Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu melodinin bi etkisi varmı dengeyi bozuyo deniliyo regl fln ve gercekten bi sızlama oluyo sanki Tuaf ya melodi cok iğrenc
bence biri bizimle alay ediyoo gerçekten bunu hissediyorum kızlar yapmayın çok komik komik olmasına rağmen bnde denicem ama yanii ne biliyim işte gerçekten etki gören var mı başka :)))))))
ayyy nodu biliyomusunuz ben bu müziği dünden beri 20 dk arayla dinliyorum sabah kalktım yine dinledim göğüslerimde acayip bir sızlama meydana geldi kaslarım gerildi gibi oldu regl dönemimde değilim adetim biteli 4 gün oldu yani bu ne demek oluyo kızlaarr gerçek mi ne :26:
ingilizce yorumları okudum ben bu müzikle ilgili orda şöyle bişey denilmiş."beyin bu müziği acıkmış bir bebeğin sesi gibi algılar ve kadının bebeği beslemesi için süt üretmesi gerekir.Bu müzik tamamen süt bezlerini uyarıyor ve gerçketen büyüme sağlıyor ya sonra nolucak o sütler orda kaldıgında bir süre sonra kitle halini alarak kistlere dönüşecek " :18: diyor valla mantıklı geldi bana . amaan hep umutlanıyorum bişey çıkıyo ama yinede dinlemeden edemiyorum göğüslerimde sızlama ve değişik bi his oluştu sanki büyüdüklerini hisseder gibiyim :26:
ewet canım aynı yorumları bende okudum ama ben şöyle düşünüyorum bu bebek sesi süt bezlerinin gelişmesini sağlıyo ama 10 gün etki ettiği için süt üretecek kadar gelişmiyorlar ve süt üretilmiyor. süt üretiminin başlama ve bitme durumu söz konusu olmadığından süt bezlerinin küçülmesi de söz konusu değil yani bende küçülme olmadı yani kalıcı gibi görünüyor çünkü 3 hafta oldu bn dinlemeyi bırakalı. bu gün tekrar başlicam dinlemeye bakalım vücut tekrar tepki vericek mi bu müziğe umarım yeniden işe yarar 3 cm daha büyütbilirim
Ben sutlenme yaptıgını dusunmuyorum ya oyle olsa rısklı bısey olsa bulan adam aptal degıl ya demı oyle sutlu olsa ınsan hısseder hem hemde sıkınca gelır camasırın ıslanır o yuzden bence cok sacma sutlenme oyle olsa bellı olur yanı
bu japonlar hem buluyolar hem altına öyle yorumlar yapıp kafa karıştırıyolar ben bekarım ee dolayısıyla bebeğimde yok olma durumumda yok nerden sür olacak ki dimii ama
off ben ne üşengeç bi insanm ya müzigi bile dinlemeye üşeniyorum yarım yamalak dinliyorum 3 gündür daha tık yok
kızlar on günde 3cm buyume oldu gercekden de dogruymus bu melodıyle buyume olayı tavsıye ederım kalıcı mı olur onu suan ıcın bılemem daha devam edermı buyume onuda bılemem ama suan ıcın soyleyebılecegım sadece 3cmlık bı fark