Haklısın kesinlikle fakat elalem takıntımdan son derece nefret ediyorEşiniz elalem ne der düşüncesini size itekleyerek açılmanızı istemiyor bunuda elalem ne der onu düşün diyerek size dolaylı yollardan vurguluyor öyle vibeı aldım. Açılıp açılmamak tamamen sizin düşüncenize kalmış bir şey.
Sosyal medya uygulamalarımı sildim tekrar ne zaman kullanmaya başlarım Allah bilir. Açılırsam da akraba ya da arkadaş çevrem tabiki bunlar yakın olmadıklarım, hayatımda parazit olarak yer kaplayanlarBöyle kişilerle aranıza mesafe koyun, açıldığınıza dair haber vermenize gerek yok. Önce kendiniz açılın bu yeni süreci kendiniz rahatça geçirin.
Bir kere gerçekten istekli bir şekilde kapanmamışsınız çocukluğun verdiği bir kararla. Aklınıza bir kere düşmüş "açılmak" hatta şu an " açılmayacağım kararı mı verdim" desenizde kendinizi kandırmış olacaksınız. Onun bunun aklını fikrini düşünerek anca beyninizi çürütürsünüz.Haklısın kesinlikle fakat elalem takıntımdan son derece nefret ediyorevet açılmamı tam da onaylıyor açıl diyor diyemem, açılıp açılmamak sana kalmış bir şey diyor aslında sizin ve diğer üyelerin de dediği gibi ancak benim gönlüm açılmamandan yana ama açılırsan dövecek, sövecek, ayrılacak değilim ben senin kendi kararlarını kendin alabilmenin istiyorum diyor bunu da her konuda üstünü çizerek söyler. Halâ annem ne der ablam ne der akrabalar arkadaşlar ne der diyerek ilişkimize de müdahale ettiriyorsun bunları aşsan ben yanlış yaptığın konularda bile yanındayım en azından yanlış yapa yapa öğrenecek bu hayatı diye savunurum seni diyor haklı da
Açılmak istemesi ile inançsız olmak ne alakaSevgili konu sahibi dinler uydurma ve Tanrının varlığı meçhul...
Bu gerçekliği burda öğrenmeniz şok etkisi yaratabilir ama elbet bir noktada farkına varacaktınız( yani öyle umuyorum) ne kadar erken o kadar iyi bu yönden bakalım.
Tanrı varsa ve koskoca evrende bizim kıytırık galaksimizdeki kıytırık gezegenimizde ki insanlarla ilgileniyorsa açılmanızın günahını üstlenebilirim.
İçinizden nasıl geliyorsa öyle yapın burdaki süslümanların yorumlarını dikkate almayın zira elalem ne der kısmındaki Elalemin çoğunu bunlar oluşturuyor.
Bir insanın inancına yorum yapmak büyük kabalık. Benimde Müslümanlık anlayışım boy abdesti almaktan ibaret ama kimsenin dinine dil uzatmiyorum.Sevgili konu sahibi dinler uydurma ve Tanrının varlığı meçhul...
Bu gerçekliği burda öğrenmeniz şok etkisi yaratabilir ama elbet bir noktada farkına varacaktınız( yani öyle umuyorum) ne kadar erken o kadar iyi bu yönden bakalım.
Tanrı varsa ve koskoca evrende bizim kıytırık galaksimizdeki kıytırık gezegenimizde ki insanlarla ilgileniyorsa açılmanızın günahını üstlenebilirim.
İçinizden nasıl geliyorsa öyle yapın burdaki süslümanların yorumlarını dikkate almayın zira elalem ne der kısmındaki Elalemin çoğunu bunlar oluşturuyor.
1 hafta önce heveslenip alışveriş yaptım eşim anladı kıyafetlerdenÇok küçük yaşta kapanmışsınız görev yaptığım okulda 8 yaşında 10 yaşında kapalı kızlar var onlari görünce ben üzülüyorum. Bence bir anda tamamen açılmak yerine önce evde eşinizin yanında saçınıza daha çok özen gösterin sonra kizkiza bulusmalarda vs... Belki bu bir hevestir yasanmamisliktir bilemezsiniz Spor salonunda çok güzel bir kız arkadaşım vardı salonda oldukça açık ve suslüydü kapalı olduğunu öğrenince çok şaşırmıştım o şekilde de kendinizi tatmin edebilirsiniz. Ayrıca kapalıyken açılan arkadaşım çok fazla on yıl üstü kapalı kalıp açılan çok arkadaşım var.