sen nasılsın bu arada bi tane cik cik edinmişiz galiba teyzesinin yerinede öp onu olur mu
ve bir an öncede yaptır şu pc ni
neslicimmmmm cicimmmmm nerde 2 kilooooooooooo nerde sennnnnnnn600gram vermişsin gene şişkocum
hadi ordan cicimmm :) regl olmussen hala bu palavraya inaniyormusun kizim regl iken metabolizma daha hizli calişir dolayisiyal daha cok kilo verilir ama ben bunu size 1 senedir anlatamadim regl oldum kilo veremedim p hep bahaneee hep bahaneeeeee bakalim haftaya ne bahane bulucan şişkocummmmm
ahh amanda aman benim balim balayindan donmuste resimlerini koymus allahim nazarlardan saklasin emi seni kizz nazar degecek sil sunlari
yaaa uzuldum bak seni kacirdigimaa ben neyse birgun karsilasiriz herhalde artik netinde var cok sukur kiz seni ne cok ozlemisim baenn evinde sende cok guzel balimm insallah buun omur mesut bahtiyar olursun esinle cocuklarinla
balımm benimyaa nasıl özlemişin seni anlatamamm kaç gündür giriyorum nete ama sen yoksun malesef inşallah karşılaşırız yarın bol bol konuşuruz karşılıklı öpüyorum en kocamanındannn Şeniz
vee çok çok sağol bitanemmm sevindim evimi beğendiğine kaydirigubbakcemile5
hepinizi dovecem tek tek nerdesiniz yaaaaaaaaaaa
mutos cadisi 2 kilo degil ama 1.2 gr verdim ne yapim ugrasiyom iste
sana gore ne var ohhh ye ic yangel yat
bu arada isvec diyetine basladim dun iyi gidiyo kacamaksiz ilk gunu bitirdim bugun n e yaparim bilmiyom
merhaba kızlarr
neslihancımm bitanem gelemedim kaç gündür malesef ama mazeretlerim var tabikii:)
çarşamba günü kayınvaldemleri yemeğe aldım perşembe günüde istanbula gittik annemlere dün akşam döndük o yüzden bende giremedim:)
Kızlar selam galiba kimsecikler yok neslicim tebrikler kilo vermişsin vcanım bzi almaya devam
jnazcım nasıl geçti perşembe günü canım karşılaşıp şöyle güzel güzel dedikodu yapamıyoruzki
mutoşum yegenim nasıl nasıl gidiyo
gayem nasıl oldun canım sanada çok geçmiş olsun
minyatürcüm sesin soluğun çıkmıyor canım
hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın
slm kızlar kaç gündür hastayım giremiyodum dohru düzgün jnazcım allah sana ömür boyu mutluluk nasip etsin cnm benim çok yakışmış gelinlik
bende diyet işinde artık şok falen la ugraşmıyom doktorum çok kızda sabah kahvaltımıda yapıyım ve ilk defa ac olmadıgımı fark ettim
sabah 1 dilim peynir 4 zeytin domates salatalık ve anladımki doymama yetiyo artık yavaş yavaş verecem kiloları doktorlar
şeker hastalıgı ve böbrek hastalıgı üzerinde duruyo
öglen yemegide istedigim gibi yiyom abartmadan akşamları az yiyom
neyse zayıflayınca görecegiz bakalım vere bileckmiyim bu arada sizler nasılsınız yigenlerimiz nasıl hatice mutoş
minyatür keşke senin dediklerini daha önce yapsaydım ya
neysem öptüm