• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben bugün evdeyim çok şükür aylardır ilk kez 8 den sonra kalktım acayip iyi geldi bana uyumak...
Şimdi bu günün planlarınıyapacağım çok işim var yemek temizlik..
Daha kahvaltı yapmadım. Üşenmezsem önce kahvaltı ile başlamam lazım..

ne güzel canım ya evin tadını çıkar bugün,, sana kolaylıklar gelsin..

ne güzel canımm birazda kendine vakit ayır.. kahvaltınıda yap.
ben bugün çok fenayım. her yerim şiş ve belim tutulmuş sabah yatakta kalkamadım cidden kalkamadım birinin beni tutup kaldırması gerekiyordu ama kimse yok :( neyse 5dk uğratıktan sonra doğrula bildim. neden böyel oldu bilmiyorum dünde hafif belimin biraz üstğ ağrıyor demiştim. dün ve bugün spor yapmadım. 2 gündür geç yatıyorum.. ama belim neden böyle oldu bilmiyorum..yürüken sorun yok ama oturup kalkmak çok zor oluyor..

geçmiş olsun canım aman dikkat et, bel çok önemli büyük ihtimal zorlamış olabilirsin, ya da üşütmüş olabilirsin... bir ara bende bel ağrısı çektim, insan kendini yarım gibi hissediyor, çünkü tüm hareketlerini engelliyor:((

19.06.2013

Kahvaltı

1 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir

Öğlen
2 yumurtadan omlet
domates
salatalık

İkindi
1 köfte
3 yk pilav

Akşam

1 adana dürüm
1 bardak ayran

Su 1 litre

Spor yok

Bugün göktuğyu doktora götürdüğümüz gündü.. Çok düzensiz ve kötü geçti..

Son düzenleme:
20.06.2013

Sabah

1 sandviç (maalesef beyaz ekmek, kepekli yoktu)
beyaz peynir
domates
salatalık
salamlı..

Öğlen

1 kase mercimek çorbası
salata
patlıcanlı kötfe

Akşam
kızarmış tavuk baget 2 ad.
Kızarmış tavuk kanadı 2 ad.
nuget 3 ad.
1 bardak ayran

Su 2 litre
1 litre bitki çayı

17.06.2013

Sabah

kepekli sandviç
Domates
beyazpeynir ve maydanozlu

Öğlen

Semizotu salatası
mantarlı bulgur pilavı
1 kutu light kola

Akşam
Sebze türlü
yoğurt
salata

Su 3 litre
1 fincan yeşil çay

ya öyle hemen gitmek olurmu 1 hafta beraber geçiririz sanmıştım..
:)
Teşekkürler..
300 gr kaldı diye bir hafta sürmeyeceğini düşünüyordum zaten ama bu kadar hızlı olacağı aklımdan geçmemişti.. :34:

Hakikasın wallahii. :46::46::46:

Darısı bizlerin başına...

Ama öyle cee deyip kaçmak olmadı.. Takıl bizimlebir hafta kilo koruma yaparsın hem.
Amin.
Çok keyifli bir duygu, dilerim hepiniz en kısa sürede ve sağlıkla hedeflerinize ulaşırsınız.

Tatlım hedefine ulaşanlar için nurtopu gibi bir topik açmıştım..
Artık orada takılacağım.. Sizleri de en kısa sürede bekleriz.. :34:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...astik-koruyoruz-cuma-zayiflama-yarismasi.html

chentiq cim seni de bekleriz.. Malum takımında sohbet etmek fırsatı olmadı.. :1:

Kızlar, ojem kurudu.. Kalktım tartıldım..
Hedefime ulaşmış bulunuyorum.. :62:
Çılgın mesajımın linki..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-869.html#post30905655

E o zaman.. hoşça kalın.. :71: :10:

Misafir dönemim de böylece bitmiş oluyor.. :10:
Haha sen de bendensin :) ojesiz çıkmam :) tebrik ederim

2 günde güzel makarnayı geç saatte yemediğini umut ediyorum. birde saattleri yazmamışsın canım
...

İzmirdym canim mecbur evde ne varsa onu yiyorum.2kişi olunca ona ayri bana ayri yemek hazirlamaya fırsatım olmuyor. Normal saatlerinde yemek yedigımde saat yazmiyorum .erken kalktım da son günlerde :)

Şuracım en çok kilo verdiğin için tebrik ediyorum...
seninki nasıl teklif etti hemen kabul ettin. biraz nazlansaydın...:52:

Teşekkür ederim kuzucuklarım hepinize. ben salıncakta aldım teklifimi tatlım. nasıl evet dediğimi hatırlamıyorum ki. salıncakta atlayıp zıplayarak evet demediğime şükrediyorum :52:

bu arada püsküüt gelmişşşş ve gitmiş. tebrik ediyoruz seni püsküütcüm :46: perşembe raporum var cumayıda yazıyorum şimdi ama çarşambayı yazmaya vaktim olmadı ve ben yediklerimi unuttum yahu. :50: bundan sonra önceden yaptığım gibi akşamları yazacağım. bunun yanında birde not defteri tutacağım artık yazmalıyım.

Son düzenleme:
21.06.2013

Sabah
2dilim ekmek
bir kk peynir
birkaç parça sucuk
1 bardak şekersiz çay

öğlen
kiraz
1armut
3kayısı

akşam
6 kaşık zeytinyağlı taze fasülye
bir dilimin çeyreği ekmek
1 zeytinyağlı biber dolması

ara
1kk peynir
1armut
1 nektari
bir dilim ekmek

buda diyetisyenimin önerisiyle yapılmış bir ara. ve kızlar size birşey söleyeceğim bu sabah tartıldım ve bir kilo daha eksik tartıldım. bu arada püsküttcüm 3,3 vermiş yazmış doğal olarak ama 5,3 verdim tartı değişmesiyle birlikte.

Kızlar kepenkler benden önce açılmış birde ben açayım bugünün nöbetçisi olarak.

Bir şiirle başlıyoruz güne ben bayılırım şiir okumaya. Hayatta engeller de olsa onlar bizim nazar boncuklarımızdır. HAYAT GÜZELDİR..

Boşver başkalarının dediklerine
Hayat güzeldir her şeye rağmen
Aşk güzeldir, sevmek güzeldir
Can çekişirken bile
Hayat güzeldir.

Gözlerde gördüğün mutluluğu
Doldurabilsen de gönlüne
Dolduramasan da
Hayat güzeldir
Ağlasan da
Ağlatsan da başkalarını
Hayat güzeldir.

Minicik yüreğinde yaşatsan da
Yaşayamadıklarını
Esiri olsan da korkularının
Ve mahkum olsan da
Bir delinin göğüs kafesinin içinde
Hayat güzeldir.

Hayat güzeldir
Kısacık gibi görünse de güzeldir
Bak, hala yaşıyor Leyla
Hala hayatta Şirin
Ve sesi geliyor Aslı’nın
Kimseler yok olmadı alemde
Hayat devam ediyor
Senle benle, sensiz bensiz
Kim ne derse desin boşver
Hayat güzeldir.

ne güzel canımm birazda kendine vakit ayır.. kahvaltınıda yap.
ben bugün çok fenayım. her yerim şiş ve belim tutulmuş sabah yatakta kalkamadım cidden kalkamadım birinin beni tutup kaldırması gerekiyordu ama kimse yok :( neyse 5dk uğratıktan sonra doğrula bildim. neden böyel oldu bilmiyorum dünde hafif belimin biraz üstğ ağrıyor demiştim. dün ve bugün spor yapmadım. 2 gündür geç yatıyorum.. ama belim neden böyle oldu bilmiyorum..yürüken sorun yok ama oturup kalkmak çok zor oluyor..

Canım çok geçmiş olsunn ters bir haraket falan yapmış olmayasın. Bel olayı çok kötü. Eşimde de var çok çekiyor zavallım..

Bu arada menülerimi yazdım bakarsın bir ara.. Nasıl cozutmuşum nasıll nasıll yazarken fark ettim :20:

Karatay diyetini inceliyorum sanırım ona başlayacağım. İş yerinde herkes onu yapıyor. 8 yada 10 ay önce başlayan bir arkadaşım 17 kilo vermiş. hemde evdekilerin yeme düzeni oturmuş olur. Eşimde etsiz yemek yemiyor zaten. Hem protein ağırlıklı bir diyet, karbonhidrat ve şekerden arınmış doğal ve sağlıklı besleniyorsun..Mantıklı geldi bana..

Dün yemekte evreka diye bağıramadım.. Ama düşünmeye devam ediyorum. Şimdi h.sonu temizliğine girişeceğiz.
Bence büyüyememizin sebepleri bakanlık sistemini oturtamadığımızdan. Ben şuranın ceza verdiğini, o cezaları düzenli takip ettiğini hiç göremedim. Bengi güzel eleştiriyor da, havale ettiği bakandan caydırıcı cezalar gelmiyor..

Bir de cozutma işine hala çeki düzen veremedik. Normalde 1 ayda alışmış olmanız lazımdı.. Ama biraz inişli çıkışlı hala.. Hala kendinize söz geçiremiyorsunuz. Çünkü bir gün bir öğünde değil kaçamaklarınız.. Onu da ayarlamak için eşleşme yaptık ama eşinizle ilgili de çalışmaları çok göremedim..

Sanırım takımı kendi haline bırakmak için daha erken. Bu hafta bunu denemiştim. Çünkü çok işlerim oluyordu. Mesela saatleri de sordum ama genelde hep beraber online olduğumuz saat çok az..

Hafta sonu gelme yerine gezme ihtimaliniz çok olduğundan dolayı pazartesiye bırakıyorum bildiriyi.. Ama o zamana kadar sizlerinde benim gibi üst taraftan bir bakmanızı istiyorum.. Önce kendinizi sonra kaptanı sonra takımı olumsuz-olumlu yönden eleştirin lütfen ve kelime tasarrufu yapmayın uzun uzun yazın.. nerede hatalarımız oldu, ne yapmamız lazım.. Lütfen zaman ayırın ve yazın.. Görüşlerinizi bekliyorum. Bugün bu iş hallolursa, yarına bildiri yaparım, pazartesi de başlarız..

Bu arada püsküütü azat emezdim. Ama misafir ne yazıkki. Yarışmacı olsaydı mezun olmak istiyor demesi gerekirdi.. Ama misafir.. :43::43: Gene de bizimle kalması eksik noktamızı görmemiz açısından çok daha iyi olurdu.. Kısmet..

19.06.2013

Kahvaltı

1 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir

Öğlen
2 yumurtadan omlet
domates
salatalık

İkindi
1 köfte
3 yk pilav

Akşam

1 adana dürüm
1 bardak ayran

Su 1 litre

Spor yok

Bugün göktuğyu doktora götürdüğümüz gündü.. Çok düzensiz ve kötü geçti..
bir garip olmuş.. ama çok fazla görünmüyor yinede..

20.06.2013

Sabah

1 sandviç (maalesef beyaz ekmek, kepekli yoktu)
beyaz peynir
domates
salatalık
salamlı..

Öğlen

1 kase mercimek çorbası
salata
patlıcanlı kötfe

Akşam
kızarmış tavuk baget 2 ad.
Kızarmış tavuk kanadı 2 ad.
nuget 3 ad.
1 bardak ayran

Su 2 litre
1 litre bitki çayı
ama bugün çok fena kızarmış tavukkkk:45: tüm kızartmalar savaş açmıştık hani? dışarda olupda yiyecek başka bir şey mi yoktu yoksa evde o zavallı tavukları sen mi kızarttın. oysa fırın poşetinde baharatlı öyle güzel oluyorlar ki...

17.06.2013

Sabah

kepekli sandviç
Domates
beyazpeynir ve maydanozlu

Öğlen

Semizotu salatası
mantarlı bulgur pilavı
1 kutu light kola

Akşam
Sebze türlü
yoğurt
salata

Su 3 litre
1 fincan yeşil çay

bak bugün güzel olmuş..tebrikler

21.06.2013

Sabah
2dilim ekmek
bir kk peynir
birkaç parça sucuk
1 bardak şekersiz çay

öğlen
kiraz
1armut
3kayısı

akşam

ara
1kk peynir
1armut
1 nektari
bir dilim ekmek

buda diyetisyenimin önerisiyle yapılmış bir ara. ve kızlar size birşey söleyeceğim bu sabah tartıldım ve bir kilo daha eksik tartıldım. bu arada püsküttcüm 3,3 vermiş yazmış doğal olarak ama 5,3 verdim tartı değişmesiyle birlikte.

diyetisyenin bir bildiği vardır elbette diyeceğim ama sen yinede akşam geç saate bırakma bu meyva meselsini.. ama yanında peynir vermesi güzel olmuş akşam ekmeği atlayabilirsin.. verdiğin kilo içinde :46:
benim tek korkum su ve kasdan kiloyu vermemiz. umarım yağdan gidiyordur. imkanınız olursa vücut analizi yaptırın..

Canım çok geçmiş olsunn ters bir haraket falan yapmış olmayasın. Bel olayı çok kötü. Eşimde de var çok çekiyor zavallım..

Bu arada menülerimi yazdım bakarsın bir ara.. Nasıl cozutmuşum nasıll nasıll yazarken fark ettim :20:

Karatay diyetini inceliyorum sanırım ona başlayacağım. İş yerinde herkes onu yapıyor. 8 yada 10 ay önce başlayan bir arkadaşım 17 kilo vermiş. hemde evdekilerin yeme düzeni oturmuş olur. Eşimde etsiz yemek yemiyor zaten. Hem protein ağırlıklı bir diyet, karbonhidrat ve şekerden arınmış doğal ve sağlıklı besleniyorsun..Mantıklı geldi bana..
sopa yutmuş gibi yürüyorum.. öğlen arasında eve gittim uzandım ama kalkması çok zor oldu yine..
garip bir bel sorunu hiç böyle olmamıştı. daha önce arada belim ağrırdı ama sadece bir nokta ağrırı ve harketelerimi engellemezdi. ama bu çok farklı..
karatayı biliyorum. dukana benziyor kitabını okumuştum. sen yinede yağ ve kuzu pirzola olayını abartma :D
şekerin zehir olduğu konusuna katılıyorum..
şu çozutmaları bari 1 günlüğüne sınırlasak ve cuma-cumartesi ve pazar günlerinden biri olsa sadece daha iyi oluyor. aman kaptanım bunu duymasın. ben dün acayip çozuttum şimdi bugün pişmanlık içindeyim. çok az yedim. canım bir şey istemiyor. bir yandan yinede dondurma yemek istiyorum.. acayip bir insan oldum ya..garip bir şey saat 10da az kahvaltı yaptım saat 14:30 gibi azıcık karnım kazındı bende bir şey yiyeyim diye omlet yaptım yedim. şimdi doymuş olmam lazım ama tam tersi daha çok yeme isteğim ortaya çıktı.. bastırmak için uğraşıyorum.. dün öğleden önce kirazları yemeseydim belkide o gün çozutmayacaktım. yani bir şey beni etkiliyor..

BENGİcim canım, geçmiş olsun. Kendi kendine geçmesini beklemeden acilen doktora görünmelisin. Bel çok ciddidir. Umarım ters harekette bulunmamışsındır.. :26:

BENGİcim canım, geçmiş olsun. Kendi kendine geçmesini beklemeden acilen doktora görünmelisin. Bel çok ciddidir. Umarım ters harekette bulunmamışsındır.. :26:

ah ah bugün cumartesi yarın pazar. acile gitsem kas gevşetici, ağrı kesici verip yollarlarlar biliyorum..
pazartesini bekleyeceğim...

chentiqcim haklısın caydırıcı cezalar vermiyorum ama ne bileyim kendim yapmadığım zaman başkalarını fişlemekte hoşuma gitmiyor. ben spor yapmalıyım ki çevreme acımasız olmalıyım insanlar bana hani sen günlük sporunu yapıyor musun ki ceza diyorsun derse ne diyeceğim. bu arada bu pazartesine kadar indirmelerini istediğim bir video programı var benim yaptığım iki güncük kadar oldu gez toz derken aksattım birde bir sınavıma çalışmam gerektiği için. ama ben de dahil kimsenin aksatmasını istemiyorum. o iki gün sporumu yaptım ve inanın bu bir hafta içinde 2 kilom gitti bugünde dahil. vucudum aşırı toparlandı pazartesi gören cuma görünce nolmuş sana bir haftada dedi o nedenle herkesin indirip buna başlamasını istiyorum çok değil bir ayda sadece yarım saat veya 35 dknızı ayıracaksınız e buda sağlığımız için ayırmamız gereken zamanın çok altında aslında. benim fıtığım olduğu için bazı hareketleri yapamıyorum. ama bu program üzerinden güzel cezalar vereceğime eminim.

İndireceğiniz program P90 series
torrentten indirirseniz daha sağlıklı yaklaşık 6 saat gibi birşey sürüyor indirmesi o nedenle bugün yada yarın indirirseniz pazartesi başlayabiliriz.

$7965_262008610607942_1867733615_n.jpg

Kesinlikle katılıyorum eğer biz yapamayacağımızı düşünerek diet yapsaydık bir gr dahi veremezdik..

Arkadaşlar.

Belirsiz süreliğine aranızdan ayrılıyorum. Kuzenimi kaybettik. Dualarınızı esirgemeyin.

21.06.2013

Sabah
2dilim ekmek
bir kk peynir
birkaç parça sucuk
1 bardak şekersiz çay

öğlen
kiraz
1armut
3kayısı

akşam

ara
1kk peynir
1armut
1 nektari
bir dilim ekmek

Tatlım herhalde gözünden kaçtı.. Açıklama bölümünde yazmıştım ama tekrarlayayım..
Değerlendirmesini yaptığım etapların "bitiş" kilolarını alıyorum.
Senin terazi öncesi 309.etap bitiş kilon 86
3,5 kiloyu ekledim ve 89,5 olarak almış oldum.

Yarışmanın başından bu yana kaç kilo verdiğin ise ayda bir hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alıyor.

Analizi ise yukarıda yazdığım gibi daha farklı hesaplıyorum.

Back