Eki Görüntüle 1105304 bu duruyormu halaa
ben de bunu demiştim özel mesajda, bu duruyor evet. sadece 1 kez giydim. cok severek almıştım, ama bol oluyor su anda
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
begendiyseniz kacırmayın derim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni pardesülerle devam..
Eki Görüntüle 1104939 Eki Görüntüle 1104941 Eki Görüntüle 1104942 Eki Görüntüle 1104943 Eki Görüntüle 1104944
armagan marka, yazlık efil efil pardedü. taş rengi. dar paca pantalon üzerine sahane oluyor. modeli cok guzel. ne yazıkki artık bana olmuyor. zamnında bir ev kirası kadar para verdiğim bu pardesü sadece 50 tl
Eki Görüntüle 1104947 Eki Görüntüle 1104948 Eki Görüntüle 1104952 Eki Görüntüle 1104953
iz otantik pardesü, kuması yazlık, kullanımı rahat, modeli çok cici, sadece 30 tl
Eki Görüntüle 1104959 Eki Görüntüle 1104962 Eki Görüntüle 1104964 Eki Görüntüle 1104966 Eki Görüntüle 1104967
armine pardeü, yazlık kumaştan. yine bir ev kirası kadar olan fiyatının etiketi üzerinde :) sıfır. sadece 100 tlye veriyorum. yarı fiyatından da az. bu pardesüyü alana bir tane de İPEK EŞARP hediye edicem
ben de bunu demiştim özel mesajda, bu duruyor evet. sadece 1 kez giydim. cok severek almıştım, ama bol oluyor su anda
begendiyseniz kacırmayın derim
kaç bedenn ve boyu nereye kadar geliyor acabaa
38 beden,40a da olur. araboy, ben 160 ım bana bilek üstü oluyor
tam olarak rengi nasıll bide fiyat ne kadar olurr
rengi füme, 100 tl demiştim fiyatına ama 80e bırakayım begendiyseniz, bir tane de ipek eşarp hediye :)
tamam o zaman canımm
tanesi 15 tl, hepsini alırsanız toplam 40 olur..
size msj atmstm ama :)
Almadım sanırım canım hatırlayamadım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eft havale dısında baska odeme secenegyle alınablıyr mu diye sormustum ben yani kartla odeme falan eger varsa esarplarnızı almak istrym ücünü de :)
kusura bakma canım, gözümden kactı sanırım. pttye ismime havale yapabiliyorsunuz bildigim kadarıyla, ya da kredi kartıma da yatırabilrsiniz atmden kartsız işlem olarak
ben size özelden mailimi yazayım ordan konusuruz..
Canim kiyafetlerin çok güzel ama beden uymuyor elinde başka eşarplar varsa bakmak isterim
kusura bakma canım, gözümden kactı sanırım. pttye ismime havale yapabiliyorsunuz bildigim kadarıyla, ya da kredi kartıma da yatırabilrsiniz atmden kartsız işlem olarak
ben size özelden mailimi yazayım ordan konusuruz..
Bana dnecktnz ama :)
Canim kiyafetlerin çok güzel ama beden uymuyor elinde başka eşarplar varsa bakmak isterim