10.takim citirlari hadii muhabbete

canımm nasıl geçti anlamadım ki o gece annemlerde kaldık ertesi günde öğleden sonra çıktık yola su gibi geçti sanki zaman

canim cok gecmis olsun..acil sifalar..

cok sukur şok diyetlerden vazgecmişsin :) en güzelini yapiyorsun

yegenin iyi hamdolsun :) ellerinden öper

öptüm canim..kendine cok iyi bak Şeniz

kiz ne vazgecmesi onun yuzunden bende yapiyom isvec diyetini
bugun 5.gunu hala devam ediyo ben yapmiyom suclu gaye haberin olsun onu sopala

balimmm gecmis olsuna.s.

çok sağol bitanemm ama geçmiyo bi türlüü

dün gece hiç uyuyamadım öksürmekten kızlarya sabahta inadı bıraktım ve doktora gittik eşimle bi dünya ilaç verdi fena üşütmüşüm

canim bitki cayalri ic papatya cayi icine bal koyupta ayvada oksurege iyi geliyo ilaclardansa dogal yonteler bence daha etkili
ayyy ayyyy esiyle gitmis severim seni ben
tekrar tekrar gecmis olsun canim opuyorummm

canim bitki cayalri ic papatya cayi icine bal koyupta ayvada oksurege iyi geliyo ilaclardansa dogal yonteler bence daha etkili
ayyy ayyyy esiyle gitmis severim seni ben
tekrar tekrar gecmis olsun canim opuyorummm

canım benimm çok sağolll Şeniz bol bol ıhlamurla bitki çayları içmeye gayret ediyorum çok şükür daha iyiyim bugün .
eşim demek çok garip geliyo zaten banada kuşumyaa çaktırma

canım benimm çok sağolll Şeniz bol bol ıhlamurla bitki çayları içmeye gayret ediyorum çok şükür daha iyiyim bugün .
eşim demek çok garip geliyo zaten banada kuşumyaa çaktırma

ya canim oyle olur ilk baslarda kiz hadi sende gel izim takima ya lutfen bak gitgide sisiyosun benden soylemesi sonra sisiko sisiko hamile kalirsinda yine takarlar kilona bak bir kisilik bos yer var gelde kaptanligi sana devredeyim :roflol:

nasilsiniz cadilar :) geçmiş olsun jnazim :) eşin sana iyi bakmiomu kiz klava:

şişko nesli sen napiosun nekadar kilo verdin dur bakayim :)

kizlar çarşamba doktora gittim..benim minik iyimiş hamdolsun :) ellerinizden öper :) acmadi bacaklarini bi türlü :) doktor poposundan bakti..%90 kiz ama esas 20.haftada belli olur dedi :) bakalim az kaldi :)

öptüm hepiniziiiiii Şeniz

mutahharacımm çok sağol bitanemm biraz daha iyiyim çok şükürr
eşimde iyi bakıyoda ben pek dinlemiyorum onu canımyaa ona kalsa yat diyo sürekli ve sağolsun evdeyken herşeyi yapıyo ama ben rahat edemiyorum

slm kıslar buralardayım ama ne siteye ne buraya bakabildim.. sadece bir guurba yazdım beklememdeyim gene guruplara girecegim galiba bakalım.. en kısa zamanda ugrayıp bana kızıp bagırmanızı dinleyecegim söz veriyorum hepinizi kocaman öptüm.. a.s.

iyi akşamlar kızlarr
minyatürcüm sanada iyi pazarlar kuşum Şeniz
siyahcım nerelerdesin sen ?
neslihancım güzelim bende gruplara girmeyi düşünüyorum ama bu sefer grup liderliği istemiyorum bide aynı takımda olmamamız daha iyi bence çünkü motive edemiyoruz birbirimizi . yanlış anlama ama olur mu balım belki rakip olursak daha iyi olurkaydirigubbakcemile5

askolsun anladim yanlis :1closedeyes:
niye az motive etmedik birbirimizi yoksa oncedendemi edemiyordum seni motive alindim bak ona gore
siyahta gelmis ama bir iki mesaj yazip gitmis ne oldu anlamdim bize
neyse ne yapim ben gidim takimima barii senağlama

kuşummmm yapma lütfennn ama biliyosun aramızdaki samimiyetten ötürü kıyamıyoruz birbirimize a.s

...................................................................................

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız
bu arada 70,5 kilo oldum eski kiloma inmeye başaladım
14 takım çok güzel nesliyle ii motive olduk 2 ay iiçinde hefefim olaşacagımız sanıyorum neslihanla
hamile olmayan bayanlar sizleride bekleriz ttabii isterseniz
kızlar hamileliginiz nasıl gidiyo yiyenleirm nasıllar öpüldünüz

Son düzenleme:
slm kıslar uzun zamandır girmiyorum nesli cadısını meraktan girdim şimdide bazı nedenlerden dolayı hem kk dan hemde netten bir hayli soğumuştum nesli için girdim dedim ya iykide girmişim özlemişim meğer buraları vede sizleri bir çok değişiklik olmuş yokluğumda

nesli tam gaz kilo almaya ondan şüphem yok zaten:)
mutahharacım Alah tamamına erdirsin bebeişini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin rabbim
jnazcım cnm sende alışmışsındır iyice uvana inş. geçen aradım seni turkcell hattından açlmadı kullanmıyormusun o hattı
siyahcımm kıs sen neler yapıyorsun,minyatür sende ne var ne çok:)
tuanacımla telde görüşüyorum zaten şükür ondada bir yaramazlık yok
haticecim senin nasıl gidiyor hamişliğin umarım bir problem yoktur

sevgiyle kucaklıyorum sizleri görüşmek üzere:))
Şeniz

begumcum hoşgelmişsin :) özlemiştik seni :) sıksık gel yaaaa..enazindan arada ugra bari

neslicim :) bu hafta baslamişsin gene teklemeye :) 0i cekmişsin kontrol etmedim sanma

gayecim sende 0i cekmişsin ama gecen hafta cok verdigin için gikim cikmiyor sana inşaAllah dedigin gibi 2 ayda hedefine varirsin canim..

siyahim :) ssana bişey diyemiyorum..koptukca koptun bizden..düşündügünün tersine buraya sıksık girsen cok daha rahat atlatirdin belki..gene sen bilirsin tabi boncukum

jnazimmm :) cadi kilo mu aldin hemen bence neslinin takimina gir

minyatür cadisi görünmüyor hiç..enson iştahi acilmişti

haticecim sende msn'e takildigin kadar burayada takil be gülüm :)

ben iyiyim kizlar hamdolsun..bebiş kiz oluyor sanirim :) %98 kiz dedi doktor..ama esas bayramdan sonra belli olurmus..20.haftadan sonra yani kilo almayi frenledim epey..doktorumunda hosuna gitti..hep ztn o vitamin hapindan dolayi boyle kilo almiştim..onu kestim..1 ayda sadece 1 kilo aldim..

böyle işte tizlar :) bayram yaklasiyor epey telas vardir herkeste..özellikle jnazda :) ilk bayrami malum

hadi öptüm hepiniziiiiiiiii Şeniz

saol cnm hoşbuldum sık sık gelmeye çalışıcam inş. bundan sonra neslihanın yoğun taleplerine daha fazla karşı koyamadım aldığım kilolarda cabası zaten bakalım herşeyin hayırlısı Allahtan bu arada bebiş kaç aylı oldu kız geliyormuş çok sevindim hayırlı evlat olur inş.

iyi akşamlar kızlarr
begümmmm hoşgeldin bitanemm nasıl özlemişim seni inşallah karşılaşırız bende felaket kilo almış durumdayım
mutahharacım sorma tatlım öyle aldımki hemde ama takımlardan birine girdim bile şekerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…