hayır bende hissettim hemde tam 10 haftalıkken!!..insan gaz hareketi ile bebğini ayırt edemez mi hiç yaaa...besbelli bebk seğrimesi idi!!!etrafımda da soruşturdum vede benim gibi olan çok bayan varmiş...kendi teyzelerim bile..ama sadece erkek bebk erken hareket edermiş..oğlu ve kızları olan teyzelerim bunu tasdikledi...kızlar biraz tembelmiş güyaaa.)))vede bende çocuğumun cinsiyetini gecende öğrendim:Erkekmişşşş...
Kimse inanmıycak ama ben 10. haftada bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım. 10+4'üm bugün Ve bu gece inanılmaz bi şekilde 2-3 dakka boyunca bebeğimin hareketlerini çok net hissettim. Müthiş bir duyguydu :dance: Bağırsak hareketi falan değildi. Bebeğimdi biliyorum. Çünkü 1-2 haftadır hep aynı yerde. Bazen elimin altında küçücük yumru gibi hissediyorum bebeğimi. Benim gibi erken hissedenler varsa paylaşımlarınızı bekliyorum
bana da kimse inanmadı.. ama çok eminim aslında hissettim....
Çok sağolun arkadaşlar. Beni doğruladınız. Gaz hareketi değil gerçekten ve hissettiğim andan beri her gün aynı yerde daha fazla hareketlenme oluyor. Bebeğim hızlı büyüyor ve bencede bebeğim erkek
arkadaşlar hareket değilde göz seğirmesi gibi oluyor.genelde erkek bebeklerde oluyormuş bu doğru olabilir.
:)
Kızlar bende hissettim ama bana ne doktorum nede kimse inanmadı.İkinci hamileliğim ve çok net ayırabiliyorum , ilk başlarda seyirme gibiydi, gaz hareketi bağırsak hareketi değil kesinlikle, aynı hareketleri 14. haftaya kadar hissettim hergün hemde günde belli saatlerde.Sonrasında dahada belirginleşti arttı hareketleri bebişimin, güçlendi sanki.
Şimdi 23. haftamdayım ve inanılmaz şekild edışardan bile görünüyor hareketleri tekmeleri, kimsii bu haftalarda yeni yeni hissederken bizimki dışardan farkediliyor. Her gebelikte her deneyimd eher bebekte farklı. İlk bebeğimde bende 14. haftamda hissettim.
Kimse inanmayabilir boşverin banada inanamadılar:)
Bu arada bebeğim erkek, herkesden duyduğumda erkek bebek erken canlanırmış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?