Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

RAPOR
23.06.2013/Pazar

Sabah 10:00
sucuklu sebzeli omlet
1 hindi füme
20 gr tulum peyniri
süzme peynir
domates/salatalık/biber

Ara 12:30
1 orta türk kahvesi
20 gr lor ile omlet

Öğlen 13:00

1 pizza

Akşam

dondurma
çekirdek

Gece

şehriye çorbası
2 dilim ekmek

su 2 lt

spor yok

ben kaptanınızın takımımdan mezun olmuş birisi olması nedeni ile yardımcı olmaya çalışıyorum size.. ama görüyorum ki kimse kaale almıyor...

kendi göbeğinizi kendiniz kesmek istiyorsanız ne ala ben üzerime düşen vazifeyi yaptım ve yardım elimi uzattım ... Almak yada almamak sizin elinizde...

ben fikrimi belirttim, diğer arkadaşlarda yavaş yavaş gelirler ve fikirlerini söylerler, büyük ihtimal geçmişi okuyorlardır...

ben fikrimi belirttim, diğer arkadaşlarda yavaş yavaş gelirler ve fikirlerini söylerler, büyük ihtimal geçmişi okuyorlardır...
yani ne bileyim gerçekten şaşırdım sanki boşluğa konuşmuşum gibi hissettim benim mesajımdan sonra hala püsküütten yardımcı atanması felan istenmiş...

püsküüt takım işleyişine karışmaz o takımı ilgilendiren bur durumdur... şu aşamada içinizden yardımcı olmaya en yakın kim varsa siz belirleyeceksiniz bunu en iyi siz bilirsiniz şu yapabilir gibisinden...

bizde 5. takım olarak sıkıştığınız her konuda yardımcı olacağız ve bu sorun çözülecek..

yavaş yavaş öğreniyoruz bu işleri:)) yardımlarınız destekleriniz için teşekkür ederiz juju

yavaş yavaş öğreniyoruz bu işleri:)) yardımlarınız destekleriniz için teşekkür ederiz juju

takımda liste hazırlamayı yüzde hesaplamayı bilen varmı ... ??? Belirleyeceğiniz kişiye benim kullandığım excell listesinin bir formatını mail atabilirim.. O şekilde çok daha kolay oluyor sadece kiloları girecek ve sonuç otomatik çıkacak.,..

ben özelden mailimi atayım sana, bana mail atabilirsin, ben gerekirse diğer arkadaşlar ile paylaşırım bunu, olur mu?

ben özelden mailimi atayım sana, bana mail atabilirsin, ben gerekirse diğer arkadaşlar ile paylaşırım bunu, olur mu?
olur neden olmasın... Hepinizde bulunsun bencede herkes el birliği ile halledebilir bu durumu... Zaten farklı bir durum oluşursa öncelikle karar defterine bakmanız gerekiyor son sayfasın gücel halidir... Orda sorunuza yanıt bulamazsanız bana yada paylaşım alanına yazdığınızda sorunuz cevaplanacaktır

JUJU yardımın için teşekkür ederim ben menü bakanı görevim olan bugün menüleri hazırladığım için yanıt yazamadım sana. ama gdogan ilgilenmiş sanırım.. yardımların biizm için çok değerli bize gözkulak olursan çok seviniriz..

Günaydın arkadaşlar,

Chentiq için çok üzüldüm Allah sabır versin.

Bu arada o yokken bence de görevi Bengi devralmalı.. En iyi o götürüyor bu işleri..

bu hafta sonu çok dağıldım.. Her zaman ki gibi.. Bu hafta spor haftam olacak. her gün spor her gün spor..

tamam mailimi mesaj attım sana..

canım haftasonu hepimiz cozuttuk, ama toparlayacağız inşallah, benim üzerimden tır geçmiş gibi inanaın, cumartesi temzilikte o kadar yorulmuşum ki... dün hiç birşeye elimi sürmedim, süremedim, bugün yine birsürü iş beni bekler

gdogan mailine yolladım canım listeye bir bak... şayet gelmişse arkadaşlarınla paylaş herkeste bulunsun....

Sana yolladığım tabloda sadece başlanğıç ve bitiş kilolarını değiştireceksin gerisi kendi otomatık çıkacak...

tamam canım çok teşekkür ederiz, ilgileneceğim..

kızlar müasit olduğunuzda özelden mail adreslerinizi yollarsanız size de atayım listeyi, çok fazla kişi değiliz zaten, kafamız takıldığında birşeye birbirmize de danışmak için ,, ben şimdi çıkmaz zorundayım işler beni bekler..

Pazartesi
tek öğünde karbonhidrat
akşam yemeğinden sonra atıştırma
****** 6 yıldız

Salı
fazla karbonhidrat
akşam yemeğinden sonra atıştırma
kaçamak
*** 3 yıldız

Çarşamba

sabah fazla karbonhidrat
***** 5 yıldız

Perşembe
******** 8 tam yıldız

Cuma
Öğün atlama kaçamak
******* 7 yıldız

Cumartesi
******** 8 tam yıldız

Pazar
fazla karbonhidrat
akşam meyva
kaçmak
***** 5 yıldız

TOPLAM 42 yıldız

not: 44 yıldızın altındakilere Şuranın ceza vermesini istiyorum...

Pazartesi
Akşam yemeğinde karbonhidrat
****** 7 yıldız

Salı
öğün atlama (portakal suyu)
*******7 yıldız

Çarşamba
kaçamak (nurtella)
****** 6 yıldız

Perşembe
******** 8 tam yıldızı

Cuma
******* 7 yıldız

Cumartesi
akşam pizza
ve kaçamak bira
**** 4 yıldız

Pazar
sabah fazla karbonhidat
öğlen fazla karbonhidrat
****** 6 yıldız

TOPLAM 45 yıldız

23.06.2013

öğlen
2 dolma biberi

ara
1dilim karpuz

akşam
2yk makarna
2yk türlü
2parça tavuk

ara
1dilim doğum günü pastam normalde 27si doğum günüm ama izmirde olacağımdan dün kutladık
3 kandil simidi

su 2.5 lt
spor yok

Pazartesi
****** 6 yıldız

Salı
******* 7 yıldız

Çarşamba

******* 7 yıldız

Peşembe
******** 8 tam yıldız

Cuma
*** 3 yıldız

Cumartesi
*** 4 yıldız

Pazar

** 2 yıldız

TOPLAM 37 yıldız

not sura'ya: kendime ceza önerebilirmiyim; 2 tartı haftası boyunca sıfır kaçamak yıldız ortalamın günlük 7 yıldızın altında olmaması..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…