10 gündür aynı evde küs olmak

korkma canım mesleğin varsa illaki iş bulursun ...bu evlilik değil oyun gibi bişey...bi kadın ne ister ki bi öpücük bi güzel söz bi dokunuş hafifi tebessüm ...bunları veremeyen üstüne üstelik sana resmen eziyet eden birisi var...ailen yanındaysa korkma bi düzen kurulur..daha cok gençsin kıymetini bilenler illaki cıkıcak...

Aynen dediğin gibi istediğim beklediğim pek fazla bir şey değil...Ama işte hayata aynı yerden bakabilmek birbirini anlamak lazım, şimdi şöyle bir baktığımda o kadar değişti ki eşim, kendi ispat etmek adına aşkımı sevgimi çaldı, herşey gösteriş için gerisi hikaye...Hastalıklı bir ilişki anlıyacağınız...
İşte ailem de kesinlikle kabul etmiyor bu işi, çünkü eşimin ailemle de arası çok iyi, evlendiğimiz dönem kendi ailesinin attığı kazıkları benim ailem temizledi, oda şimdi vefa borcunu çok güzel bir şekilde ödüyor ki bu uğurda da benim harcandığımı kimse görmüyor...Gel de çık şimdi bu işin içinden...

tşk eder,m canım tüm kötü günlerim geride kaldı allaha şükürr....ilk başlarda elbette zorluk cektim ama bu bi süreç....ama sizin yasadığınız kangren olmuş...o küsüyosa sen de küs ..yok süslen cık dısarı takma diyen arkadaslara katılımıyorum.çünkü bunların hepsini denedim olmuyooo.dısarda tek basıma kendim gezdikten sonra ruhum kırık dökük olduktan sonra ne yapayım öle evliliği.....yazık etme kendine....hayatta hep 2. sansımız var...önce güven kendine....o sana ne veriyo ki ondan kopamıyosun...duygusallık yok cinsellik yok iletşim yok...hiçbişeyi paylaşamadıktan sonra ben evliliğie evlilik demem...

Günlerdir bende dışarı çıkmaya gezmeye çalışıyorum gerçi sağlık sorunlarım yüzünden oldukça kısıtlı mesafelerde gücümün yettiği kadar, ne bileyim alış veriş yapayım diyorum olmuyor kafa bi nokta da olunca ne yaparsan onun gibi vurdum duymaz olamıyorum...
Dediğin gibi hiçbir şey vermiyor keza benden beni alıyor...
Bugün kendimi geçindirecek bir iş bulsam ve güvende olabileceğim bir yer olsa arkamı bile dönmem ama yok işte yok...

ahhh canım ya mecburiyetten birine kaltlanmak cok zor..ne mezunusun ...daha önce calışma hayatın oldu mu...inşş gönlüne göre önce bi iş bulursun...eşine de allah akıl fikir versin su mübarek günlerde...

boşanmaktan bahşetmissın ..ben kendimden örnek veriyrum şuan huzurlu degilim diyorum boşandıgımda şoyle bir yaşıcaklarım gözümün önüne geliyorda daha sıkıntılı duruma duşerim kesin .evlenip ayrıldıktan sonra baba evine gitmek( birde benimkiler çok baskıcılar) benim altarnatifim yok kocamın sinirini çekip geçiricem bir ömür..
sende durum nasıl...ayrılırsan eger kafan rahatlarmı dertlerinden kurtulurmusun..

Geçen gün bende anneme anlattım o kesinlikle böyle bir şey konuşmamı bile istemiyor ama sonunda boşanınca hayat daha mı güzel olacak sanıyorsun diyor, oda yaklaşık 15 yıl önce babamla boşandı...İşi vardı ailesinin yanına da gitmedi başkasıyla da evlenmedi bir şekilde bizede sahip çıktı ona bakınca işi daha zordu...
Ama ileriye bakınca ne yaşayacağımı bilemem, bildiğim tek şey boşandıktan sonra annemin evinde kalamam kardeşimle hiç anlaşamıyoruz, sinirlerine hakim olamayan bir adam ve kocamdan da beter en ufak bir şey de kaba kuvvet kullanır ki malesef bu aşamada öyle bir olay geçti aramızda ona bahsettim yaşadıklarımı ve üstüme saldırdı bundan sonrada hiç bir güç beni onunla bir arada tutamaz, daha öncede aynı şeyler yaşandı ve annemin zoruyla affettim ama artık oda bitti benim için...

Evlilik benim şimdiye kadar en çok zorlandığım şey...
Malesef bu küslükler şimdiye kadar çocuk olayını ertelememe neden oldu, 2 ay öncede kazara hamile kaldım ve bebeği kaybettik...Bu sürecide tek başıma atlatıyorum...
Bu zamana kadar neden bitirmedin dersen çok emek verdim bu evlilik için öncesinde ve sonrasında şimdi herşeyi bırakıp gitmek zor geliyor artı bide ne ailemden destek var nede gidebilecek yürek...Defalarca boşanma kararı almama rağmen yapamadım, bir şekilde anlaştık ama malesef 2 kişi karşılıklı tartışamadığımız için de sorunlar soğumadan tekrar gündeme geldi...
Ancak artık sabrım tükendi....

madem çocuk yok ve yürümüyor sürekli tartışıyonuz ve iki yabancı gibisiniz evde neden ailenizden destek istemiyorsunuz?

madem çocuk yok ve yürümüyor sürekli tartışıyonuz ve iki yabancı gibisiniz evde neden ailenizden destek istemiyorsunuz?

Malesef ailem bu konuda destek olmuyor bana, bu zamana kadar yaşadığım küslüklerin hepsinde ailemin yanına sığınırdım daha sonra dediğim gibi kardeşimle anlaşamadığım için lanet olsun kendi evimde karışanım görüşenim yok diye bir süre sonra geri dönüp aradaki küslüğü bitirmek için de ilk adımı atan ben olurdum...Kocam da bu durumun farkındaki yaptığı yanlışlara tepki verdiğimde tekrar aynı küslüğü yaratıp olayı çocuk oyuncağına çevirdi...

ahhh canım ya mecburiyetten birine kaltlanmak cok zor..ne mezunusun ...daha önce calışma hayatın oldu mu...inşş gönlüne göre önce bi iş bulursun...eşine de allah akıl fikir versin su mübarek günlerde...

Mesleğimi özelden yazayım canım olayları daha fazla deşifre etmemek adına...
İşin kötü tarafı aktif çalışmasamda yaptığım işlerden aldığım belli miktar maaşım var, yada vardı diyim, eşim bundan 3 ay önce artık sabrım tükenip de evi terk ettiğim bir dönemde çok istediğim arabayı aldı bana tabii bende ağzı açık ayran delisine döndüm ki sorunlar şu sıralar hep maddiyat üzerine...Derken araba alındı fakat allem etti kullem etti krediyi bana çektirdi bende aman lanet olsun nasılsa maaşımı da bir şekilde elimden alıyor en azından istediğim birşeye harcansın dedim ve kabul ettim bu durumu...İş bu ki şu anda maaşımdan kalan arabanın benzinini karşılamaz arabayı sat desen eşimin üstüne alındı banada ihtiyaç kredisi çektirdi, her şekilde bağladı beni aklınca...Ama kendisi de kendi egoları yüzünden çevresindekileri (ailesi, benim ailem, arkadaşları, çalışanları ama ne hikmetse ben yokum bu listede) (çünkü ben her konuda ona destek olmalıyım) maddi açıdan ihya etmek uğruna her geçen gün kredi batağına saplanan bir esnaf...

canım yaa, krediyi çekmişsin bari arabayı kendi üstüne yaptırsaydın. allah vermesin ama eşine bişey olsa çocuk da yok:( bilmiyorum size garip gelebilir ama ben bunları düşünürüm. bir akrabamın başına geldi, çocuk yoktu, erkek olan eş evlendikten 2 sene sonra kanserden vefat etti. araba faln erkeğin üzerine(kız da çalışıyor ve erkekten nerdeyse 2 katı çok geliri vardı). erkeğin ailesi(benim akrabam oluyor kendileri-uzaktan) demediler ki, bu kız dul kaldı, o da çalıştı eve katkıda bulundu, arabaya katkıda bulundu demediler. oğlanın babası mahkemeye verdi çatır çatır mirası paylaştırdı, sattırdı arabayı vs... bahane de şu: bu kız evlenir gider, ben bu parayla oğlumun adına hayrat yaptırcam:((( yani dünyann binbir türlü hali var, düşünmek gerek. yanlış anlama canm allah sana ve eşine uzun ömürler versin...

boşanmaktan bahşetmissın ..ben kendimden örnek veriyrum şuan huzurlu degilim diyorum boşandıgımda şoyle bir yaşıcaklarım gözümün önüne geliyorda daha sıkıntılı duruma duşerim kesin .evlenip ayrıldıktan sonra baba evine gitmek( birde benimkiler çok baskıcılar) benim altarnatifim yok kocamın sinirini çekip geçiricem bir ömür..
sende durum nasıl...ayrılırsan eger kafan rahatlarmı dertlerinden kurtulurmusun..

Maalesef Türkiye de boşanmak zor aslında kolay sonrası zor gerçekten..Hem aile hem çevre..Bu durum böyle diye de illa evli kalınacak diye bir şey yok..Ama ben kendi hayatımdan biliyorum biliyorum annem ile babam 31 yıl evli kaldılar 11 senedir de ayrılar..Annem şuan 55 yaşında bundan 11 sene önce 44 yaşında idi annem bile sıkıntı çektiyse herkes çeker diyorum..

Allah yardımcımız olsun inşallah..

Mesleğimi özelden yazayım canım olayları daha fazla deşifre etmemek adına...
İşin kötü tarafı aktif çalışmasamda yaptığım işlerden aldığım belli miktar maaşım var, yada vardı diyim, eşim bundan 3 ay önce artık sabrım tükenip de evi terk ettiğim bir dönemde çok istediğim arabayı aldı bana tabii bende ağzı açık ayran delisine döndüm ki sorunlar şu sıralar hep maddiyat üzerine...Derken araba alındı fakat allem etti kullem etti krediyi bana çektirdi bende aman lanet olsun nasılsa maaşımı da bir şekilde elimden alıyor en azından istediğim birşeye harcansın dedim ve kabul ettim bu durumu...İş bu ki şu anda maaşımdan kalan arabanın benzinini karşılamaz arabayı sat desen eşimin üstüne alındı banada ihtiyaç kredisi çektirdi, her şekilde bağladı beni aklınca...Ama kendisi de kendi egoları yüzünden çevresindekileri (ailesi, benim ailem, arkadaşları, çalışanları ama ne hikmetse ben yokum bu listede) (çünkü ben her konuda ona destek olmalıyım) maddi açıdan ihya etmek uğruna her geçen gün kredi batağına saplanan bir esnaf...

valla canım Allah yardımcın olsun..Belki de maddi sorunlar yüzündendir sıkıntılar..Bu bir gerçek maddi sorunlar olduğunda evlilik de ciddi sorunlar çıkıyor gerginlikten dolayı..

Güvenebilsen çocuk yap derim..Dünyanın ennnn güzel varlıkları..Aranızı düzeltir evliliğinizi kurtarır..

aynen arkadaşım benimkiside öyle ben ne kadar çok iyiysem o da okdar iyi.seni el üstübde tutar canım cicimsin onun için ama en ufak birşeydede hemen küser sinirlenir.pire için yorgan yakar yani.bizde dün atıştık oysaki ortada hiçbirşey yok.ben şakasına aşkım kilo vermişim demekki kocam beni üzünce zayıflıyorum dedim allahım nerden dedim sen ne diyorsun diye bağırdı konuşmadı normalde arabayla beni işe bırakır kendi işe giderdi bu sabahta yatakta gelmiş bana sen arabayı al git ben otobüsle giderim dedim.çekti gitti otobüsle bana diyor ki dün gece sana değer verdikçe senin ...kalkıyor dedi bende sanki ben sana değer vermiyorum dedim geldi bana verme bana değer falan zaten bendende değer göremezsin bundan sonra dedi yattı.ya küsüs konuşmuyoruz bizde de sürer 1 hafta allahımız yardımcımız olsun inş.

Bu erkekler ne kadar komik:) Çok garipler gerçekten...Bizde de benzer sorunlar var ama yeni evliyiz. Uzamıyor, basit şeyleri ne kadar büyütüyorlar...

canım öncelikle allhım yardımcı olsun sana bu razaman günde . herşeyin başı sabırrr bnde ewliliğimin ilk yılları çok problemler yaşadım çok üzüldüm ağladım ama sonunda mükafatını aldım sabrederek . ev huzurluğu için okunacak dualar var netten araştırırsan bulabilirsin . dünya dua üzerine kurulu gerçkten çok faydası oluyo istersen bi oku derim

Bıktım usandım artık;
Ben bu adamla ne yapacağım 10 gün oldu aynı evde köşe kapmaca oynuyoruz, bir insan nasıl bu kadar sorumsuz, vurdum duymaz olur...
Üstüne üstük sağlık sorunlarımda var, artık boşanmak şart oldu...Varmı benim de derdime ortak olacak birileri...

Canım yaşadığın sorunlar kadar bir güvencen olmaması da üzdü beni. Bir uzman yardımı almayı falan teklif et istersen. Ç:ok emek vermişin, ama olmayacağını düşünüyorsan da şartlarını olgıunlaştır ve ondan sonra boşanmayı düşün. Sen olmayınca hayatında küsecek kimsesi de yok kendine küssün otursun.

Malesef ailem bu konuda destek olmuyor bana, bu zamana kadar yaşadığım küslüklerin hepsinde ailemin yanına sığınırdım daha sonra dediğim gibi kardeşimle anlaşamadığım için lanet olsun kendi evimde karışanım görüşenim yok diye bir süre sonra geri dönüp aradaki küslüğü bitirmek için de ilk adımı atan ben olurdum...Kocam da bu durumun farkındaki yaptığı yanlışlara tepki verdiğimde tekrar aynı küslüğü yaratıp olayı çocuk oyuncağına çevirdi...

madem ailen estek değil sen KADIN OLARAK KENDİ AYAKLARININ ÜSTÜNDE DUR....çalışıyormusun bilmiyorum ama çalışıp kendine yeni bir hayat kurabilirsin artık kadın hakları çok değişti kendini ne eşine nede ailene ezdirme!!!

çocuk gibi küsen, kendini naza çeken erkeklere gıcık oluorum... yakışmıo arkadaşım... hadi kadının mizacında var, naz yapmak, tepkisini belli etmek için küsmek,hani kadınlar böle yapınca bazı erkeklerinde hoşuna gider hani... ama erkeğe hiç yakışmıo anacım, çok sırıtıyo yaa

küsen erkeğe katlanmak zordur :19:eşinin huyu kişiliği bu değişeceğini de sanmıyorum:50:hakkında hayırlısı olsun canım

Canım yaşadığın sorunlar kadar bir güvencen olmaması da üzdü beni. Bir uzman yardımı almayı falan teklif et istersen. Ç:ok emek vermişin, ama olmayacağını düşünüyorsan da şartlarını olgıunlaştır ve ondan sonra boşanmayı düşün. Sen olmayınca hayatında küsecek kimsesi de yok kendine küssün otursun.

üzüldüm:(( umarım herşey yoluna girer....

çocuk gibi küsen, kendini naza çeken erkeklere gıcık oluorum... yakışmıo arkadaşım... hadi kadının mizacında var, naz yapmak, tepkisini belli etmek için küsmek,hani kadınlar böle yapınca bazı erkeklerinde hoşuna gider hani... ama erkeğe hiç yakışmıo anacım, çok sırıtıyo yaa

aynen katılıyorum....

Back
X