Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben dün gece kalite kontrol yaptırdımeşimin dediğine göre büyümüş yani böyle giderse sonuç alırızölçtüm 1 cm fark ediyor umarım melodi ile ilgilidir...yani 3 günde 1 cm 10 günde 3 cm demektir hadi hayırlısı
ehehe sen dinlerken eşinde duyuyo mu bu müziği benim sewgilim duyuyo dinlediğim ilk gece bunlar büyümüş kocaman olmuş dinleme artık sil bilgisayarından falan gerek yok artık dedi dayanamıo bu melodinin sesine beni de gıcık edio ne zaman açıp dinlemeye başlasam sesi bastırcak şekilde şarkı sölemeye başlıo beni de çıldırtıo
dündendir dinliyorum ama bi yandan çok saçma gelmeye başladı. Hiç ağrı falanda yok şuanlık. Müzik korku filmi müziği gibi gözüm kapalı dinliyim diyorum korkup açıyorum tekrar
benim eşim göğüs büyütmek için böyle bir melodi dinlediğimi bilmiyor.kulaklık kulağımda gizliden gizliye dinliyorum.daha önce kullandım bitki çaylarının yan etkilerini yaşayınca bu tür şeylerle uğraşmamı istemiyor.eşim dr ve bu tür şeyleri saçma buluyor.hatta ben göğüslerinin boyutundan memnunum bana yetiyo diyor.gel görki ben daha büyümelerini istiyorum kocaman yusyuvarlak olsun aynen hamileliğimdeki gibi uff allahım doğal silikon gibiydiehehe sen dinlerken eşinde duyuyo mu bu müziği benim sewgilim duyuyo dinlediğim ilk gece bunlar büyümüş kocaman olmuş dinleme artık sil bilgisayarından falan gerek yok artık dedi dayanamıo bu melodinin sesine beni de gıcık edio ne zaman açıp dinlemeye başlasam sesi bastırcak şekilde şarkı sölemeye başlıo beni de çıldırtıo
uzun süredir buna devam edip 3 cm den fazla snuç alan oldumu aranızd a kızlar
nez bu adeti etkiliyo mu acaba bnmde olmam lazımdı dün olmadımda :s
kızlar size 1 iyi 1 kötü haberim var (kötü haber benim için) iyi haberden başlıyorum bu yöntem işe yarıyoooooooo şu an 4. günümdeyim dün gece ölçtüm 1 cm büyümüşler harika bişey bu kadar çabuk etki etmesi kötü habere gelince zaman çok yavaş geçiyo biran önce büyüsünler istiyorum kocaman olsunlar artık. kötü haber diyince korkmuştunuz dimi
kızlar on günde 3cm buyume oldu gercekden de dogruymus bu melodıyle buyume olayı tavsıye ederım kalıcı mı olur onu suan ıcın bılemem daha devam edermı buyume onuda bılemem ama suan ıcın soyleyebılecegım sadece 3cmlık bı fark
bence hormonal dengeyi bozuyorr