Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadara olur ikisi birde 40 bedene olurmu hemen almak isterim
nar ciceği tunik medium, olur diye tahmin ediyorum.sadece 1 kez giydim. 60 tlye almıstım. lacivert pardesü de dediğim gibi düğmeleriyle oynarsanız olur. baya payı var düğme kısmında. ben de ilk kilo aldıgımda düğmelerinin yerini değiştirip kullandım, şimdi kilo verince düğmelerini eski yerine almıştım, siz tekrar üzerinize göre ayarlarsınız. pardesüyü 50 den koymustum, tunik için düşündüğüm fiyat da yarı fiyatı idi. ikisini alırsanız 60a bırakabilirim. bir de esarp hediye ederim..
Tamam alicam ...
armine mavi pardesü kaç beden acaba?
38-40 bedene uyumlu o pardesü
hımm bana olmaz sanırım o zaman, olaydı iyiydi :)
armine den aldığım en son pardesü 42 bedendi.
Pardesülerin çok güzelmiş
tesekkurler, begendiğiniz varsa yardımcı olabilirim![]()
Laciverti alıcaktım ama sanırım satılmış
evet onu bi arkadas ayırttı. beyaz olan var tugbadan almıstım, armagan marka olan tas rengi pardesü bir de, ikisini öneririm, cok guzeller, yaz için de kullanıma cok uygunlar
Acaba kesin alıcak mı almazsa ben talibim ♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥
Beyaz değilde taş rengi olan aşırı sade geldi acaba resimde mi öyleevet onu bi arkadas ayırttı. beyaz olan var tugbadan almıstım, armagan marka olan tas rengi pardesü bir de, ikisini öneririm, cok guzeller, yaz için de kullanıma cok uygunlar
Beyaz değilde taş rengi olan aşırı sade geldi acaba resimde mi öyle
bilakis aslında kollarındaki detaylar, arkada belindeki detay, eteginin modeli gayet şık duruyor. kumaşı cok guzel. o pardesüyü alırken farklı ve şık oldugu için almıştım. dar paca pantalonla cok guzel oluyor.
Etekle de giyebilirsin:)Ben pantolon giymiyorum : )
Senden 2 tane alırım