- 3 Nisan 2009
- 3.629
- 4
ya nasıl peki yüksek seslemi dinleyecez bilen var mı?
ben son ses kulaklıkla dınledım cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya nasıl peki yüksek seslemi dinleyecez bilen var mı?
cnm bencede daha etkili olur tlf bi yüklesem daha rahat olur ama henüz yükleymedim...
teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için bende denemeyi düşünüyorum yarın ilk günüm olsun :)
birde birşey soracağım bir beden büyümesi için kaç cm büyümesi gerekiyor acaba?
nez cnm özel mesaj atamıyorum o yüzden burdan yazıorum. Ben düzenli kullanıodum ama adet düzenim bozuldu hayatımda başka deişiklik olmadığı için ısırgan otuna bağladım ve bıraktım bence diğer kullananlara böyle bişi yaşayıp yaşamadıklarını sor
sagol cnm yada bu melodıyı dınlemeyı bırakdıkdan sonra baslayım ıcmeye ısırgan otunu kı hangısının faydası oldugunu bıleyım
canım senin göğüs altı ölçün ne merak ettim yani 3 cm az bi fark deil 3 cm daha büyüsün istiosun ya merak ettim o yüzden
alt 78 cm fark fazla gıbı ama kucuk yaa cıdden nıye oyle bılmıyom
benimki öle olsa havalara uçardım ben yani alt 78 üst 96 sen daha ne istiosun canım yaa
senın olcun kac pekı? Cnm dedım ya oyle degıl sırttan genıs yanı ust kısımlar yenı dolmaya basladı benım hıc yoktu dumduzdu 83lerdeydı ıkı uc yıl once bu hale nasıl geldı bana sor oyle anladıgın gıbı degıl yanı yoksa nıye ugrasıyım kı demı ama Avcumu dolduruyodu melodıden sonra az tasmaya basladı yanı
benim 6 cm fark var alt ve üst arasında çok kötü bi durum kendimi eksik hissediyorum eğer bu yöntem işe yararsa hedefim 15 cm e çıkarmak tabi işin rengi deişebilir büyüdükçe büyüsün isteyedebilirim
ana sayfadan başlığı görünce şaşırdım
şöle kocaman olsun ellerimden taşsınlar istiyorum vücudumla barışık olmak istiyorum artık vücudumda sewmediğim tek yerim göğüslerim onlara şöööle büyüse ne güzel olurdu yaa
insan inanamıo dimi
kızlar on günde 3cm buyume oldu gercekden de dogruymus bu melodıyle buyume olayı tavsıye ederım kalıcı mı olur onu suan ıcın bılemem daha devam edermı buyume onuda bılemem ama suan ıcın soyleyebılecegım sadece 3cmlık bı fark
allah allah ne kadar ılgınc ya bı deneyım barı ama kulaklıkla denemesem ıyı olur cunku gögüs yapayım derken kulaktan olmayın cok uyuz bı ses