- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 43
Kızlar selam galiba kimsecikler yok neslicim tebrikler kilo vermişsin vcanım bzi almaya devam
jnazcım nasıl geçti perşembe günü canım karşılaşıp şöyle güzel güzel dedikodu yapamıyoruzki
mutoşum yegenim nasıl nasıl gidiyo
gayem nasıl oldun canım sanada çok geçmiş olsun
minyatürcüm sesin soluğun çıkmıyor canım
hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın
canim cok gecmis olsun..acil sifalar..
cok sukur şok diyetlerden vazgecmişsin :) en güzelini yapiyorsun
yegenin iyi hamdolsun :) ellerinden öper
öptüm canim..kendine cok iyi bak Şeniz
merhaba kızlarr
ben çok kötü grip olmuşum kaç gündür kendime gelemedim kızlarya bugün kalktım artık yattıkça daha kötü oluyorum
mutahharacımm sorma be güzelim gitmesi çok iyiydide dönmesi çok zor oldu bi yarım orda kaldı sanki
balimmm gecmis olsuna.s.
çok sağol bitanemm ama geçmiyo bi türlüü
dün gece hiç uyuyamadım öksürmekten kızlarya sabahta inadı bıraktım ve doktora gittik eşimle bi dünya ilaç verdi fena üşütmüşüm
canim bitki cayalri ic papatya cayi icine bal koyupta ayvada oksurege iyi geliyo ilaclardansa dogal yonteler bence daha etkili
ayyy ayyyy esiyle gitmis severim seni ben
tekrar tekrar gecmis olsun canim opuyorummm
canım benimm çok sağolll Şeniz bol bol ıhlamurla bitki çayları içmeye gayret ediyorum çok şükür daha iyiyim bugün .
eşim demek çok garip geliyo zaten banada kuşumyaa çaktırma
iyi akşamlar kızlarr
minyatürcüm sanada iyi pazarlar kuşum Şeniz
siyahcım nerelerdesin sen ?
neslihancım güzelim bende gruplara girmeyi düşünüyorum ama bu sefer grup liderliği istemiyorum bide aynı takımda olmamamız daha iyi bence çünkü motive edemiyoruz birbirimizi . yanlış anlama ama olur mu balım belki rakip olursak daha iyi olurkaydirigubbakcemile5
askolsun anladim yanlis :1closedeyes:
niye az motive etmedik birbirimizi yoksa oncedendemi edemiyordum seni motive alindim bak ona gore
siyahta gelmis ama bir iki mesaj yazip gitmis ne oldu anlamdim bize
neyse ne yapim ben gidim takimima barii senağlama
begumcum hoşgelmişsin :) özlemiştik seni :) sıksık gel yaaaa..enazindan arada ugra bari
neslicim :) bu hafta baslamişsin gene teklemeye :) 0i cekmişsinkontrol etmedim sanma
gayecim sende 0i cekmişsin ama gecen hafta cok verdigin için gikim cikmiyor sanainşaAllah dedigin gibi 2 ayda hedefine varirsin canim..
siyahim :) ssana bişey diyemiyorum..koptukca koptun bizden..düşündügünün tersine buraya sıksık girsen cok daha rahat atlatirdin belki..gene sen bilirsin tabi boncukum
jnazimmm :) cadi kilo mu aldin hemenbence neslinin takimina gir
minyatür cadisi görünmüyor hiç..enson iştahi acilmişti
haticecim sende msn'e takildigin kadar burayada takil be gülüm :)
ben iyiyim kizlar hamdolsun..bebiş kiz oluyor sanirim :) %98 kiz dedi doktor..ama esas bayramdan sonra belli olurmus..20.haftadan sonra yanikilo almayi frenledim epey..doktorumunda hosuna gitti..hep ztn o vitamin hapindan dolayi boyle kilo almiştim..onu kestim..1 ayda sadece 1 kilo aldim..
böyle işte tizlar :) bayram yaklasiyor epey telas vardir herkeste..özellikle jnazda :) ilk bayrami malum
hadi öptüm hepiniziiiiiiiii Şeniz