• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 Kişinin Zayıflama Yarışması Yapma Deneyimleri

Merhaba arkadaşlar beni de alın beni de. Ben de 4 haftadır diyetteyim ve 60 kilodan 55.5e düştüm,bu hafta 5.haftam tabi doğal olarak kilolarım artık daha yavaş gidiyor ama bu hafta hedefim 54lü rakamları görebilmek. Asıl hedefim iase 50 kilo olmak,boyum 163. Ben de bu yarışa girmek istiyorum.Keşke en çok kilo verene bir ödül versek,aslında şöyle olabilir en çok kiloyu verene pazar günü istediği bir yemeği yeme ödülü verebiliriz belki böyle daha da motive oluruz .Bir fikir tabi.

Benim diyetim şöyle:
Sabahları 1 dilim çavdar ek.
peynir,domates,3 zeytin,salatalık.
ya da formpeynirli kraker ya da peynirve acı soslu ekmek
ve yeşil çay

Ara
limonlu form 3 tane
lipton form plas

Öğle
2 yemek kaşığı z.yağı ile yapılmış yemekler
tavuk sote,fasulye kavurma,çorba,sebze yemekleri
bu yemeklerden 1 porsiyon salata ya da yoğurt

Ara
yeşil çay,kayısı kurusu

Akşam
İnanın akşam canım yemek yemek istemiyor.
Meyve,cacık,galeta gibi yiyeceklerle geçiştiriyorum.

Ara
Meyve
yeşil çay

Günde 3 litre su ve 1 saat yürüyüş hedef 50 artık bu 50 yigöreceğim kararlıyım.

Merhaba arkadaşlar beni de alın beni de. Ben de 4 haftadır diyetteyim ve 60 kilodan 55.5e düştüm,bu hafta 5.haftam tabi doğal olarak kilolarım artık daha yavaş gidiyor ama bu hafta hedefim 54lü rakamları görebilmek. Asıl hedefim iase 50 kilo olmak,boyum 163. Ben de bu yarışa girmek istiyorum.Keşke en çok kilo verene bir ödül versek,aslında şöyle olabilir en çok kiloyu verene pazar günü istediği bir yemeği yeme ödülü verebiliriz belki böyle daha da motive oluruz .Bir fikir tabi.

Benim diyetim şöyle:
Sabahları 1 dilim çavdar ek.
peynir,domates,3 zeytin,salatalık.
ya da formpeynirli kraker ya da peynirve acı soslu ekmek
ve yeşil çay

Ara
limonlu form 3 tane
lipton form plas

Öğle
2 yemek kaşığı z.yağı ile yapılmış yemekler
tavuk sote,fasulye kavurma,çorba,sebze yemekleri
bu yemeklerden 1 porsiyon salata ya da yoğurt

Ara
yeşil çay,kayısı kurusu

Akşam
İnanın akşam canım yemek yemek istemiyor.
Meyve,cacık,galeta gibi yiyeceklerle geçiştiriyorum.

Ara
Meyve
yeşil çay

Günde 3 litre su ve 1 saat yürüyüş hedef 50 artık bu 50 yigöreceğim kararlıyım.

hoşgeldın maip ilgilenyor ekleyecektır sanırım;)
bız lıste falan paylasmıyoruz can ım ama sen ıstersen tabı paylasabılırsın kımseyı yedıklerıyle yargılamıyoruz burda kavga gurultu yok yanı lıstende guzel basarılar dılıyorum hedefıne cok yok basarırsın umarım.

Günaydın herkese beni alıp almadığınızı bilmiyorum ama kilo bildirimi yapıyım dedim. Ben bu hafta 500gr verebildim sadece 55 kilo oldum .haftaya diyet değiştiriyorum hedef 54.

kızlar sımdı celıskıdeyım :) dun sabah 82,5 geldım tartıda lakın cumartesı kaçamak oldu bugun sabah 83,4 geldım :( aslında cumartesı sabah kılosunu bıldırım yapsak daha ıyı olmaz mı kacamaklar ısın ıcıne dahıl olmaz neyse pazarsabah kılom 83,4 maıpcım sen bu nu dıkkate alırsın yenı arkadaslarda var lıste :)

listeye alındımmı bilmiyorum ama yinede bildireyim dedim.
Kilomda değişiklik yok.67 yim.çok takıldım 67 de 67 yi kırmak için napmam lazım bir araştırayım.

kızlar merhaba pazar günü yazamadım anca girebildim daha doğrusu anca yazabiliyorum size 65,400 olmuşum ben sevindim aslında çok sıkı birşey yapmadım bu hafta sadece 1 saat spor hergün ve 6 dan sonra yemeyerek vermişim bunu bu hafta daha sıkı bir diyet uygulamaya başladım bu ikisine ek olarak porsiyonlarımı azalttım bakalım bu hafta ne kadar gidecek :))

konu sahibi Maip anca giriyor nete :)) affola, nete girecek hiç vaktim yoktu, gezmelerdeydim :)) hemmen düzenliyorum..

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Üye Adı[/td]
[td]Ağustos 4.Pazar[/td]
[td]Eylül 1.Pazar[/td]
[td]Eylül 2.Pazar[/td]
[td]Eylül 3.Pazar[/td]
[td]Eylül 4.Pazar[/td]
[td]Eylül 5.Pazar[/td]
[td]Ekim 1.Pazar[/td]
[td]Ekim 2.Pazar[/td]
[td]Ekim 3.Pazar[/td]
[td]Ekim 4.Pazar[/td]
[td]Toplam Verilen Kilo[/td]
[td]Hedef[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Maip[/td]
[td]65[/td]
[td]64.5[/td]
[td]64[/td]
[td]63.5[/td]
[td]63[/td]
[td]62.7[/td]
[td]63[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]2[/td]
[td]47[/td]
[/tr]

[tr]
[td]yelkenlikiz[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]86.7[/td]
[td]85.8[/td]
[td]85.1[/td]
[td]84.4[/td]
[td]83.4[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]3.3[/td]
[td]60[/td]
[/tr]

[tr]
[td]pretty__woman[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]79.5[/td]
[td]80.5[/td]
[td]79[/td]
[td]79.7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]+0.2[/td]
[td]57[/td]
[/tr]

[tr]
[td]elfidaaa[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]66[/td]
[td]65.4[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]0.6[/td]
[td]60[/td]
[/tr]

[tr]
[td]yarisci[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]67[/td]
[td]67[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]--[/td]
[td]63[/td]
[/tr]

[tr]
[td]bitter80[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]55.5[/td]
[td]55[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]0.5[/td]
[td]50[/td]
[/tr]

[tr]
[td]Haftanın Birincisi Kaç Kilo Verdi ?[/td]
[td]X[/td]
[td]divdili - 2.3 kilo verdi[/td]
[td]divdili - 0.9 kilo verdi[/td]
[td]yelkenlikiz - 0.9 kilo verdi[/td]
[td]pretty__woman - 1.5 kilo verdi[/td]
[td]yelkenlikiz - 0.7 kilo verdi[/td]
[td]yelkenlikiz - 1 kilo verdi[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

.

Bir de başlığımızı düzeltseler çok güzel olacak, önceki başlığımız fiyakalıydı :34: konu taşınırken başlık da gitti :9:

Bir de başlığımızı düzeltseler çok güzel olacak, önceki başlığımız fiyakalıydı :34: konu taşınırken başlık da gitti :9:

maipppp hoşgeldin ne kadar gezdın sen oyleee:)))
neydıkı oncekı baslık bılemedım :)
map bıldırım gununu cumartesı yapsak daha ıyı olmazmı :)) hafta sonu kacamak oluyor ıster ıstemez hemen sıskınlıgı pazar sabahından cıkıyor :) nahoşşş ama ben bu hafta 3 gun kacırdım o ısı bu hafta kılko neyın veremem almasam ıyı:) 1 gun dısardaydık 2 gunde mısafır geldı yemeklı falan oovvvfff yanı :)

maipppp hoşgeldin ne kadar gezdın sen oyleee:)))
neydıkı oncekı baslık bılemedım :)
map bıldırım gununu cumartesı yapsak daha ıyı olmazmı :)) hafta sonu kacamak oluyor ıster ıstemez hemen sıskınlıgı pazar sabahından cıkıyor :) nahoşşş ama ben bu hafta 3 gun kacırdım o ısı bu hafta kılko neyın veremem almasam ıyı:) 1 gun dısardaydık 2 gunde mısafır geldı yemeklı falan oovvvfff yanı :)

:9::9::9::9::9:seni gidi seniii, kaçamak maçamak yok, özellikle pazar günü yaptık ki cumartesiden fazla kaçıran olmasın :9::9::9:

önceki başlık Zayıflamak İsteyen Kadınların Mekanı idi. Ama ben yine konuyu farklı yere açmışım, oradan alıp buraya taşırlarken acele tarafından bir başlık yazılmış :)) aman neyse konuyu kapatmadılar ya buna da şükür :34:

ve aday öğretmen internete kavuşur, tekrardan selam olsun eyy taş gibi böyle sütun gibi olma yolunda ilerleyenlere :))
tez vakitte aranıza dönüp farkı kapatacağım, tabi alır iseniz :26:

kızlar vermem dıyodum ama yuruyusler ve dıkkatım ıse yaramıs anlasılan :))

81,9 geldım :54:

maipppp ilgilenmiyorsun ama bursayla açtın kaçtın oldu :)

neyse ben kendımı takıp acısındanda yazıyorum gecen pazar 81,9 idi bu pazar 80,7 .... 1,2 kg vermısım :)

Back
X