- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
Kız asagıda benzer konularda durmadan gözüme gözüme giriyor ben napım,Ahhh ben bu defteri kapattım neden bana sürekli hatırlatıyorsun madam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız asagıda benzer konularda durmadan gözüme gözüme giriyor ben napım,Ahhh ben bu defteri kapattım neden bana sürekli hatırlatıyorsun madam
EtkileyiciKız asagıda benzer konularda durmadan gözüme gözüme giriyor ben napım,
Aklım yaptıklarımda değil yapamadıklarımda bi yoklama yapayım dedimDeneme bir ki
Ben hala inanamıyorum neden başlayamadık yaAklım yaptıklarımda değil yapamadıklarımda bi yoklama yapayım dedim
Kısmet değildi demek kiBen hala inanamıyorum neden başlayamadık ya
Kesinlikle nasip olmayınca olmuyor buda onlardanKısmet değildi demek ki
Allah razi olsun okumasan da olurdu ama cok tesekkur ederimMoonfacedMom Morrmeneksee Yorgunkus Ssevincli namaste21 Magnifiaque K karamelli001 mavispreyboya SoLeiL12
Kızlar benim için okuma yapmıştınız Allah razı olsun. Bende sizin için tamamladım Allah ne muradınız varsa kabul etsin inşallah
Ramazandan sonra baslayalimmiKısmet değildi demek ki
Hepimizdwn canımAllah razi olsun okumasan da olurdu ama cok tesekkur ederim
Ramazandan sonra listeli esmaül hüsna hatmi düşünüyorum.ebced değerlerine göre sıraylaRamazandan sonra baslayalimmi
Cuma oturması yapalım nolurrRamazandan sonra listeli esmaül hüsna hatmi düşünüyorum.ebced değerlerine göre sırayla
Cuma oturmasi ne kizCuma oturması yapalım nolurr
O ne kız zoomla mı oturacaz cumalarCuma oturması yapalım nolurr
Cuma oturmasi ne kiz
Ahahaha..O ne kız zoomla mı oturacaz cumalar
Ayyy vallahi sesli kahkaha attımO ne kız zoomla mı oturacaz cumalar