10 kiloyu 45 günde veriyoruz

Bu arada diyet pek istediğim gibi gitmiyor sanki tam diyet kafasına giremiyor gibiyim ama yarın istikrarlı bir şekilde söz veriyorum başlayacağım 🥹 hem tartı gününe kadar ciddi anlamda zayıflamam lazım. Okullar da açılacak o zaman kadar şu kilo muhabbetini kaptıp cidden yoluma bakmak istiyorum neyse bakalım yarından itibaren arkadaşlarımız gibi ben de öğün öğün yediklerimi yazayım hem bana motivasyon ve istikrar sağlar hem size fikir olur birbirimizin de eksik ve fazlalarını görebiliriz ❤️
Tamam canim insaallah..🧡🧡

Kızlar zayıflama sürecinde veya daha sonrasında eşinizin size tepkisi nasıl oldu ? İlgisinde bir değişiklik oldu mu :)

Günaydınlar, henüz kahvaltı yapmış sayılmam, şu yabancıların kullandıkları bir kür var artık kür dermisiniz bilmiyorum da onu keşfettim nescafe nin içine bir tatlı kaşığı limon sıkıp kahvaltıdan önce tüketiliyormuş bir hafta uygulandıktan sonra zayıflattığı söyleniyor çünkü kullanan herkes iştahı kestiği konusunda hem fikir. Bu gün onu denemek istedim çünkü cidden iştahımın kesilmesine ihtiyacım vardı 🥹 ve sanki işe yaradı gibi hanımlar henüz acıkmış sayılmam baya bir tokluk hissi yarattı bende belki siz de denemek istersiniz şimdilik böyle devam ediyorum akşam yediğim her şeyi tek tek yazıyor olacağım 😅şimdilik öpüldünüz ❤️❤️❤️

Kızlar zayıflama sürecinde veya daha sonrasında eşinizin size tepkisi nasıl oldu ? İlgisinde bir değişiklik oldu mu :)
Zayifkende doğumdan sonrada ilgisi aynıydı benim eşimin ...ama göbeğimi görünce ben kendimi beğenmiyorum sorun orda , şimdi hatırladım kilo alınca malum arka kısım şişti, eşim zayiflarken bunu indirme diyor :KK70:

Zayifkende doğumdan sonrada ilgisi aynıydı benim eşimin ...ama göbeğimi görünce ben kendimi beğenmiyorum sorun orda , şimdi hatırladım kilo alınca malum arka kısım şişti, eşim zayiflarken bunu indirme diyor :KK70:
Ah erkekler 😂 ya merak ettiğim şu ben evlendiğimde de kiloluydum. Balık etliydim şimdi baya kiloluyum neyse 😂 incecik bir kadın olunca neye karşılaşacam en çok onu merak ediyorum sanırım :)

Ah erkekler 😂 ya merak ettiğim şu ben evlendiğimde de kiloluydum. Balık etliydim şimdi baya kiloluyum neyse 😂 incecik bir kadın olunca neye karşılaşacam en çok onu merak ediyorum sanırım :)
Giydigim herşeyi yakıştırıyordum şu anda ne giysem kendimi tam iyi hissetmiyorum ..ama mesela benden çok daha kilolu kadınlar bakıyorum Instagramda güzel güzel giyiniyor çokta hoşuma gidiyor yakışıyor onlara ..sonra anladım ki sorun sen nasıl hissediyorsun önemli olan o ..ben zayifken daha güzel hissediyorum kendimi

Kahvaltimi 10 gibi yaptim ben, bugun 13. Gunum gunluk 10 bin adımımıda attım. Yaaa kilo vermek çok güzel birşey ama hedef kiloya ulaşana kadar çok şişko hissediyorum ve aynaya baktığımda hamilelikten önceki halimi hayal ediyor üzülüyorum. Biran önce eski kiloma kavuşmak istiyorum. Herkes istediği kiloya biran önce kavuşsun inşallah ☺️✌️

Ben 15 de yedim 18 saat aclik sonrası başka yemicem tıka basa doydum aslında 2. Tabağı yemeseydim iyiydi ama yavaş yavaş azalacak inşallah

2 porsiyon karpuz, 2 porsiyon kavurma , 2 büyük kase salata 🥗 ... 1 avuç kuruyemiş karışık , 5 adet badem, salatanın içinde ekstra haşlanmış yumurta vardi

Son düzenleme:
17.45 gibi mercimek yemeği ve yoğurt yedim kabak detoksu yapacaktım ama markete inemeye üşendiğim için kaldı. 😂 ay komşum sıcak aşure getirmiş 3 kaşık aldım ama pişmanım. Ayrıca devam etmemem için motive edin beni yoksa kaseyi bitirebilirim🥹

X