- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
Insallah bende sana sey demek istiyordumSendende razı olsun.. Allah hepinizin dualarını kabul etsın.. Dualarınız da benıde eksık etmeyin yeter
Belırlı bı sayısı varmıInsallah bende sana sey demek istiyordum
Cuma suresi hayirli bir es evlilik icin
Cok onemli
Ederim insallah dua bende beklerim rabbim herkese yardim etsin insallah
Boyle oluyorsa ben varım kizlarAdeti bitince tamamlıyo çoğu listede öyle yapıyolar canm
Ben yıne anlamadımAdeti bitince tamamlıyo çoğu listede öyle yapıyolar canm
Şimdi liste başlıyo ben adet oldum yanına mazeretli yazıyo o kişi adeti bitince okuyamadıklarını okuyup bildirim atıyoBen yıne anlamadımgalıba beyın hucrelerım öldü..
Harbıden haaOkuyamıyoruz toparlayamıyoruz ama vazgeçemiyoruz
Tamam canımŞimdi liste başlıyo ben adet oldum yanına mazeretli yazıyo o kişi adeti bitince okuyamadıklarını okuyup bildirim atıyo
İlla okucaz ha gayretHarbıden haaben boyle azim gormedım
Benımkı de gec.. Ramazan sonrası taa..Benim adetim mayısın 6 sı gibi ben de varım kızlar
Suan cnm bu grup iptal olduBu diğer ayetel kursi grubundan farklı mi kızlar
Olurmu canım seve seveNe demek canim okumasan da olur Allah duani kabul etsin
Bugun devam etcem insallah aynen ameller niyetlere gore
Bu arada aynı sekılde bende... Lutfen kendını okuyacagım dıe sartlama ha kendıme etmısım ha ssna Allah niyetimi bılıyor ya o yeter..Olurmu canım seve seve
Canım inanki banada okumak çok iyi geliyor severek okurum sizdende Allah razı olsunBu arada aynı sekılde bende... Lutfen kendını okuyacagım dıe sartlama ha kendıme etmısım ha ssna Allah niyetimi bılıyor ya o yeter..
Ayyy ne güldüm Allah vazgeçirmesin. Ben ne zaman bıraksam tesbihi psikolojik olarak çok kötü çöküyorum. Daha 3 5 güne kadar yerlerdeyken Allah razı olsun kim etiketlediyse hatırlayamadım Ya Fettahla yine başladım bugün o kadar mutlu ve kendimi iyi hissediyorumkiOkuyamıyoruz toparlayamıyoruz ama vazgeçemiyoruz
Orayada ufaktan bır nazar değdi bugun.. 2 gundur noluyor anlamıyorumAyyy ne güldüm Allah vazgeçirmesin. Ben ne zaman bıraksam tesbihi psikolojik olarak çok kötü çöküyorum. Daha 3 5 güne kadar yerlerdeyken Allah razı olsun kim etiketlediyse hatırlayamadım Ya Fettahla yine başladım bugün o kadar mutlu ve kendimi iyi hissediyorumki
@yorgunkubak canım bu şekilde aç listeyi senin gruptaki. Mesele ben 5gün sonra temizlenecem hepsini 1 gündede bitiririm. Herkesin dileğini 1 kerede paylaş isteyen 1 günde 1 den çok kişiye okusın bitsinMoonfacedMom canım sen geçen yıl bi liste yapmıştın herkes en başta dileğini söylemişti. Sırayla kendi kendimize okuyup bütün kişileri bitirince 1 kere tek bildirim yapıyorduk. Hiç karışıklıkta olmuyor öyle çokta güzeldi. Ben günde 3 5 kişiye bile okuyabilmiştim. 313 ayetel kürsiyide öyle tapabilirsin su gibi geçer