iptal et çiğköfte ye meselaMerhaba guzel arkadaslarim sabh ve oglen bi kase dutlu cornflakes yedm bi sorum olck cigkofte yasakmibu arada aksanada 3 tabe biber dolmasi yogurt ve salata tuketmyi planliyrm uygunmudur?
Tşk ederim cnmSIkInti yok 1 taney görmüyoruz tatlimhatta afferin sadece birtane yemissin...iradenin selami var coolsun
![]()
Allah ıslah etsin.sessiz insandan korkacaksin...Dedikodu yapalım mi eski firmam hala arar sağolsun ama çok sasirdigim bisey anlattılar
İmalatta çalışan bi kız vardı iki yasında kızı var bide sevkiyat soforleeinden biri iki tane çocuğu var en küçüğü 3 yasında
Bunlar 1.5yildir sevgiliymis kızın eşi öğrenmiş tartışmışlar kız çekmiş gitmiş sevgilisinin evine(adamın eşi köyde çocuklarla tatilde)
Kızın eşi polisle basmış zinayi ispatlamış çocuğu alamazsin şimdi ne yaparsan yap demiş
Adamında babası ile karısı gelmiş köyden (komşular aramış)
Babası gelinine çocuklarına bakarım bu ev onların defolun gidin demiş
İşler sarpa sarinca adamda kızı bırakmış kız sığınma evine gitmiş(şirkette ikisine çıkış vermiş kızın 5yillik tazminatı emeği kül oldu)
Çok şaşırdım yanı bunun bebeği daha iki yasında anlayamıyorum insanlari
Dedikodu yapalım mi eski firmam hala arar sağolsun ama çok sasirdigim bisey anlattılar
İmalatta çalışan bi kız vardı iki yasında kızı var bide sevkiyat soforleeinden biri iki tane çocuğu var en küçüğü 3 yasında
Bunlar 1.5yildir sevgiliymis kızın eşi öğrenmiş tartışmışlar kız çekmiş gitmiş sevgilisinin evine(adamın eşi köyde çocuklarla tatilde)
Kızın eşi polisle basmış zinayi ispatlamış çocuğu alamazsin şimdi ne yaparsan yap demiş
Adamında babası ile karısı gelmiş köyden (komşular aramış)
Babası gelinine çocuklarına bakarım bu ev onların defolun gidin demiş
İşler sarpa sarinca adamda kızı bırakmış kız sığınma evine gitmiş(şirkette ikisine çıkış vermiş kızın 5yillik tazminatı emeği kül oldu)
Çok şaşırdım yanı bunun bebeği daha iki yasında anlayamıyorum insanlari
İnşallah ne çocuk ne ev ne araba hiçbir hak talep edemiyomus zinadan zaten ya dünya çok tuhafgercek se bu Aski memnu yaninda hal yemis
inanilmaz birsey..hep tv den duyariz..ama 1 ci elden duymak dahada inandirici ve sarsici
Mevlam hidayet versin zilhiccenin ilk 10 gün icerisinde belki hatasini anlar...Onlari basan kocaya helal olsun...umarim cocuklarina güzelce sahip cikar iyi bir sekilde yetistirir.
İnşallah ne çocuk ne ev ne araba hiçbir hak talep edemiyomus zinadan zaten ya dünya çok tuhaf
İse başlayalı bir yıl olmuştu muhasebe deki biri geldi açıldı evlenme teklif etti (henüz nişanlı değildim ama eşimle konuşuyorduk ve bunu işyerinde biliyordu) ve adam evliydi zaten hemen gittim insan kaynaklarına şikayet ettim hızımi alamadım gittim patrona söyledim ya ben giderim yada o gidecek dedim 10 dakika içinde çıkışını verdiler
Evet ya adamdan beklerim biraz çakal tipliydi vardır ya eli yüzü düzgün aşı tarzli ama kız kapalı sessiz sakin serviste günaydın bile demezdi kimseye tek başına otururdu filan hanı ben servisi kaynatirdim(6yillik çalışma arkadaşlarım) onun giki çıkmazdı çok şaşırdım korkcan demek ki![]()
Çok düzensiz verdim.Ekim ayında 76'dan 67'ye düştüm.Kesinlikle tavsiye etmem.Daha sonra 3 kilo aldım 70'te kaldım.Artık diyeti bırakmıştım fakat kilom değişmedi.Temmuz-Ağustos ayında yeniden başladım ve 5 kilo daha verdim.Şimdi 62 civarıyım ama bir türlü göremedim 61'i14kg kaç ayda verdin acaba bir de her gün spor yaparak mı benim hedef 12kg vermekti şuan 3-4 civarı verdim henüz![]()
Çok düzensiz verdim.Ekim ayında 76'dan 67'ye düştüm.Kesinlikle tavsiye etmem.Daha sonra 3 kilo aldım 70'te kaldım.Artık diyeti bırakmıştım fakat kilom değişmedi.Temmuz-Ağustos ayında yeniden başladım ve 5 kilo daha verdim.Şimdi 62 civarıyım ama bir türlü göremedim 61'i