10.takim citirlari hadii muhabbete

sen nasılsın bu arada bi tane cik cik edinmişiz galiba teyzesinin yerinede öp onu olur mu
ve bir an öncede yaptır şu pc ni

kiz balim bunun cik cikini ne opuyon o bizim rakip sen bilmiyon bu sen yokken hic ugramadi buraya ondan sonrada gelmis pc bozuk ta bide cik cik aldim onunla geciriyorum vaktimi felan diyip bizi bir cik cike tercih etti o gun bugundur cik cik aldi bizden nasibini sen bosver minyatur buraya gelip gidene kadar cik cike gicigizz anlastikmii ne yapalim belki boylelikle daha cok gelmel aklina gelir bizim cadinin

neyse guzeller ben gidiyorum bana bakin buraya geldiginizde yazip cikmayin online sam durtun ben gelirim azcik sohbet edelim eski gunleri yad ederiz ozledim sizinle sohbe etmeyi
hepinizi cok cok opuyorum

neslicimmmmm cicimmmmm nerde 2 kilooooooooooo nerde sennnnnnnn 600gram vermişsin gene şişkocum

neslicimmmmm cicimmmmm nerde 2 kilooooooooooo nerde sennnnnnnn 600gram vermişsin gene şişkocum

ayy seyyy
simdi bu hafta ne oldu biliyonmuu regl oldum sansa bakk oda seninle iddaya girdigime denk geldi ben regl olunca veremiyorum biliyosun oyuzden kaldi ama soz bir hafta senin icin iki kilo verecem bak sirf senin icin zorliyacam kendimiia.s.

hadi ordan cicimmm :) regl olmus sen hala bu palavraya inaniyormusun kizim regl iken metabolizma daha hizli calişir dolayisiyal daha cok kilo verilir ama ben bunu size 1 senedir anlatamadim regl oldum kilo veremedim p hep bahaneee hep bahaneeeeee bakalim haftaya ne bahane bulucan şişkocummmmm

kiz yok biliyorum metabolizmanin hizli calistigini ama ben okadar cok yiyorumki beni tutabilene askolsun metabolizma dayanamiyo yani benim yemelerime o bakimdan bu hafta bakalim allah buyuk

Allah büyük ona ne şüphe valla senin gibi diyet yapani görmedim ben recellerle keklerle günlere gitmekle spor yapmamakla ancak rüyanda zayiflarsin neslihan hanimmmmmmm klava:

slm kızlar kaç gündür hastayım giremiyodum dohru düzgün jnazcım allah sana ömür boyu mutluluk nasip etsin cnm benim çok yakışmış gelinlik

bende diyet işinde artık şok falen la ugraşmıyom doktorum çok kızda sabah kahvaltımıda yapıyım ve ilk defa ac olmadıgımı fark ettim
sabah 1 dilim peynir 4 zeytin domates salatalık ve anladımki doymama yetiyo artık yavaş yavaş verecem kiloları doktorlar
şeker hastalıgı ve böbrek hastalıgı üzerinde duruyo
öglen yemegide istedigim gibi yiyom abartmadan akşamları az yiyom
neyse zayıflayınca görecegiz bakalım vere bileckmiyim bu arada sizler nasılsınız yigenlerimiz nasıl hatice mutoş
minyatür keşke senin dediklerini daha önce yapsaydım ya
neysem öptüm

canlarım selam galiba kimsecikler yok hepinize iyi dilekleri için teşekür ederim yegeniniz iyi 4 hafta sonra cinsiyet ve 3 tarama için doktora gidecez teyzeleri geçenlerde doktora gittiğimde onu görmek anlatılır gibi değil eli ayağı herşeyi göz yaşlarımı tutamadım rabbim isteyen herkese nasip etsin neslicim ve gayecim diyet işine devam üzülmeyin böyle giderse mayıstan sonra benimde halim pek yaman gözüküyo

minyatürüm cicikiyle muhabette galiba hiç uğramamış özledik onların mutoşla muhabbetini mutoş sen ne yapıyon yeğenim nasıl ne kadarlık oldu

balımm benimyaa nasıl özlemişin seni anlatamamm kaç gündür giriyorum nete ama sen yoksun malesef inşallah karşılaşırız yarın bol bol konuşuruz karşılıklı öpüyorum en kocamanındannn Şeniz
vee çok çok sağol bitanemmm sevindim evimi beğendiğine kaydirigubbakcemile5

gayecimm çok sağol canımm Şeniz
çok geçmiş olsun sanada aman dikkat et bundan sonra hoş zaten başlamışsında
inşallah sağlıklı bir şekilde verirsin kilolarını
sana diyorum ama benimde acilen kendime dur demem lazım daha 3 haftalık evliyim ve 3 kilo aldım bile bir an önce diyet moduna girmem gerekiyo
haticecim canımm büyümüş yiğenimiz bakalım bende merakla bekliyorum cinsiyetini :)

canim benim ya kiz bende bakiyorum her girdigimde dekarsilasmadik bir turlu guzelim hadi gel seni takima cagiriyorum gelde beraber zayiflayalim nedersin takimsiz olmaz bu isler dimi ama
optum goruselim yaa ozledim daha sik gel

hepinizi dovecem tek tek nerdesiniz yaaaaaaaaaaa
mutos cadisi 2 kilo degil ama 1.2 gr verdim ne yapim ugrasiyom iste
sana gore ne var ohhh ye ic yangel yat
bu arada isvec diyetine basladim dun iyi gidiyo kacamaksiz ilk gunu bitirdim bugun n e yaparim bilmiyom

merhaba kızlarr
neslihancımm bitanem gelemedim kaç gündür malesef ama mazeretlerim var tabikii:)
çarşamba günü kayınvaldemleri yemeğe aldım perşembe günüde istanbula gittik annemlere dün akşam döndük o yüzden bende giremedim:)

Kızlar selam galiba kimsecikler yok neslicim tebrikler kilo vermişsin vcanım bzi almaya devam
jnazcım nasıl geçti perşembe günü canım karşılaşıp şöyle güzel güzel dedikodu yapamıyoruzki
mutoşum yegenim nasıl nasıl gidiyo
gayem nasıl oldun canım sanada çok geçmiş olsun
minyatürcüm sesin soluğun çıkmıyor canım
hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın

isvec diyetimi :) ay sen hiççççççç akillanmayacaksinnnnnnnnnnnn klava:

hoşgelmişsin evine cadi :) zor olmuştur senin için annenlerden tekrar eve gelmek..bana cok koyardi ilk zamanlar :)

canim hamdolsun bende bebişte iyi..haftaya doktora gidicez 1 ay oldu..senin nasil gidiyor? hiç ugramiyorsun mayis annelerine..

canim cok gecmis olsun..acil sifalar..

cok sukur şok diyetlerden vazgecmişsin :) en güzelini yapiyorsun

yegenin iyi hamdolsun :) ellerinden öper

öptüm canim..kendine cok iyi bak Şeniz

merhaba kızlarr
ben çok kötü grip olmuşum kaç gündür kendime gelemedim kızlarya bugün kalktım artık yattıkça daha kötü oluyorum
mutahharacımm sorma be güzelim gitmesi çok iyiydide dönmesi çok zor oldu bi yarım orda kaldı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…