10 kasıma kadar hamileyim ... gerisi Allah kerim ...

11MayisSilam

ღSensizlik Bana Cok Zorღ
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
1.066
5
10 kasım test günüm ...
O günü iple cekiyorum ...
Rabbime şükürler olsun ki şimdiye kadar herşey yolunda gitti...
Yine Rabbimin izniyle umutla test günümü bekliyorum . .
Kendime dikkat ederek oldumu olmadı mı diye düşünmeden neşeli mutlu bir şekilde geçiyor günlerim .. :asigim:
Kendimi test gününe kadar hamile sayıyorum ..
İnş. hayırlısıyla o gün hamile oldugumu sizlere duyurmayı nasip eder ALLAhım ...:sm_cool:

Dualarınızı bekliyorum ...:Saruboceq:
Dualarım sizlerleeeeeee ........a.s.

rabbim ümitlerini bosa cikarmasin ins tombis saglikli pofuduk bir bebege sahip olursun

canım böyle düşünmen ne güzel rahat geçireceksin hepimizin stresli gününü walla 7 kasım test günüm zaman geçmek bilmiyor. umarım herşey yolunda gider canım.

canım mujdenı beklıyorum allah hepımızın yuzunu guldursun

canım aminnnnnnnnninşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm allahım bu mutlulugunu daım etsın
benım esımmde yazk cok tatlı sen hamılesın sımdı mantık olarak dıyor benı gulduruyor
allahım bizi uremek ıcın programlamıs o yuzden bu kadar cok ıstıyoruz keske hıc boyle zorluklar olmasa

Allah 9 ay boyunca hamileliği ve bebişimizi kucağımıza almayı nasip etsin dualarım sizinle

Coooookkk heyecanlıyım kızlarr .....fisfisfis
SON bir gün kaldı ........ Pazartesi test günüm ... hihoyyyt
Dualarınızı eksik etmeyin...:Saruboceq:

Coooookkk heyecanlıyım kızlarr .....fisfisfis
SON bir gün kaldı ........ Pazartesi test günüm ... hihoyyyt
Dualarınızı eksik etmeyin...:Saruboceq:

inşallah güzel haberler paylaşırız canım. ben de yarın test yaptırıcam bakalım değerim yükselmiş mi? a.s.

canım yarın son gunun zaman gectı ıste yrn ınsallah mutlu haberı alırsın ve bıze bıldırırsın ve doktoruda yazarsın beklıyoz senı yrn erkenden gıt yaptır oglende haberını alalım

CANIM İNŞALLAH SONUÇ POZİTİFTİR.bebişlerin sana sımsıkı tutunmuştur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…