10.takim citirlari hadii muhabbete

resimlerine bakiyorum :) cok tatli olmuşsun cadiiiiiiii :) daha kalin kirmizi kurdela bulamadinizmi :KK70: tüm gelinligi mahfetmişsin :KK70: neyse nazarlik olsun :KK70:

canım benimyaa demek öyle bak sen şu neslihana :)
kırmızı kurdaleyide kim aldı ve nasıl bişeydi hiç hatırlamıyorum biliyomusun resimlerde farkettim :)
evimin resimlerini de ekliyorum bi yandan onlarada bakarsın artık şekerim :)

canim benim ya..hayirli ugurlu olsun..cok cok mutlu olun inşaAllah :) o seramikleri yaptigin günü hatirliyorum :) seramik güzeli ismini ogun takmiştim sana :)))) bak ne cabuk gecti günler de sen şimdi onlari kullaniyorsun :) meshuuuur örtülerini de gördük :KK70: eminim daha niceleri dolaptadir :))

Kizlar selam ya uzun zamandir giremiyodum bundan sonra firsat buldukça buralardayim j nazcim çok tatli olmuşsun allah bir ömür boyu mutlu etsin mutoşcum hamilelik nasil gidiyo kaç kilo aldin ben çok çabuk kilo aliyorum nasil dur diyecem had bana burda hocalik yap

canim benim ya..hayirli ugurlu olsun..cok cok mutlu olun inşaAllah :) o seramikleri yaptigin günü hatirliyorum :) seramik güzeli ismini ogun takmiştim sana :)))) bak ne cabuk gecti günler de sen şimdi onlari kullaniyorsun :) meshuuuur örtülerini de gördük :KK70: eminim daha niceleri dolaptadir :))

canım benimmm çok sağolll inşallah dileklerin gerçekleşir :)
o seramikleri unutmam mümkümnü tatlım ne günlerdi:)
şimdi elimi attığım herşeyi aldığım yada yaptığım zamanı hatırlıyorumda bugünlere kısmetmiş. örtüleriminde çoğu bazanın altında güzelim çeyizde her yerdelerdi resmen onları toplayana kadar neler çektim :)
hatırlıyorumda 10.takım kurulduğu hafta ben daha nişanlı bile değildim ama aradan bir sene geçti ve bende evliler kervanına katılmış oldum:) çok garip geliyo şimdi bana
vee en önemliside sen ve haticede hamilesiniz:CüvCüv: hatırlıyomusun haticeyi teselli etmek için uğraşıyoduk bir zamanlar ve nedense seninde bebeğin olacağını hiç aklıma getirmiyodum
inşallah rabbim hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip eder :emir_bebek:

slm kızlarrrr.
jnazcım kaptanım allahy bir yastıkta kocatsın mutlu sağlıklı ömürler versin inşallah canım.yanlız mutoşa katılmamam mümkün değil o ne biçim kurdele kız öyle :)))
evindede bişey dikkatimi çektiyatak odasının heryerine kurdele bağlamışsın.bunun anlamını anlayamadım.yoksa bi msjmı vermek istiyosun bize :))) çok mutlu ol emi.
mutoşum hatişim sizde bebişlerinize iyi bakın.inşallah sağlıkla sıhhatle doğarlar bizde teyzeleri olarak uzaktanda olsa severiz onları.
neslicimle gayecim takımlarında kilo verme işine devam ediyorlar.umarım bu sefer istedikleri sonucu alırlar.(amin)
siyahı ve tuannayıda hem merak ediyorum hemde özledim.umarım iyilerdir.
benim pc hala bozuk.yaptıramadım daha.
cik cikim çok iyi ellerinizden öper.
hepinizi mucukluyorum şekoşlarımmmm

Kizlar selam ya uzun zamandir giremiyodum bundan sonra firsat buldukça buralardayim j nazcim çok tatli olmuşsun allah bir ömür boyu mutlu etsin mutoşcum hamilelik nasil gidiyo kaç kilo aldin ben çok çabuk kilo aliyorum nasil dur diyecem had bana burda hocalik yap

canım benimm Allah razı olsunn Şeniz

slm kızlarrrr.
jnazcım kaptanım allahy bir yastıkta kocatsın mutlu sağlıklı ömürler versin inşallah canım.yanlız mutoşa katılmamam mümkün değil o ne biçim kurdele kız öyle :)))
evindede bişey dikkatimi çektiyatak odasının heryerine kurdele bağlamışsın.bunun anlamını anlayamadım.yoksa bi msjmı vermek istiyosun bize :))) çok mutlu ol emi.
mutoşum hatişim sizde bebişlerinize iyi bakın.inşallah sağlıkla sıhhatle doğarlar bizde teyzeleri olarak uzaktanda olsa severiz onları.
neslicimle gayecim takımlarında kilo verme işine devam ediyorlar.umarım bu sefer istedikleri sonucu alırlar.(amin)
minyatürümmmm canım benimm çok sağol Şeniz
valla mutoş dedikten sonra dikkatimi çekti o kurdela tatlım haklısınız valla resil bişeymiş
birde tatlım o kırmızı kurdelalar sadece yatak odasında değil evin heryerindeydi ve de bn bağlamadım çeyiz serilirken sağolsunlar bol bulmuşlar galiba heryere iliştirmişler düğünün ertesi balayına gidince de kaldırmak hiç aklıma gelmemişti yanii özel bir anlam ifade etmiyo güzelim yerimseniben
sen nasılsın bu arada bi tane cik cik edinmişiz galiba teyzesinin yerinede öp onu olur mu
ve bir an öncede yaptır şu pc ni :kızgın:

canim salla gitsin kilolari yahu :))) ben 70li kilolara geldim sen neyden bahsediyorsun :KK70: boşver doguralimda bi hayirlisiyla sagliklisiyla kilolari veririz evelAllahhh :KK66:

canım benimmm çok sağolll inşallah dileklerin gerçekleşir :)
o seramikleri unutmam mümkümnü tatlım ne günlerdi:)
şimdi elimi attığım herşeyi aldığım yada yaptığım zamanı hatırlıyorumda bugünlere kısmetmiş. örtüleriminde çoğu bazanın altında güzelim çeyizde her yerdelerdi resmen onları toplayana kadar neler çektim :)
hatırlıyorumda 10.takım kurulduğu hafta ben daha nişanlı bile değildim ama aradan bir sene geçti ve bende evliler kervanına katılmış oldum:) çok garip geliyo şimdi bana
vee en önemliside sen ve haticede hamilesiniz:CüvCüv: hatırlıyomusun haticeyi teselli etmek için uğraşıyoduk bir zamanlar ve nedense seninde bebeğin olacağını hiç aklıma getirmiyodum
inşallah rabbim hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip eder :emir_bebek:

benimde aklima gelmiyordu valla :) birden esti işte :)) katar'da bi arkadasim oldu..5 yaşinda kizi vrdi ve 8.5 aylik hamileydi..onunla cok samimi oldum..ondan sonra karar verdik hamdolsun hamile kaldim :)) amin canim dualarina :)

inşaAllah sende cok mutlu olursun..ama bu gercekten elinizde canim..sakin yüzyüze kavga etmeyin..o sinirli oldugunda sen sus,sen sinirli oldugunda o sussun..saygiyi kaybetmeyince o evlilik güzel yürür merak etme :KK66:

slm kızlarrrr.

bizde en cok cikcikini merak ediyorduk zaten :dilcikar:

bizde seni öptük Şeniz

canım benimm çokta iyi olmuş:nazar:
tavsiyelerinde de çok haklısın tatlım bende aramızdaki saygının devamı için çaba harcıyorum hoş daha yeni evliyiz ama şimdi bile ufak tefek şeyler çıkabiliyo ama çok şükür karşılıklı hoşgörüyle uzamadan atlatıyoruz ve en önemliside dediğin gibi mutlu olmak kendi elimizde ...

ya mutoş sen benim çikcikime niye bu kadar taktın kafayı anlayamadım.görsen o da aynı benim gibi geveze senin gibi cadı :lepi: :eek:

bi bünyeye 2 cadi fazla geliyorda ondan taktim cicim :KK70: sen yetiyordun..bide cikcik cadi cekemeyiz :pp

slm hanimlar.çok açim canim herşeye saldirmak istiyo sabahtan beri.yani sevmediğimhalde patlican verseler yiyecek durumdayim.umarim geçiçi bi durumdur :))))))))))))))))))))))))

Ay mutoşum içime su serptin ya ben 68 kilodan gidiyorum geriliyorum ama yemedende duramiyorum ay kizlar ya hepinizi özlemişim akşamlari şöyle karşilikli konuşmak için inşallah karşilaşiriz minyatürüm iyi dileklerin için sağol canim teyzeleri bu bebekde hepinizin çok emeği var mutoşumun birak şu bebek işini bir tarafa doktara falan gitme düşünmedediğini gün biraktim ve hiç ummadiğim anada geldi bebeişim siz olmasaniz teyzeleri ben çok daha kötü günler geçiriridim

haticecim canımıniçi herşeyin bi vakti zamanı vardır tatlım sende çok üzüldün ama vardır rabbimin bi bildiği inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına aldığın günleride paylaşacağız seninle

kızlarya ben bugün kayınvaldemlerle mevlide gittim :) her gören yeni gelin diyodu bana nasıl garip oldum anlatamam :)
vee en önemlisi yarın annemler geliyo bana şimdiden telaşım başladı nerden baksan 25 kişi olacağız ve ben ilk defa bu kadar kalabalığa yemek yapıcam inşallah güzel olur herşey kızlarya dua edin bana : )

ahh amanda aman benim balim balayindan donmuste resimlerini koymus allahim nazarlardan saklasin emi seni kizz nazar degecek sil sunlari
yaaa uzuldum bak seni kacirdigimaa ben neyse birgun karsilasiriz herhalde artik netinde var cok sukur kiz seni ne cok ozlemisim baenn evinde sende cok guzel balimm insallah buun omur mesut bahtiyar olursun esinle cocuklarinla

kiz sende bir gittin pir gittin seni burda gormek cok guzel be anacigim oh be yavas yavas ozunmuze donuyoruz nihayet senlensin artik surasi eski gunlerdeki gibi nasil gidiyo hamilelik bir sorun yok insallah canim kib oldumu

bakk suna yine cik cik ya kizim bak sinir oluyoz biz senin su cikcike onun yuzunden buraya gelmiyomusun itiraf ettin yaa hihhh:dilcikar:
sevmiyoz kizim zorlami hiii hem onu hem bizi idare edebilirsen belki severizz :jeyyar:

X