21dakikaKac dk lik video bu
Kızlar 3 kilo ağırlıkla kol çalışmak zararlı olur mu
hım orda denicez aslında ben sadece sıkılaşmak için alıcaktım şişeyle bir deneyeyim dedim evde 1kg la 10. tekrarda felan zorlandığım için onu düşündüm 2kg ve 1kg deneyeym ordaalpikesonsuz 3 kilo biraz fazla baslangic icin ama sen bilirsin..
judiee 1 kilo cok az bulabilirsen en az 1,5 hatta 2 kilo ideal onlardan al..ben pet siseleriyle yapiyorum icindeki su hareket halinde oldugu icin dahada zor oluyor sanirim
Raabim uzun ömürler versin, ben içiyorum yeşil çayı ama ovu dönemimden sonra bırakıyorum yada 2 günde bir içiyorum. regli zamanı maydanoza başladım onuda ovudan sonra bırakırım. nasip ne zamansa o zaman olacak bekliyoruz sabırla buna da şükür ne diyelim
aynen canım Rabbim ol desin yeterki, inanıyorrum bigün bende anne olacağım ama zamanını sabırla beklemem gerekli bunu biliyorum, o kadar çok ağladım ki size anlatamam, ama bi süre sonra ağlamanın, üzülmenin sadece bana, eşime ve evliliğime zarar verdiğini gördüm ve çok şükür toparlandım. şimdi de tevekkül edip verdiklerinde vermediklerinde bizim sınavımız bunu hayırlısıyla geçmeyi nasip et diyorum, sabredip halime şükrediyorum. daha nice hikayeler okuyorum, sonra onlara da üzülüyordum ağlıyordum. oyyyy çok kötü günlerdi, geçmiş olsun tekrar gelmesin inşaallaahhh
Günaydın demek pek doğru olmayacak sanırımBen yaklaşık 20 dakika önce uyandım Kahvaltımı birazdan yaparım Kahvaltı olarak 1 adet eti form bisküvi düşünüyorum.Şu an da limonlu suyumu yudumluyorum ki metabolizmam çalışmaya başlasın.Eee sizden naber?
Baktım fotoğraflara.Afiyet olsun hepinizeekizim sabah 2-3 kisi paylastik kahvalti fotolarini azcik ilham alnormal bir kahvalti et
Daha yeni uyandım sayılıröğle yemeğini bile yedik kız sen nerelerdesinpotterhead
öğle:
2kaşık kabak yemeği
2kase cacık
yarım kase haşlanmış mercimek (tuzsuz)
2kaşık mercimekli bulgur pilavı
3 kg çok değil ya.Ben de 2.5 kg dambıl çalışıyorum arada.Hem kol sarkmasını da önler,sarkan kolu da toparlarEşimin 3 kiloluk var da evde . Bari onlarla kol çalışayım dedim ama çok ağirlar ya. Onları kullanırsam yarın kollarımda hareket etmeyecek
Devamlı evde tembel e bağlayıcınca çok ağır geldi3 kg çok değil ya.Ben de 2.5 kg dambıl çalışıyorum arada.Hem kol sarkmasını da önler,sarkan kolu da toparlar
Bunu 4 eylulde paylaşmıştır. Bugün yine artildim 82 çıktım kilo vermiştim 300 grSlm kızlar sonunda tel tamirden geldi
nasılsınız gorusmeyeli. Erigim bugün tqrtildim zar zor ama tabii alçı ile kilo 82 .3 çıktı. Alçı ne kadar geliyor bilmediğim için emin olamadim ama sanırım kilo almisim. Bir aydır sıfır hareket normal tabii. Haftaya cumaeger alçı çıkarsa baslayacagim bende diyete
eh olması gereken bu karşımızda rakip bir takım ve kazanmamız gereken bir etap var :)Daha yeni uyandım sayılırBakıyorum da menülerin hiiç fena değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?