bende yemek yedikten 1saat sonra tam 53e düştüm nasıl oldu anlamadım ama gidip gelip tarttım baskülde sıkıntı yokKizlar çok Yoruldum bi balkonlar iki kapı kaldı şimdi yemek molası verdim
1kepce çorba
2kofte
Doymayinca
1kucuk dilim sütlü irmik tatlısı (temizlik boşa gitti)
Aa birde dünden bugüne tam 1.3kg vermisim nasıl oldu fark şuydu ıspanak suyundan olur mu bilemedim son kaçamaktır tatlı bir daha yok gidip şimdi karşı konuşma veriyorum
Paul McKenna nin sizi zayıflatabilir im diye bir kitabı var. Daha önce okumuştum şimdi tekrar lime aldım çok güzel öğütler var. Size de güzelkisimlarinyazari mm. Birde buraya foto nasıl yükleniyor.
termal çamur maskesi çok işe yarıyorSlm hanımlar uzun suredir yarım bıraktığım bir kitabım vadi sabahtan beri onu okuyorum bitti en sonunda. Yeniden okunmaya başlamaya karar verdim . kütüphanemi düzenledi m 30 kadar okunması bekleyen kitabım varmışise başlayana kadar sıra ile okurum artık. Belini olcemedim çünkü mezurayi bulamadim kizlar yüzünde felaket ivilce çıktı. Sıkıntıdan sanırım . birnoneriniz varmı maske falan yaptım ama cildin çok hassas durumda her yeri kızarık ve volkan tepecikleri gibi elimi degiremiuorum.
Paul McKenna nin sizi zayıflatabilir im diye bir kitabı var. Daha önce okumuştum şimdi tekrar lime aldım çok güzel öğütler var. Size de güzelkisimlarinyazari mm. Birde buraya foto nasıl yükleniyor.
Peyniri salatada, diyet mememen de, diyet omletlerde kullan canım. Aklıma geldikçe yazarım ama poğaça böreğe hayır de
onların pek böyle şeylerle işi olmaz diyette olmadıkları için
aynen öyle yapacaksın madem bana ısrar etme sakın dedim ama geçenki börek faciası aklıma geldi çok su içmeye giderim mutfağa her gidişimde onları göre göre bi yerde insan saldırıyor o yüzden acilen çaya gitmeliyiz yarın halamlara orda bitmese bile eve götürecek halimiz yok ya kalanlarıBenden uzak ne haliniz varsa görün de ozamanben öyle diyorum da
aynen öyle yapacaksın madem bana ısrar etme sakın dedim ama geçenki börek faciası aklıma geldi çok su içmeye giderim mutfağa her gidişimde onları göre göre bi yerde insan saldırıyor o yüzden acilen çaya gitmeliyiz yarın halamlara orda bitmese bile eve götürecek halimiz yok ya kalanları
Geldim bugün Yaptıklarım spor sayılmazsa kapatirim ulennn takımı
*camlar silindi
*perdeler yıkandı asıldı
*balkonlar yıkandı
*kapılar silindi
*dolaplar silindi
*mutfak duvarları silindi
*ev supurulup silindi toz alındı
*kuzi yı banyo yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?