Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bende yemek yedikten 1saat sonra tam 53e düştüm nasıl oldu anlamadım ama gidip gelip tarttım baskülde sıkıntı yok

Slm hanımlar uzun suredir yarım bıraktığım bir kitabım vadi sabahtan beri onu okuyorum bitti en sonunda. Yeniden okunmaya başlamaya karar verdim . kütüphanemi düzenledi m 30 kadar okunması bekleyen kitabım varmış ise başlayana kadar sıra ile okurum artık. Belini olcemedim çünkü mezurayi bulamadimkizlar yüzünde felaket ivilce çıktı. Sıkıntıdan sanırım . birnoneriniz varmı maske falan yaptım ama cildin çok hassas durumda her yeri kızarık ve volkan tepecikleri gibi elimi degiremiuorum.

Paul McKenna nin sizi zayıflatabilir im diye bir kitabı var. Daha önce okumuştum şimdi tekrar lime aldım çok güzel öğütler var. Size de güzelkisimlarinyazari mm. Birde buraya foto nasıl yükleniyor.

Paul McKenna nin sizi zayıflatabilir im diye bir kitabı var. Daha önce okumuştum şimdi tekrar lime aldım çok güzel öğütler var. Size de güzelkisimlarinyazari mm. Birde buraya foto nasıl yükleniyor.

yazini yaziyorsun ya sag tarafta altta cevaplanin yaninda dosya yükle yaziyor ordan seciyorsun birdaha resimlerini yükleniyor

termal çamur maskesi çok işe yarıyor

dosya yükleme kısmından diye biliyorum

alpikesonsuz oldu resim yüklendi ama 2 resim yüklemissin biri bayrak biri menemen..affiyet olsun...ay gaza geldim bende paylasayim...kizlar gercekten yemek yapmakta pek iddali sayilmam sadece kek kurabiye..hamur islerini beceririrm diyebilirim....ama bir bamya yapmisim eti lokum gibi olmus anneme anlatsam inanmaz kadin

ayy kızlar hem çok heyecanlıyım hem de çok endişeli annem evdeki peynirleri bitirmek için poğaça börek yapmayı planlıyor evde de peynirli en çok seven benim anlayacağınız bana yedirecek onları ama tabiki ben bu işe hayır diyorum cuma günü ödülüm büyük önerebileceğiniz bir tarif var mı şöyle bol peynirli ama diyette de yenebilen. ben börek yapıp halamlara kahvaltıya ya da çaya gidelim dedim düşünme aşamasında hala yedek fikirler bekliyorum

Tam buğday ekmeğine peynirli domatesli naneli tost yapabilirsin mesela cnm :)

Benden uzak ne haliniz varsa görün de ozaman ben öyle diyorum da
aynen öyle yapacaksın madem bana ısrar etme sakın dedim ama geçenki börek faciası aklıma geldi çok su içmeye giderim mutfağa her gidişimde onları göre göre bi yerde insan saldırıyor o yüzden acilen çaya gitmeliyiz yarın halamlara orda bitmese bile eve götürecek halimiz yok ya kalanları

Geldim bugün Yaptıklarım spor sayılmazsa kapatirim ulennn takımı

*camlar silindi
*perdeler yıkandı asıldı
*balkonlar yıkandı
*kapılar silindi
*dolaplar silindi
*mutfak duvarları silindi
*ev supurulup silindi toz alındı
*kuzi yı banyo yapıldı

Aynen canım bencede halanlara gidin :) ama halanlarda çayın yanında kaçamak yapma sakın. Yarım ye bırak tadına da bakmış olursub hem :)şöyle düşün eğer yersem bitirince pişman olcam ve bana zararı olcak kalori olacak de yeme :)

Kolay gelsin canım bayağı aktifmişsin :) ben regli olamadım ve iyice halsizleştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…