- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
Kuzum nazardan değilde önemsemediler bazı kişiler o yüzden karıştı bence ora inşallah sonuna kadar gider bende çok rahatladım Ya Fettah zikrinden sonra bide grupla iyi oluyorOrayada ufaktan bır nazar değdi bugun.. 2 gundur noluyor anlamıyorum
Tamam canım o zaman seni de listeye ekliyorum ben herkesin dileğini bikere de yazıcam herkes herkes için okumayı bitirdiği zaman okudum yazsın böylelikle karışıklık olmaz@yorgunkubak canım bu şekilde aç listeyi senin gruptaki. Mesele ben 5gün sonra temizlenecem hepsini 1 gündede bitiririm. Herkesin dileğini 1 kerede paylaş isteyen 1 günde 1 den çok kişiye okusın bitsin
Şimdi düzeltiyorum o gruptadaTamam canım o zaman seni de listeye ekliyorum ben herkesin dileğini bikere de yazıcam herkes herkes için okumayı bitirdiği zaman okudum yazsın böylelikle karışıklık olmaz
Yeni bir grup actik 10 kisilik yapicaktim doldu fakat sen de gelmek istersen seni de ekleyeyim 313 ayetel kursi okuncak benim actigima konuya bak biKizlar son karar nedir valla her girdigimde farkli seyler okuyorum. Bence grup yoneticisi bisey soylesin ve bizde uyalim cok karisti rabbi yesir dendi tam ona baslicaktim baktim bi suru sey yazilmisMintimint masa yumrugunu vur bu okuncak de okuyalim o okuncak bu okuncak derken bugunumuz bosa gittii valla ya.
Gülüm hem 4 ayrı tesbih oluşu hem adet olma mevzusu olayı bozdu hemde beter bozduKizlar son karar nedir valla her girdigimde farkli seyler okuyorum. Bence grup yoneticisi bisey soylesin ve bizde uyalim cok karisti rabbi yesir dendi tam ona baslicaktim baktim bi suru sey yazilmisMintimint masa yumrugunu vur bu okuncak de okuyalim o okuncak bu okuncak derken bugunumuz bosa gittii valla ya.
Canim bende katılmak isterim eğer mümkünse tam istediğim şekilde düzenlemimişsin. Aslında bu grup içinde öyle düzenlenmiş olsaydı hiç bir sıkıntı olmayacaktıYeni bir grup actik 10 kisilik yapicaktim doldu fakat sen de gelmek istersen seni de ekleyeyim 313 ayetel kursi okuncak benim actigima konuya bak bi
Canım okumaya gerek yok helal olsun. Sıkıntı yapma hiçGülüm hem 4 ayrı tesbih oluşu hem adet olma mevzusu olayı bozdu hemde beter bozduiptal oldu grup. Ama hak geçmesin bana okundu bende temizlenince tek tek size okucam Allah kabul etsin
Tamam canim seni de ekliyorum 12 kisiyle kapatiyorum artik gurubuCanim bende katılmak isterim eğer mümkünse tam istediğim şekilde düzenlemimişsin. Aslında bu grup içinde öyle düzenlenmiş olsaydı hiç bir sıkıntı olmayacaktı
Evrt okumaya gerek yok canim helali hos olsun Allah kabul etsinGülüm hem 4 ayrı tesbih oluşu hem adet olma mevzusu olayı bozdu hemde beter bozduiptal oldu grup. Ama hak geçmesin bana okundu bende temizlenince tek tek size okucam Allah kabul etsin
Tamam canım çok sağolTamam canim seni de ekliyorum 12 kisiyle kapatiyorum artik gurubuaksam bildirim yapicam liste sayi herseyi
Canim grubu bulamadım benTamam canim seni de ekliyorum 12 kisiyle kapatiyorum artik gurubuaksam bildirim yapicam liste sayi herseyi
Canım okumaya gerek yok helal olsun. Sıkıntı yapma hiç
İnce düşünceniz için sağolun kızlar ama ben okıyunca kendimi daha huzırlu hissedecemEvrt okumaya gerek yok canim helali hos olsun Allah kabul etsin
Canim hic gerek yok okucaz iste simdi yeni grupta Allah kabul etsin insallah dilegin gerceklesir.Gülüm hem 4 ayrı tesbih oluşu hem adet olma mevzusu olayı bozdu hemde beter bozduiptal oldu grup. Ama hak geçmesin bana okundu bende temizlenince tek tek size okucam Allah kabul etsin
Sağol canım cümlemizin inşallahCanim hic gerek yok okucaz iste simdi yeni grupta Allah kabul etsin insallah dilegin gerceklesir.
Bu dua grubu şuan aktif değil canmBenide ekler misin?
Ahhh ben bu defteri kapattım neden bana sürekli hatırlatıyorsun madam