canim benim ya..hayirli ugurlu olsun..cok cok mutlu olun inşaAllah :) o seramikleri yaptigin günü hatirliyorum :) seramik güzeli ismini ogun takmiştim sana :)))) bak ne cabuk gecti günler de sen şimdi onlari kullaniyorsun :) meshuuuur örtülerini de gördükeminim daha niceleri dolaptadir :))
Kizlar selam ya uzun zamandir giremiyodum bundan sonra firsat buldukça buralardayim j nazcim çok tatli olmuşsun allah bir ömür boyu mutlu etsin mutoşcum hamilelik nasil gidiyo kaç kilo aldin ben çok çabuk kilo aliyorum nasil dur diyecem had bana burda hocalik yap
minyatürümmmm canım benimm çok sağol Şenizslm kızlarrrr.
jnazcım kaptanım allahy bir yastıkta kocatsın mutlu sağlıklı ömürler versin inşallah canım.yanlız mutoşa katılmamam mümkün değil o ne biçim kurdele kız öyle :)))
evindede bişey dikkatimi çektiyatak odasının heryerine kurdele bağlamışsın.bunun anlamını anlayamadım.yoksa bi msjmı vermek istiyosun bize :))) çok mutlu ol emi.
mutoşum hatişim sizde bebişlerinize iyi bakın.inşallah sağlıkla sıhhatle doğarlar bizde teyzeleri olarak uzaktanda olsa severiz onları.
neslicimle gayecim takımlarında kilo verme işine devam ediyorlar.umarım bu sefer istedikleri sonucu alırlar.(amin)
siyahı ve tuannayıda hem merak ediyorum hemde özledim.umarım iyilerdir.
benim pc hala bozuk.yaptıramadım daha.
cik cikim çok iyi ellerinizden öper.
hepinizi mucukluyorum şekoşlarımmmm
Kizlar selam ya uzun zamandir giremiyodum bundan sonra firsat buldukça buralardayim j nazcim çok tatli olmuşsun allah bir ömür boyu mutlu etsin mutoşcum hamilelik nasil gidiyo kaç kilo aldin ben çok çabuk kilo aliyorum nasil dur diyecem had bana burda hocalik yap
canım benimmm çok sağolll inşallah dileklerin gerçekleşir :)
o seramikleri unutmam mümkümnü tatlım ne günlerdi:)
şimdi elimi attığım herşeyi aldığım yada yaptığım zamanı hatırlıyorumda bugünlere kısmetmiş. örtüleriminde çoğu bazanın altında güzelim çeyizde her yerdelerdi resmen onları toplayana kadar neler çektim :)
hatırlıyorumda 10.takım kurulduğu hafta ben daha nişanlı bile değildim ama aradan bir sene geçti ve bende evliler kervanına katılmış oldum:) çok garip geliyo şimdi bana
vee en önemliside sen ve haticede hamilesiniz:CüvCüv: hatırlıyomusun haticeyi teselli etmek için uğraşıyoduk bir zamanlar ve nedense seninde bebeğin olacağını hiç aklıma getirmiyodum
inşallah rabbim hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip eder
slm kızlarrrr.
jnazcım kaptanım allahy bir yastıkta kocatsın mutlu sağlıklı ömürler versin inşallah canım.yanlız mutoşa katılmamam mümkün değil o ne biçim kurdele kız öyle :)))
evindede bişey dikkatimi çektiyatak odasının heryerine kurdele bağlamışsın.bunun anlamını anlayamadım.yoksa bi msjmı vermek istiyosun bize :))) çok mutlu ol emi.
mutoşum hatişim sizde bebişlerinize iyi bakın.inşallah sağlıkla sıhhatle doğarlar bizde teyzeleri olarak uzaktanda olsa severiz onları.
neslicimle gayecim takımlarında kilo verme işine devam ediyorlar.umarım bu sefer istedikleri sonucu alırlar.(amin)
siyahı ve tuannayıda hem merak ediyorum hemde özledim.umarım iyilerdir.
benim pc hala bozuk.yaptıramadım daha.