How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

10 öğrenciye yemek menüsü aciiil

rana62

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2007
1.012
66
643
45
selam kızlar karşı apartmanımızda erkek öğrenciler var eşim şu çocuklara öğle ve akşam yemeği hazırlarmısın dedi çocuklar orta okul lise öğrencileri aileleri çoğunun köyde yada uzakta bende neden olmasın dedim ama ne yapacağımı bilmiyorum hem kolay olsun hemde çocuklar beğensin hem de doysunlar istiyorum daha 2 aylık oğlumda var o yüzden kolay olsun istiyorum. sizce iki öğünde de nasıl bir menü hazırlayabilirim ?

pilav cacık başka gelmiyor aklıma

Son düzenleme:
hoşaf ya da komposto yapabilirsin. ama pilavın yanında başka bi şey de lazım ama ne?

Mevlüt Gibi ..
Pilav Üstüne Tavuk Didikle..:27:
Ayran Ver..

fırında patates tavuk yap canım gayet kolay patateleri yuvarlak diz haşladığın butları üzerlerine diz domates biber üzerine al sana yemek toplam 15 dakika:66:

o zaman kızlar öğlen tavuk pilav ve cacık yada hoşaf peki akşama?

o zaman kızlar öğlen tavuk pilav ve cacık yada hoşaf peki akşama?

Akşama da,
Börek Falan Yap Değişiklik Olsun..
Ya da Öğlen Börek Falan Yap..
Akşam Bunları Ver..
Sana da Zor Olmasın Madem Bebişin Var..:34:

Akşama da,
Börek Falan Yap Değişiklik Olsun..
Ya da Öğlen Börek Falan Yap..
Akşam Bunları Ver..
Sana da Zor Olmasın Madem Bebişin Var..:34:

akşama tavuklu yemek tamam öğlenede börek ve bişeyler daha olsun ama ne offf ben çok tez canlıyımdır şimdi 5 gün düşünür dururum yetecek mi yetmiyecek mi beğendiler mi diye huyum kurusun

akşama tavuklu yemek tamam öğlenede börek ve bişeyler daha olsun ama ne offf ben çok tez canlıyımdır şimdi 5 gün düşünür dururum yetecek mi yetmiyecek mi beğendiler mi diye huyum kurusun

Onlar Öğrenci Ev Yemeğine Hasretlerdir..
Mutlaka Beğeneceklerdir..
Takma Kafana..
Bizde Öyleydik.. Zamanında:34:

Back