- 27 Şubat 2010
- 2.491
- 3.273
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kaptanınızın takımımdan mezun olmuş birisi olması nedeni ile yardımcı olmaya çalışıyorum size.. ama görüyorum ki kimse kaale almıyor...
kendi göbeğinizi kendiniz kesmek istiyorsanız ne ala ben üzerime düşen vazifeyi yaptım ve yardım elimi uzattım ... Almak yada almamak sizin elinizde...
yani ne bileyim gerçekten şaşırdımben fikrimi belirttim, diğer arkadaşlarda yavaş yavaş gelirler ve fikirlerini söylerler, büyük ihtimal geçmişi okuyorlardır...
yani ne bileyim gerçekten şaşırdımsanki boşluğa konuşmuşum gibi hissettim benim mesajımdan sonra hala püsküütten yardımcı atanması felan istenmiş...
püsküüt takım işleyişine karışmaz o takımı ilgilendiren bur durumdur... şu aşamada içinizden yardımcı olmaya en yakın kim varsa siz belirleyeceksiniz bunu en iyi siz bilirsiniz şu yapabilir gibisinden...
bizde 5. takım olarak sıkıştığınız her konuda yardımcı olacağız ve bu sorun çözülecek..
yavaş yavaş öğreniyoruz bu işleri:)) yardımlarınız destekleriniz için teşekkür ederiz juju
takımda liste hazırlamayı yüzde hesaplamayı bilen varmı ... ??? Belirleyeceğiniz kişiye benim kullandığım excell listesinin bir formatını mail atabilirim.. O şekilde çok daha kolay oluyor sadece kiloları girecek ve sonuç otomatik çıkacak.,..
olur neden olmasın... Hepinizde bulunsun bencede herkes el birliği ile halledebilir bu durumu... Zaten farklı bir durum oluşursa öncelikle karar defterine bakmanız gerekiyor son sayfasın gücel halidir... Orda sorunuza yanıt bulamazsanız bana yada paylaşım alanına yazdığınızda sorunuz cevaplanacaktırben özelden mailimi atayım sana, bana mail atabilirsin, ben gerekirse diğer arkadaşlar ile paylaşırım bunu, olur mu?
olur neden olmasın... Hepinizde bulunsun bencede herkes el birliği ile halledebilir bu durumu... Zaten farklı bir durum oluşursa öncelikle karar defterine bakmanız gerekiyor son sayfasın gücel halidir... Orda sorunuza yanıt bulamazsanız bana yada paylaşım alanına yazdığınızda sorunuz cevaplanacaktır
Günaydın arkadaşlar,
Chentiq için çok üzüldüm Allah sabır versin.
Bu arada o yokken bence de görevi Bengi devralmalı.. En iyi o götürüyor bu işleri..
bu hafta sonu çok dağıldım.. Her zaman ki gibi.. Bu hafta spor haftam olacak. her gün spor her gün spor..
gdogan mailine yolladım canım listeye bir bak... şayet gelmişse arkadaşlarınla paylaş herkeste bulunsun....
Sana yolladığım tabloda sadece başlanğıç ve bitiş kilolarını değiştireceksin gerisi kendi otomatık çıkacak...