Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kadar uzatabildiğinize göre sorun baya büyük olmalı.yoksa normalde eşler bir gün bile küs durmamalı yatağa küs girmemeli.sorun yaşandıysa konuşup anlaşılmalı ama anlaşılan eşiniz geri adım atıp inatlaşıyor o halde siz atın adımı kat kat sevabı da yanınıza kar kalsın çok büyük değilse eğer hemen boşanmayı düşünmeyin nolur...
6 yıllık evlisiniz sanırım..Evlilik gerçekten kolay bir şey değil..
Çocuğunuz var mı..
Evlilik benim şimdiye kadar en çok zorlandığım şey...
Malesef bu küslükler şimdiye kadar çocuk olayını ertelememe neden oldu, 2 ay öncede kazara hamile kaldım ve bebeği kaybettik...Bu sürecide tek başıma atlatıyorum...
Bu zamana kadar neden bitirmedin dersen çok emek verdim bu evlilik için öncesinde ve sonrasında şimdi herşeyi bırakıp gitmek zor geliyor artı bide ne ailemden destek var nede gidebilecek yürek...Defalarca boşanma kararı almama rağmen yapamadım, bir şekilde anlaştık ama malesef 2 kişi karşılıklı tartışamadığımız için de sorunlar soğumadan tekrar gündeme geldi...
Ancak artık sabrım tükendi....
bende varım cnm(benimki çok sinirli ..ne yapcagımı şaşırdımm...o kadar sıkıntılıyımki...hep susuyorum ,zaten karşılık versem hemen sesini yükseltiyorr bagırıyor ..aslında kotü alışkanlıkları yok iyi bir baba ama düşünün artık televizyonun onunde bir kaç sanıye dürsamm..ne dürüyorsun oraaaaaa...yada beni cagırdı duymadım gitmedim yanına alahhh senmisin gelmiyennn bagırma cagırmaaa
kapıyı geç acsam o eve gelince ne bekletiyorsunnn kapıda benii... napıcam ben bu adamla bilmiyorum
( psikologa gidelim dedim ben de bir sey yok diyor ama hayatımı kabusa cevirdigini görmüyor.. yaaaaa bazen çok zoruma gidiyor yutkunup duruyorum bogazım düyümleniyor
agladıgımı görüncede sinirleniyor barıyor...
evine bakıyor ,,cocuklarıyleda ilgili( onlarada barıyor gerçı)kötü bir alışkanlıgı yok .siniri hariç iyi bir insan ama((
küslük gerçekten çok kötü şey canım yaa bu huyundan vazgeçmesi gerekiyo aynı evde nasıl küs kalmayı başarabiliyolar ben hayret ediyorum. konuşmayı dene boşanmak çare değil küs kalıyo diye boşanılırmı hem hayır dedim diyosun buda erkekler için çok önemli bi konu bide üstüne küsen bi yapısı varmış
bir akrabamız var bızım onlarda hep oyle 15senelık falan evlıler hep boylelermiş bir
kuserler haftalarca konuşmazlar bide çok sinirli olurlar.adam karısının yemeğini yemez
aynı yerde oturmazlar.
Normalde de çok iyilerdir çok sevgi doludurlar birbirlerine ama kusunce çok fena oluyolar işte bende çözemedim onları...
size gelince mektup yazsanız eşinize içinizi dökseniz cebine koysanız sevgı dolu mektup içinizide dökseniz aynı zamanda olmaz mı?
15 sene mi Allah sabır versin, valla benim 6 yılda ömrümden ömür gitti, bizimde öyle küs olmayınca sorun yok çünkü ben alttan alırım sorun çıkarmam, büyütmem eşimde çok dır dır eden bi adam değil ama istiyor ki o ne derse o olsun, kesinlikle müdahele etmiyim, haklısın hayatım tamam hayatım, ama haklı değil yanlış üstüne yanlış yapıyor ve bende buna tahammül edemiyorum...
Ben bebeğimi düşürdüm adamın umrunda değil, hormonlar tavan yapmış gel bi ilgilen sırtımı sıvazla buda geçer de, en kötü gün ya...Neymiş efendim çok abartıyormuşum, neden ağlıyormuşum...falan falan...
Benimkide yemeğimi yemez, şimdi dışarı çıkamıyorum gelip sormaz açmısın tokmusun diye, sabah kalktı kendi yedi bişeyler beni uyandırmaz, önceden kıyamazdım yemeğini yapardım çağırırdım yemezdi ya üstüme düşeni yapardım bu sefer onu da yapmıyorum...
Mektuba gelince neler yazdım neler masanın üstüne koyardım, göreceği yere bi bakardım üstündeki kalem bile oynamamış, okumaz, sormaz, böyle lanet bişey işte...
ALLAH yardımcın olsun çok sabır versin işin çok zor..
ben hiç küs duramam suratını bıle assa hemen konuşmak isterim ilk zamanlar konuşmazsa ağlardım ve sarılırdım eşime..
bir psikologa sorsan doktor siteleri var burdada var danışabilirsin onlar daha iyi yönlendirir seni..
Sorunun büyüğü yada küçüğü yok bizde, laçkalaştı artık bu olay...Önceleri hep ben konuşurdum anlaşma yolu arardım ama artık bunu yapmak istemiyorum, başkaları için canını veren adam beni hasta halimle yüz üstü bıraktı ya daha ne diyim...
Çok sinirliyim, ikimizde farklı odalarda yatıyoruz, birbirimize selam vermiyoruz, olayın en başında bi baktım çamaşırlarını ayırmış yıkamış asmış, saf bende diyorum ki kıyamadı bana ben hastayım diye çamaşırları yıkıyor, sepeti bi açtım şok benimkileri ayırmış, ölürmüsün öldürürmüsün...Artı eve gece yarısı geliyor sabah erkenden gidiyor, mümkün mertebe yüz yüze gelmiyoruz...Hal böyleyken bende oralı olmuyorum yada öyle gözükmeye çalışıyorum...
Evlilik benim şimdiye kadar en çok zorlandığım şey...
Malesef bu küslükler şimdiye kadar çocuk olayını ertelememe neden oldu, 2 ay öncede kazara hamile kaldım ve bebeği kaybettik...Bu sürecide tek başıma atlatıyorum...
Bu zamana kadar neden bitirmedin dersen çok emek verdim bu evlilik için öncesinde ve sonrasında şimdi herşeyi bırakıp gitmek zor geliyor artı bide ne ailemden destek var nede gidebilecek yürek...Defalarca boşanma kararı almama rağmen yapamadım, bir şekilde anlaştık ama malesef 2 kişi karşılıklı tartışamadığımız için de sorunlar soğumadan tekrar gündeme geldi...
Ancak artık sabrım tükendi....
geçmiyor işte her seferinde söz veriyor bidaha yapmıycam diye ama gel gör ki aynı şeyler tekrarlanıyor...Ben iyi olduktan sonra herkes iyi insan kocasıyla eğrisini doğrusunu konuşamadıktan sonra ne anlamı var ki devam etmenın koskoca 6 yıl geçti, onun gel gitleriyle uğraşmaktan kendime saygımı kaybettim...Bide işin kötüsü kendi kafasına eseni yapıyor her dafasında da alttan alıp razı gelen ben oluyorum, artık sabrım tükendi...Konuşabilsek zaten küslük de olmaz, adam kaçıyor bende sinirim geçince konuştuğumda iş işten geçiyor malesef...
15 sene mi Allah sabır versin, valla benim 6 yılda ömrümden ömür gitti, bizimde öyle küs olmayınca sorun yok çünkü ben alttan alırım sorun çıkarmam, büyütmem eşimde çok dır dır eden bi adam değil ama istiyor ki o ne derse o olsun, kesinlikle müdahele etmiyim, haklısın hayatım tamam hayatım, ama haklı değil yanlış üstüne yanlış yapıyor ve bende buna tahammül edemiyorum...
Ben bebeğimi düşürdüm adamın umrunda değil, hormonlar tavan yapmış gel bi ilgilen sırtımı sıvazla buda geçer de, en kötü gün ya...Neymiş efendim çok abartıyormuşum, neden ağlıyormuşum...falan falan...
Benimkide yemeğimi yemez, şimdi dışarı çıkamıyorum gelip sormaz açmısın tokmusun diye, sabah kalktı kendi yedi bişeyler beni uyandırmaz, önceden kıyamazdım yemeğini yapardım çağırırdım yemezdi ya üstüme düşeni yapardım bu sefer onu da yapmıyorum...
Mektuba gelince neler yazdım neler masanın üstüne koyardım, göreceği yere bi bakardım üstündeki kalem bile oynamamış, okumaz, sormaz, böyle lanet bişey işte...