ya bide 65 kiloyken nasil oturdugunu hayal et..neler giyindigini hayal etokadar fark ediyorki neslicim..katara gittigimde citirdim :) gerine gerine dolaştim valla :) rahatca oturdum..orami burami kapatma ihtiyacim olmadi hiç :) eşimin bluzlerini bile giydim..onlar bile yakişti düşün artik
neslicim seni rezil etmeye geldim hiiiiiççç yakiştiramadim sanaaaaaaaaa..800grammi verdin o kadar aydan sonra..ki daha yeni aldigin kilolar bunlar..enaz 2 kilo vermeliydin..
kizlar bu kaptaniniz kesin gene recelleri götürdü söyliyim ben size..kaptandir diyip lafinizi esirgemeyin..vurun ensesineeee sallayin oklavalariniziii anca bundan anlar bu
gicikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :mymeka:
kiz ne karizmayi dagitiyonn ne receli ben recel yemiyorum bir defaa cikolataya gectimm ay dur giderde soyler simdi buu yok yok cikolata felan ben diyetteyim ne cikolatasii sen var ya sen bir numarali cadisin istee
al sende bir kac ay sonra boyle olacan :CüvCüv: ah dogumdan sonra gelirde bir takima girmeye ugrasirsin dimi sennn gor bak neler yapacam sana oncelikle butun kaptanlara almayin o siskoyu zayiflamasin yediklerinle yasasin diye ambargo koyacamm hihh:dilcikar:
daha ne olsun kiz o bebk okadar buyuk degisiklikki sorma kiz hamsilik nasil bir duygu ama kipirdamaya basladimi bariievet harika bi duygu :) her gören zayiflamişsin diyor..bide eşim burda degildi ya..herkes "eşin yok diyemi eridin" diye sorardi..bende "hayir rejim ve spor yapmaktan" derdim :)) cok keyifli bişey :) inan tüm ac kalmalarina degiyor :) hele o her kiyafetin sana olmasi yokmuuu :) muthiş bişey..
yok canim katara gitmeyecez :) temelli döndük :) gerçi ben özledim orayi..cok sevimli bir ortami vardi..ama cok zor gurbet ya..bide burda eşim daha uygun bir iş bulunca kalmaya gerek kalmadi..zaten eşim daha cok dil için gitmek istemişti..ingilizce pratik yapmak için..temelli kalmaya niyetimiz yoktu :)
hayatimda bi değişiklik yok..bebiş geliyor işte teyzesi :) en büyük köklü değişim bu :))
kiz bak aglatirim simdi seni ha zaten herseye agliyosundur sen baslarim simdi sana vay dogum soyle oluyo boyle oluyo sonrasindaki zorluklari gorursun gulunu sus bakk sakin lafcilik yapma ayy kiz seni annelikte degistirmemis azcik kuzu olsana cadiii:)))))))))))))))))))))))))))))))))) dur iyi oldu bu itirfin onu yetiştireyim :))))))))))))
kiz beni alirlar hemen be :)) hem benim bahanem var..koskoca bi hamilelik gecirmişimmmm..herhalde kilo alcamsenin bi bahanen bilem yok naniknanik
daha ne olsun kiz o bebk okadar buyuk degisiklikki sorma kiz hamsilik nasil bir duygu ama kipirdamaya basladimi barii
kiz bak aglatirim simdi seni ha zaten herseye agliyosundur sen baslarim simdi sana vay dogum soyle oluyo boyle oluyo sonrasindaki zorluklari gorursun gulunu sus bakk sakin lafcilik yapma ayy kiz seni annelikte degistirmemis azcik kuzu olsana cadiii
kipirdiyor canim..son ultrason görüntüsünde epey bi oynadi :) eller kollar böyle cok şirindiiii :) sonra yoruluyor uyuyor felan cok tatliydiiiiii :))
kizim demirden korksak trene binmezdik lafi sana cok uyuyor :) evet cok zirtlak bişi oldum ama okadarda degil :))) ben hala kuzuyummm..sizin gözleriniz bozukk..hem kuzuydum kuzu kalicammm :ecrin_bebek:
canim mutosum seni cookk seviyorum iyi geceler
ah ah iki kilo nasil gidecek simdii uff bir iki bir iki egzersiz yapmaya baslayim ben hadi byssss
günaydın kızlarrrrrrrrrr.
eğer dün yanımda olsaydınız beni vururdunuz walla.o kadar çok yedim o kadar çok yedim ki hala karnım tok.makarnalar börekler omletli kahvaltılar filan.noldu bana anlayamadım :))) tabi hemen bugün topluyorum kandimi.gerçi akşam kaçırabilirim biraz ama en geç yarın sabah normale döncem :)
mutoşum hamişlik nasıl gidiyor.allah yardımcın olsun cadıcım.
neslim reçel güzelim.sizin takıma uğrayacağım.oklavalarım hep sizinle olacak :)))
şimdilik mucks..
dip not: görüldüğü gibi üsteki yazımda 1 kere bile cik cikimden bahsetmedim.bunun aynen kayıtlara geçmesini istiyorum :)))
yeni gelin gelmişşşşşşşşş hemen resimleri isterizzzzzzzzzzzzz
ekle bakayim cadiiii :) nasil gidiyor evlilik bakayim? aliştinmi :) kilo durumun nasil[/QUOTE
canım benimyaaa nasıl özlemişim seni de Şeniz
evlilik çok şükür iyi gidiyo tatlım allah bozmasın
kilo durumunuda hiç sorma istersen malum düğün oldu rahatlık birde balayında açık büfe mahvoldum iyice