10.takim citirlari hadii muhabbete

begümcüm düğün arefesi turkcel hattımı kaybettim tatlım yenisini çıkardım daha bir hafta olmadı ama telsimde açık :)

merhaba kizlar a.s.

begumcum 18 haftalik oldum..4.ay biticek,5.aya giricem yani..şimdilik kiz gibi görünoyr bakalim belki değişir :) kendimi kaptirmamaya calişiyor :)

kizlar buarada kötü bir hbrim var..bende bi nemlilik vardi..doktora söylemiştim..oda bana bi ped verdi..o pedde kirmizi seritler var..eger mavi olursa sorun oluyor..benimkide maviye yakin bi mor rengi oldu..doktora gittim..suyun geliyor dedi (( kontrol etti ultrasonda..şimdilik bebegin suyu iyi ama yatmalisin dedi..hiç kalkmadan 15-20gün yaticakmişim ( rahimde sizinti yapan yer kendi kendini iyileştirebilirmiş..cünkü cok küçük daha..

dua edin olurmu..öptüm hepinizi..

mutahharacım canımm çok geçmiş olsun dikkat et olur mu kendine üzüldüm bak şimdi. e artık sende yat tamammı tatlım öpüyorum seni dualarımdasın...

hakılısın cnm bu haftada sıfır cekiyom de cnm ne diyosan hak ettim :mymeka:

inş bişi olmaz cnm çok üzüldüm senin çin dua edecem doktorun yavsiyesine uy ve yat kalkma dikkat et :teselli:

iyi bayramlar çıtır takımımın çıtır kızlarııııııııııııııııı.
hepinizi çokkk ama çokkkk özledim.inşallah bayramdan sonra deaha sık görüşücez.evdeki pc tamir oldu.şimdilik sorun yok.
mutoşum sana dua ediyorum.sakın korkma sadece yat.keyfine bak.dr ne diyosa onu yap.yeğenimizede iyi bak.
begüşüm hoşgeldin.
neslim gayem jnazım sizide kocamannn öpüklüyorum.

dip not:merak edenler için cik cikim konuşmaya başladı teyzeleri.
cicikuş babacık ve çokcicikuş diyo :)))
çok mutluyum.
iştahımı frenledim.geçici bi durum muş geçti.yinede dikkat ediyorum tabi.hatiş naptı acaba.onuda öpüyorum.

hami şler hariç diğerleri yediklerine içtiklerine dikkat ettsin karışmam sonra haaaa...

merhaba kızlarrr
bayramıda atlattık nasıl geldi nasıl geçti anlamadım hiç .
ve biliyomusunuz ben hızla kilo almaya devam ediyorum bayramda sürekli yedim ve iştahım felaket açılmış durumda

begümcüm düğün arefesi turkcel hattımı kaybettim tatlım yenisini çıkardım daha bir hafta olmadı ama telsimde açık :)
ya sorma waalla tatlım kilo alan alana benim durumumda bir felakett şiştikçe şişiyorum wallaa
bir ara bana turlcell hattın yeni numarasını msj at ok

canımm Allah kolaylık versin dinlen istirahat et umarım bir an önce geçer br problem çıkmaz benim kuzenimde 5 aylık hamile geçen ay ondada böyle bir problem oldu onda bebeğin suyu bitmek üzereymiş serum falan bağaladılaar ilaç falan verdi doktor şükür normale döndü inş. sende bir an önce normale dönersin Allaha emanet cnm dualarımız seninle ve bebişinle

seninde geçmiş bayramın mübarek olsun cnm benimde vardı bir tane çenesi düşük muhabbetim o geldi aklıma yazını görünce 7 yaşında rahatsızlandı ve ne yazıkki kurtaramadık insan gibiydi walla bıcırık tı adıı cnm ya ne çok severdik birbirimizi

iyi pazarlar kızlar.herkezler nerde yaaa.
gelenler bi kilolarını yazsınlarda durumumuza bi bakalım.
mucksssss

ya kızlarr cidden her gün bakıyodum bende ama bişeyler göremeyincede nasılsa girmiyolar diye düşünüp bakmamaya başladım
çok kötü koptuk birbirimizden : (

kimseler yokmuşmuşşşşş Çok üzgünüm çoook kimseler varken sen yoktunn tabii :mymeka: basbas bagirdik burda neslihanla kimse gelmedi..bende şimdi protesto ediyorum hepiniziiii :enbuyukkk:

:enbuyukkk:aynen bende katiliyorum protestona canim cunku gercekten dagilmamak icin cok ugrastik ama maaleseff sonuc ortada bak yine yazmamak icin soz vermistim dayanamadim goruyormusunuzz
cok koptuk cok oysa ben sizin sicakliginizi hic kimselerde bulamiyorumm ama maalesef bu benim icin gecerli galiba senağlama

neslihancım sadece senin için geçerli değil ki bitanemm ama bende bakıyorum kimseler girmiyo yazmıyorum bişey

slmmmmmmmmmmmmm kıslar nesli cadısı saolsun yine beni teşvk etti gel gel diye geldimde pek birşey değişmemiş ben gelmeeli hakketen kimseler uğramaz olmuş buralara inş. herkes iyidirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…