- 12 Ocak 2011
- 281
- 3
sen yınede 20 25 kez dınle derım ben cnm
dinliyorum 15teyim şu an ara ara dinliyorum 25 e kadar yolu var yarın göüşürüz canım burda olursan iyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen yınede 20 25 kez dınle derım ben cnm
dinliyorum 15teyim şu an ara ara dinliyorum 25 e kadar yolu var yarın göüşürüz canım burda olursan iyi geceler
kızlar kulaklıktan dinlemek daha etkili oluyor.dinleyince pisikolojikmi bilmiyorum ama karıncalanma oluyo.
kulaklıkla dikkatini daha çok veriosun tabi ister istemez etkisi artıodur bende kulaklıkla dinledim dün hep daha ilk gün bişi yok tabi ama olucak bu sefer olucak
aynen cnm oyle katılıyorum sana ucuncu gunden sonra bellı olmaya baslıyo ama agrı sızı ılk gunden baslıyo cnm agrı yokmu sende
dinledikten sonra hafif bi sızı var ama ağrı yok canım
ılerleyen gunlerde olur cnm boyunda agrı oluyo sol tarafda gogus kafesınde oluyo goguslerde zaten hep oluyo sancı gıbı bıde ön kaburga kemıklerınde agrı oluyo onu anlamadım tam ama gogsu buyuyen baska bırı daha demıstı onu cnm
yok cnm melodıden degıl gogus buyurken oluyo boyun agrısı ben masaj yaparkende olmusdu baya boynumda agrılar donem donem yanı buyudugu ıcın oluyo baska sekılde de buyuse yıne olur yanı sonuc buyuyo kı oluyo bu guzel haberaaaaa şaşırdım ya akşam 8 9 arası nette dolanırken kulaklık kulağımda bayağı bi dinledim sayısını hatırlamıyorum bayağı bi dinledikten sonra boynumda yani yemek brsu etrafı bi ağrıdı ben de anlam verememiştim demekki melodiyle alakalı...
yok cnm melodıden degıl gogus buyurken oluyo boyun agrısı ben masaj yaparkende olmusdu baya boynumda agrılar donem donem yanı buyudugu ıcın oluyo baska sekılde de buyuse yıne olur yanı sonuc buyuyo kı oluyo bu guzel haber
yani şu açıdanda bakabiliriz sanırım göğüs büyütme masajında üç bölge var göğüs,boyun ve omuzlar demekki gerçekten büyüyoki boyunda ağrı oluyoo.aaaay bari bu işe yarasın ben de küçük göğüslerimle yaşamaktan kurtulim
biliyorum canım bilmez olurmuyum memişlerle okadar haşir neşirimki gelişmeleri yazıcamumarım sende de ıse yarar cnm gelısmelerı paylas bıde baslamadan oncekı olcunu bılıyosun demı bı kac gun sonra olcum yaparsın o zaman anlasılır
kızlar bu melodiyi nerden buluyoruz? ve kaç sn sürüyo dogrumu bulduğum diye soruyorum
günde 20 25 defa demişsiniz peki her dinlemede müziği yanlız 1defamı dinlemliyiz yoksa birkaç defa aralıksızda olabilirmi