10 kasıma kadar hamileyim ... gerisi Allah kerim ...

canım ınsallah sevıncten bıze yazmamısındır sonucunu senı merakla beklıyoz ve hangı doktra gıtmıstın

ben de meraktan öldüm burda..
bir girip haber verseydin iyidi..
ama sanırım hamile..bana öyle geliyor yani..

canımmm haberını beklıyoruz ınsallah hamılesındır ve mutluluktan bıze haber vermeyı unutmussundur

bizi unuttun meraklandırdın inşallah senin icin hayırlısı olmuştur bide kızlar darkinlife diye bi arkadaşımız vardı 10 gün önce filan doguma gidiyorum diye yazmıştı sonra birdaha forumda görmedim bileniniz varmı yoksa bana mı denk gelmedi onuda merak ettim kızı olucaktı eyaptı acaba allahım hepimizin gönlüne göre versin

Canım arkadaşlarım yaaaa ..:teselli:

Sizleri çOOOOOOOOOk seviyorum..

Beni bu kadar merak etmeniz beni çok duygulandırdı , gözlerim doldu inanın ...

Keşke girip haber verebilseydim ..

Doktordan 10 kasım pazartesi günü sonucumu aldım .. Hamileydim ...hihoyyyt

Ama kahverengi lekelenmelerim olunca 2 gün hiç kalkmadan yattım ...

Kusra bakmayın bi haber bile veremedim ....Korkumdan sevinemedim bile ...

Allahtan doktorumla konuştum ve bu tarz lekelenmelerin olabilecegini söyledi de rahatladım ..

Gözünüzz aydın teyze oluyorsunuzzz ..kaydirigubbakcemile3

Darısı benim başıma ... Teyze olmak istiyoommm .. :1rolleyes:

Rabbime bol bol dua ediyorum ..... İnş. en kısa zamanda buradan sizlerin de müjdeli haberler vermenizi nasip etsin ... :Saruboceq:

Siz can yoldaşlarıma da bu duyguları tattırsın ... :asigim:

canım darkın yazıları doğumla ilgili olanlar yani kasım anneleri bölümünde oradan bilgi alabilirsin

tebrik ederim canım Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah darısı tüm isteyenlerin başına dualrımız sizin için

Demek ki güzel düşününce güzel oluyomuş her şey...
Allah sağlıklı doğumunu da nasip etsin. Darısı başımıza inşallah

tebrikler canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşşş..tekrar tekrar tebrik edicem seni her zaman canım...darısı başımıza inşşş....ennn kısa zamandaa inşşşşşş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…